fbpx
Het commissiepercentage van het CJ-partnerprogramma is dubbel verhoogd voor een nieuw partneraccount en verwijzingen in de volgende 6-maanden
10 / 11 / 2019
Hoe CJ en Shopmaster te gebruiken om Dropshipping te starten
10 / 24 / 2019

ELITES: Help je Elite te worden in Dropshipping

Dropshipping is eenvoudig. Met ELITES, het kan veel eenvoudiger zijn.

Dropshipping is een supply chain management-techniek waarbij de retailer goederen niet op voorraad houdt, maar in plaats daarvan klantbestellingen en verzendgegevens overdraagt ​​aan de fabrikant of een groothandelaar, die de goederen vervolgens rechtstreeks naar de klant verzendt. Geen investering (het is moeilijk, maar het is mogelijk) kan ook werken bij dropshipping.

Je hoeft alleen maar de bestelling van consumenten te ontvangen en goederen van je dropshipping-leveranciers te kopen. Het lijkt erop dat u al uw zorgen en ingewikkelde procedures "laat vallen". U hoeft zich geen zorgen te maken over waar u die producten kunt opslaan, u hoeft zich geen zorgen te maken dat u om te beginnen niet genoeg geld hebt en u hoeft zich geen zorgen te maken over de verzending ervan.

Iedereen leert dat dropshipping heel wat eenvoudiger is in vergelijking met andere manieren om een ​​bedrijf te starten. Is het echt hetzelfde als wat je wenst?

CJDropshipping, die samenwerkt met veel klanten van over de hele wereld, heeft geconstateerd dat er soortgelijke zorgen zijn bij deze klanten. Hoewel ze enthousiast zijn over dropshipping, hebben ze geen idee hoe ze moeten oefenen. Heb je ooit gedacht aan de volgende vragen, gezien het gemak dat dropshipping ons biedt?

 1. De basis van dropshipping is om je eigen winkel te hebben, maar waar moet je beginnen? Welk platform kies je? Kent u de voor- en nadelen van deze platforms? Heb je het beleid van deze platforms leren kennen?
 2. Nadat je je eigen online winkel hebt, moet je deze vullen met producten. Hoe vindt u met honderdduizenden SKU's welk product winstgevend is? Doe je dropshipping grensoverschrijdend of gewoon in je eigen land?
 3. Na het kiezen van het product dat u winstgevend en populair vindt, waar gaat u die producten dan kopen? Waar heeft u deze leveranciers gevonden? Hoe kunt u ervoor zorgen dat de kwaliteit van deze producten goed is en hoe kunt u uw klanten verzekeren dat er genoeg producten zijn om te kopen?
 4. Als u hebt besloten waar u deze producten wilt kopen, hoe zit het dan met de datasheet van uw product? Ga je zelf foto's maken of van je leverancier krijgen? Welke verzendwijze heeft uw voorkeur? Hoelang zal het duren? Hoe zit het met de verzendkosten?
 5. Wie is uw doelgroep en hoe weet u dat? Hoe raakt u uw doelgroep aan? Welk platform kun je kiezen om advertenties te maken, Facebook of Instagram? Hoeveel ga je investeren? Weet jij wat retargeting en SEO is?
 6. Wat ga je doen als er geen verkopen zijn in je winkel? Hoe gaat u conversies maken van verkeer naar verkoop?

...

Alle bovenstaande vragen, natuurlijk, er zijn er meer dan deze, zijn de specifieke vragen die u zult ontmoeten. Alleen al aan hen denken zal mensen gek maken. Om verladers over de hele wereld te helpen droppen, bouwt CJDropshipping een platform met de naam ELITES, https://ELITES.cjdropshipping.com/ om dropshipping veel gemakkelijker te maken.

Hier in ELITES kan dat

 1. Zoek naar allerlei vragen over dropshipping en e-commerce. Je bent absoluut niet de eerste die deze vraag tegenkomt. In ELITES zal de ELITES-functionaris regelmatig dropshipping-gerelateerde artikelen of vragen posten. Bovendien zullen er tal van andere relatieve vragen worden gesteld door andere gebruikers. Ik weet zeker dat je het juiste antwoord kunt vinden.
 2. Stel een vraag in ELITES. Of het nu gaat om leveranciers, verzending of betaling, vraag hier gerust naar. ELITES heeft veel verschillende onderwerpen voor gebruikers gemaakt en je kunt onderwerpen kiezen waarin je geïnteresseerd bent, zodat je goed kunt letten op recente vragen onder deze onderwerpen.
 3. Deel kennis met elkaar en leer van elkaar. Als je ooit hetzelfde probleem hebt gehad en weet hoe je het kunt oplossen, kun je anderen helpen alle barrières te overwinnen. In ruil daarvoor kun je populair zijn in ELITES! Dit is de bevestiging van je professionele vaardigheden! Hier in ELITES kun je ook dropshippers ontmoeten met andere meningen dan jij. Is het niet geweldig om met ze te praten en je ideeën met hen uit te wisselen? Als je een appel hebt en ik een appel en we wisselen deze appels dan hebben jij en ik nog steeds één appel. Maar als u een idee hebt en ik heb een idee en we wisselen deze ideeën uit, dan hebben we elk twee ideeën.
 4. Besteed veel aandacht aan de ontwikkeling van dropshipping. Dropshipping ontwikkelt zich razendsnel en er is veel ruimte voor verbetering, zowel in het dropshipping-systeem als in de werkmodus. Uw advies of problemen die u heeft, spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van dropshipping. In ELITES zullen we met je vechten en je plezier om geld te verdienen met je delen.

Grote dingen kunnen worden gedaan door massale inspanningen. De plicht van CJDropshipping omvat niet alleen klanten van honderdduizenden gekwalificeerde goederen met een lage prijs, voorraadproducten voor klanten, verzending voor klanten met een professioneel team en sourcingproduct dat klanten willen, maar ook om klanten te leren hoe dropshipping te doen, hoe om geld te verdienen en om de verkoop op te schalen. Het is het doel en de plicht van CJ om dropshippers van over de hele wereld te helpen geld te verdienen en een beter leven te leiden, zelfs om uit de armoede te geraken. Daarom bouwen we ELITES op. Het is ons doel om het te maken

 1. Professional. ELITES zal al haar inspanningen wijden aan het nastreven van waarheid. CJDropshipping, met veel klanten van over de hele wereld, helpt talloze gebruikers hun dropshipping-dromen te vervullen en is vrij professioneel op dit gebied. We hopen door onze inspanningen dat we steeds meer dropshippers kunnen bedienen. CJDropshipping zal het platform zijn dat sourcingproducten combineert, producten levert, producten opslaat, producten verzendt met begeleiding bij het doen van dropshipping, wat klanten veel gemak zal bieden.
 2. Betrouwbaar. Niet alleen ELITES, maar CJDropshipping zal de interesse van klanten op de eerste plaats brengen. We beloven dat we de grootste winst voor onze klanten zullen achterlaten. We beloven dat de prijs-kwaliteitverhouding hoog is in CJDropshipping. Uw vertrouwen en steun is de grootste aanmoediging en erkenning van ons werk!

Het is misschien niet perfect nu, maar we boeken vooruitgang. CJDropshipping maakt dropshipping eenvoudig voor gebruikers en ELITES zal dropshipping veel gemakkelijker maken! Welkom bij ELITES, https://ELITES.cjdropshipping.com/

Facebook Comments