fbpx
Waarom mijn trackingnummer niet gesynchroniseerd met Shopify?
10 / 11 / 2019
ELITES: Help je Elite te worden in Dropshipping
10 / 16 / 2019

Het commissiepercentage van het CJ-partnerprogramma is dubbel verhoogd voor een nieuw partneraccount en verwijzingen in de volgende 6-maanden

CJ Affiliate Program is toegewijd aan het helpen van mensen die mensen motiveren om dropshipping te doen. Met veel aangesloten partners en de snelle groei van onze dropshipping-activiteiten, besluiten we het commissiepercentage te verdubbelen van 1% naar 2% voor nieuw geregistreerde gebruikers in de volgende 6 maanden. Dat betekent dat u 2% van de omzet van geplaatste bestellingen op CJDropshipping kunt krijgen van uw nieuwe verwijzingen zoals uw studenten of vrienden, terwijl u alleen 1% van de omzet eerder kunt ontvangen. Door 2% van de commissie te krijgen, moet u een nieuw CJ-partneraccount maken en nieuwe verwijzingen ontvangen.

Opmerking:

Deze mogelijkheid werkt alleen voor het CJDROPSHIPPING STANDAARDMODEL en ORIGINEEL MODEL

De bestellingen van eerder geregistreerde gebruikers worden niet berekend voor deze nieuwe activiteit. U moet een nieuw aangesloten account aanmaken om dit nieuwe commissietarief te krijgen. De bestellingen geplaatst door uw nieuw geregistreerde gebruikers op basis van uw nieuwe gelieerde account, u kunt 2% van deze bestellingen ontvangen.

Waarom kiezen voor CJ Affiliate Program?

1. Aangepaste site

We staan ​​u toe https://app.cjdropshipping.com te vervangen door uw eigen domein zoals https://uwdomein.com waar u uw eigen logo, banner en producten kunt hebben. U kunt elke gewenste producten toevoegen.

2. Makkelijk te starten

Nadat u een account van ons partnerprogramma hebt geregistreerd, moet u enkele instellingen voltooien en vervolgens meer mensen uitnodigen om zich te registreren. We zullen al het andere overnemen.

3. Snelle groei

Nu CJDropshipping zich snel ontwikkelt, zijn er momenteel elke dag honderden nieuwe gebruikers geregistreerd. We hebben tienduizenden bestellingen per dag en het aantal blijft toenemen.

4. Geen investering nodig

We brengen geen kosten in rekening als u wilt deelnemen aan ons partnerprogramma van CJ. Het enige dat u hoeft te doen, is ons platform bekend maken en die beginners leren dropshipping-zaken te doen. Op basis daarvan is iedereen de winnaar.

5. Leuke uitbetaling

We betalen u 2% van de opbrengst van de bestellingen van wie u zich nieuw registreert op uw domeinwebsite. Leer dus dropshipping-beginners hoe ze een CJ-account kunnen hebben, hoe ze met ons kunnen samenwerken en hoe u meer producten kunt verkopen.

Er zijn vier modellen die u kunt kiezen. De eerste is het standaardmodel dat het handigst is. Ten tweede kunt u alle gewenste producten ophalen die verborgen zijn voor andere websites en winkels. In dit privéproductmodel kunt u elke prijs instellen. Hoe hoger de omzet, hoe hoger uw commissie. Het enkele product is het derde model waarbij u slechts één populair product op uw website verkoopt. Als u gelooft in uw oordeel over een product, kunt u een product gewoon op de website plaatsen. Niet tevreden met alle bovenstaande modellen? Bekijk ons ​​vierde originele model! Dit geniet een grote populariteit omdat gebruikers hun website kunnen aanpassen, maar de producten niet hoeven te selecteren.

Dropshipping is een enorme markt. Volgens Forrester Research zal de omvang van de online detailhandel tegen het einde van 370 $ 2017 miljard zijn. Bovendien zal 23 procent afkomstig zijn van dropshipping-bedrijven, wat zich vertaalt naar $ 85.1 miljard. Alleen al deze omvang is aantrekkelijk voor veel ondernemers, waaronder startups.
CJDropshipping gaat een nieuwe fase in en we denken dat we verder kunnen gaan. Daarom hopen we dat meer mensen zich bij ons kunnen aansluiten om mensen te helpen hun bedrijf te starten zonder enige investering.

Laten we nu samenwerken om een ​​grotere droom te bereiken!

Facebook Comments