fbpx
Thailand - CJ's Another New Warehouse
10 / 28 / 2019
POD — Voeg uw logo toe aan producten en verpakkingen
11 / 06 / 2019

Hoe een product op afbeelding te zoeken of te vinden op CJ?

zoek of zoek een product op afbeelding

Heb je moeite met het beschrijven van de items die je precies leuk vindt of die je wilt vinden?

Voelt u zich gefrustreerd wanneer u niets kunt zoeken dat vrij veel voorkomende zoekwoorden over uw producten invoert, zelfs soortgelijke producten?

Heb je ooit gedacht dat je kunt zoeken wat je wilt, gewoon met behulp van de afbeelding?

Zou het niet handig voor je zijn als je gewoon een foto van een van die producten zou kunnen maken en deze naar onze CJ-website zou kunnen nemen om de foto te gebruiken voor je zoekopdracht? U hoeft niets te typen. Neem gewoon een foto, dan kun je krijgen wat je wilt en soortgelijke.

Nieuws

Het goede nieuws is dat alle bovenstaande zorgen zijn opgelost.

Het CJ website heeft een nieuwe functie voor het zoeken naar afbeeldingen toegevoegd, waarmee onze klanten items kunnen zoeken of zoeken met afbeeldingen in plaats van met zoekwoorden. In het verleden moesten onze klanten zoekwoorden van hun producten typen. Het is zo frustrerend wanneer onze klanten niets of onjuiste resultaten krijgen wanneer ze producten willen zoeken of kopen die ze van plan zijn te verkopen. Nu, ongeacht de producten die u op andere websites vindt of een aantal gelukkige items in uw leven ontmoet, maak er gewoon een screenshot van, maak een foto en zoek het op de CJ-website. Ons systeem herkent wat het is en geeft gerelateerde producten, wat slechts een paar seconden duurt.

Hoe afbeeldingen zoeken te gebruiken?

1. Ga naar de CJDropshipping-website, zoek het kleine pictogram van de camera, waarmee u uw productafbeelding kunt uploaden.

2. Upload uw productafbeelding en u krijgt degene die u wilt vinden als CJ dit product al heeft gehad. Als dit product niet bestaat, zullen vergelijkbare producten u ter referentie binnenkomen.

Hoe kun je een product op basis van een afbeelding verkrijgen?

Als u het product dat u wilt verkopen niet kunt vinden, alstublieft bron het op CJ. Nadat u de sourcing-pagina hebt ingevoerd, uploadt u uw productafbeelding en ziet u dezelfde of vergelijkbare producten. U kunt op Meer bekijken klikken om te controleren of er een acceptabel product is.

Met deze functie voor het zoeken naar afbeeldingen kunnen onze klanten veel gemak behalen omdat u geen onbekende productbeschrijvingen hoeft te typen. U plaatst gewoon de foto en laat hem doorzoeken, wat betekent dat u taalbarrières kunt negeren. Als u een product vindt waarvan de beschrijving in de Thaise taal of andere talen is, neem het dan gewoon mee naar de CJ-website om het te vinden zonder tijd te besteden aan het gebruik van vertaalhulpmiddelen. Het is best handig.

Breng nu je foto, kom naar CJ voor een zoekopdracht!

Facebook Comments