fbpx
Hoe CJ en Shopmaster te gebruiken om Dropshipping te starten
10 / 24 / 2019
zoek of zoek een product op afbeelding
Hoe een product op afbeelding te zoeken of te vinden op CJ?
11 / 01 / 2019

Thailand - CJ's Another New Warehouse

CJ breidt zijn bereik over de hele wereld uit. CJ DropShipping bedrijf heeft nu vijf magazijnen, twee in China, twee in de VS, een in Thailand, waar we talloze goederen verpakken en verzenden naar klanten. Het magazijn in Thailand, dat de ontwikkeling van Zuidoost-Azië kan versnellen, is recent gebouwd.

In de afgelopen twee jaar is er gretig op grensoverschrijdende opkomende e-commerce opkomende markten in Zuidoost-Azië gewacht. Ali, Tencent, Shopify, E-bay en andere internetreuzen hebben in de markt geïnvesteerd. Sinds enige tijd is Zuidoost-Azië de volgende blauwe oceaanmarkt geworden voor grensoverschrijdende verkopers.

Volgens de statistieken zijn er 11-landen in Zuidoost-Azië, met een totale bevolking van meer dan 600 miljoen, heeft het aantal mensen met een gemiddeld inkomen in Zuidoost-Azië 55% van de totale bevolking bereikt met 2020, 52% van de bevolking onder de leeftijd 30 en 350 miljoen internetgebruikers en het aandeel potentiële consumenten is groot.

Met de ontwikkeling van het mobiele internet begonnen gebruikers in Zuidoost-Azië rechtstreeks vanaf de ingang van de mobiele telefoon contact op te nemen met het netwerk, waardoor 90% van de Zuidoost-Aziatische gebruikers zich op de mobiele kant concentreerde. Het gebruik van mobiel internet is toegenomen en mobiele betaalmethoden zijn populair geworden. Deze veranderingen zullen enorme winstmarges opleveren voor de e-commerce markt.

“Good E-commerce, Logistics First”, de snelle ontwikkeling van de koeriersbranche in de afgelopen jaren, is ook te danken aan de ontwikkeling van e-commence. Degene die het eerste logistieke probleem kan bereiken - overzeese opslagplaats opbouwen, kan op grote schaal de Zuidoost-Aziatische markt bezetten.

Dus hier is een goed nieuws voor jullie allemaal. Ons nieuwe magazijn dat gevestigd in Thailand is opgebouwd, zijn er voldoende voorraden beschikbaar voor online handelaren. Ja, mensen uit Zuidoost-Azië kunnen niet alleen bestellingen plaatsen in het Chinese magazijn, maar ook in Thailand. Natuurlijk, de beleid van particuliere inventaris werkt ook in Thailand. Het kan de verwerkingstijd voor Azië-klanten verkorten en ook de reikwijdte van het bedrijfsleven voor u vergroten. Met magazijnen in de hand kunnen artikelen snel en veilig bij u worden afgeleverd.

Ons werk helpt onze klanten veel kostbare tijd en energie te besparen en alle deals veel gemakkelijker te maken. We zullen de bestellingen opvolgen, de goederen inspecteren en alle verzenddocumenten en alle andere werken voor onze klanten regelen. Nu het importeren vanuit China gemakkelijk en veilig wordt, laten we beginnen vanuit het magazijn in Thailand. U verkoopt, wij zoeken en verzenden voor u!

Facebook Comments