fbpx
POD — Voeg uw logo toe aan producten en verpakkingen
11 / 06 / 2019
Hoe CJ leverancierssysteem te gebruiken?
11 / 20 / 2019

Downloadbare Dropshipping-overeenkomst voor eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Erkend moet worden dat dropshipping een van de meest winstgevende en gemakkelijke manieren is om zaken te doen. Uit de statistieken die worden getoond op Google Trends, blijft dropshipping nog steeds sterk, terwijl het vorig jaar een dip had, die ook tot op zekere hoogte afhankelijk is van de normen van elk online winkelplatform, behalve zelfregulering van drop-shippers.

Om elk dropshipping-bedrijf legaal en transparant te maken, hebben veel e-commerceplatforms zoals eBay, Amazon, Shopify, Lazada, Shopee en anderen drop-shippers nodig om Dropshipping Agreement of Fulfilment Agreement te uploaden om hun bedrijf te starten. Bovendien eisen sommige online betalingsplatforms of financiële instellingen zoals Paypal en Stripe een overeenkomst voor het openen van een ontvangeraccount.

Gezien het feit dat CJ als snelgroeiend dropshipping-platform bereid is inspanningen te leveren voor de opbouw van een degelijke en perfecte dropshipping-markt. Vanaf nu biedt CJ de drop shipping-overeenkomst om te downloaden voor alle geregistreerde en geldige gebruikers die producten verkopen of bestellingen plaatsen bij CJ.

In de overeenkomst moet de gebruiker uw naam, winkelnaam, adres en andere toepasselijke velden invullen zoals de afbeelding laat zien om te controleren of u het bent. Er moet ook worden opgemerkt dat de ingangsdatum de dag is waarop u uw CJ-account hebt gemaakt.

Het belangrijkste is dat de overeenkomst van kracht wordt nadat het officiële zegel van CJ is aangebracht. U moet contact opnemen met uw agent voor een document met het zegel om het te valideren. Elke overeenkomst is ongeldig zonder het zegel of opgesteld door een niet-CJ-partner.

Naast dit type overeenkomst biedt CJ ook een ander type contract waarmee u als verkoopagent kunt samenwerken om de btw-kosten in Europa te vermijden. Met dit contract kunt u werken als bemiddelaar tussen eindklanten en leveranciers, in de meeste gevallen namelijk CJ. U kunt nog steeds uw eigen webwinkel of website bouwen en ervoor adverteren en vervolgens bestellingen plaatsen bij CJ zoals u gewoonlijk doet. En CJ zal ook bestellingen voor u uitvoeren na betaling ontvangen. Het grootste voordeel hiervan is dat u geen btw hoeft te betalen.

CJ zal in de nabije toekomst een programma starten dat u als adverteerder of marketingpartner voor CJ instelt. U hoeft alleen advertenties te maken of verkeer voor CJ te importeren via promotiepagina's en advertenties. Wanneer potentiële klanten die van uw promotiepagina's en advertenties komen, echt aankopen doen, kunt u uw marge halen uit het aantal geplaatste bestellingen. Het verschil tussen de prijs van CJ en uw prijs is uw winst. U bent vrij om uw marge toe te voegen en de uiteindelijke prijs in te stellen. Het kan veel dingen besparen van je huidige dropshipping-stappen. Als u een website of sociale account heeft die al veel verkeer bevat, is dit een groot voordeel voor u. Eindklanten betalen rechtstreeks aan CJ en CJ maakt uw marge over nadat de deals zijn voltooid. De ontvanger van de betaling van de eindklant van dit model is CJ, terwijl jij, de online verkoper, de ontvanger van de normale dropshipping bent. Dat is het grootste verschil.

Voor een betere verbetering van de dropshipping-omgeving willen we graag met al onze krachten werken. We hopen ook dat veel drop-shippers met ons samenwerken.
Klik hier om te downloaden:


Facebook Comments