fbpx
CJDropshipping helpt dropshippers die de verkoop naar de VS willen opschalen in Q4
10 / 09 / 2019
Het commissiepercentage van het CJ-partnerprogramma is dubbel verhoogd voor een nieuw partneraccount en verwijzingen in de volgende 6-maanden
10 / 11 / 2019

Waarom mijn trackingnummer niet gesynchroniseerd met Shopify?

Veel klanten weerspiegelden tegenwoordig hun trackingnummers die niet succesvol waren gesynchroniseerd met Shopify-winkels, wat enorm ongemak voor het bedrijf veroorzaakte. Nadat we een grondige controle hadden uitgevoerd, kwamen we erachter dat het Shopify-platform de API-code had gewijzigd, die beperkt dat je Shopify of cjdropshipping moet selecteren omdat je productvoorraadmanager of je bestellingen niet kunnen worden uitgevoerd door CJ, zelfs als je CJ kiest als de inventarisbeheerder later. Als u bijvoorbeeld andere uitvoeringsplatforms selecteert, zoals Oberlo of niets dat in het begin speciaal is geselecteerd, en u besluit bestellingen op het CJ-platform te plaatsen, wordt het trackingnummer niet gesynchroniseerd met Shopify vanwege de wijziging van Shopify-beleid, zelfs als u cjdropshipping selecteert als de voorraadbeheerder nadat u geen trackinginformatie hebt gevonden die met succes is gesynchroniseerd.

Als kan controleren welke bestellingen bij CJ zijn geplaatst, maar de trackingnummers niet zijn geüpload naar uw Shopify-winkel door de CJ Chrome-extensie te installeren:

Het goede nieuws is dat we dit probleem nu hebben opgelost. We hebben een compatibele update met derde partijen toegevoegd, wat betekent dat hoewel we eerst een extern platform zoals Oberlo als uw productvoorraadmanager kiezen, we nog steeds uw bestellingen uit Shopify-winkels kunnen uitvoeren en het volgnummer zal worden gesynchroniseerd met Shopify zoals het is was.

Een meer aanbevolen manier is echter om cjdropshipping te selecteren als uw productvoorraadmanager op het Shopify-beheersysteem, aangezien dit stabieler en zekerder is. Niemand kan ervoor zorgen dat alles goed gaat werken. Zolang er iets onverwachts gebeurde, zal dropshipper van Shopify veel verlies lijden, vooral voor beginners terwijl ze geconfronteerd worden met honderden terugbetalingen.

Hoe CJ uw voorraadbeheerder te laten worden?

1. Log in op uw Shopify-beheersysteem en klik vervolgens op Product > Inventaris, u zult uw producten hier zien. Kies daarna uw specifieke product omdat u elke productvoorraad moet instellen.

2. Spring naar de productinventarispagina, zoek gewoon het voorraadbeheeronderdeel zoals het gemarkeerde deel toont. U kunt cjdropshipping of Shopify selecteren, maar cjdropshipping wordt aanbevolen. Bovendien merkt u misschien dat er twee "CJ" zijn, CJDropshipping en cjdropshipping. Leg de "CJDropshipping" gewoon opzij, selecteer cjdropshipping, alsjeblieft.

3. Met alles klaar, vergeet dat nooit Bespaar of wat je hebt gedaan is tevergeefs.

Heb je CJ niet ingesteld als je inventarisbeheerder? Ga nu!

Facebook Comments