fbpx
CJPacket —— Goede oplossing voor uw dropshippingbedrijf tijdens het hoogseizoen
12 / 09 / 2019
Payssion— Een nieuwe populaire betaalmethode die nu beschikbaar is op CJ
12 / 17 / 2019

Fotografie en video's Shooting Service nu online

Wilt u mooie productfotografie en video's maken voor uw winkelproductmarketing?

Zoals alle dropshippers weten dat productfotografie en video's een van de belangrijkste onderdelen zijn om uw bedrijf te laten groeien.

Dus hier komt goed nieuws!

Een bijgewerkte functie—Video's en fotografie maken is eindelijk online, dat zich inzet voor het maken van video's en foto's van producten die klanten nodig hebben.

Het enige wat u hoeft te doen is klikken babbelen op videos.cjdropshipping en vertel CJ-fotograaf al uw vereisten en behoeften. Dat is een-op-een-consult in de chatruimte, waardoor we de inhoud van de vereisten veel gemakkelijker kunnen begrijpen en de video of fotografie van uw product aantrekkelijker kunnen maken. Maak ten slotte uw producten aantrekkelijk voor uw potentiële klanten.

Afhankelijk van uw behoeften, geven wij u een redelijke prijs. En als u de opgegeven prijs accepteert, begint het bedrijf. De prijs is afhankelijk van de producten die u door ons wilt laten fotograferen. De blaasbalgen kunnen zijn:

Productprijs = productkosten + schietkosten van arbeid + optimalisatie van kosten

Laten we deze Service eens nader bekijken

Als u wilt fotograferen, kunt u de volgende stappen volgen:

Stap 1: Contact CJ fotograaf om te praten over het product en de prijs en we zullen een redelijke prijsopgave doen op basis van het product. Het helpt ons uw vereisten volledig te begrijpen en de opnamevoortgang te versnellen als uw behoefte.

Stap 2: Na betalingzullen we beginnen met schieten. Het fotografeerproces vereist 3-7 werkdagen. De video het opnameproces heeft 5-10 werkdagen nodig.

Stap 3: Nadat het opnameproces is voltooid, doet u dat ontvangen de fotografie of video die we per e-mail of op andere manieren verzenden. Als er een geschil is, kunt u ook met de fotograaf chatten over de details.

Video en fotografie kunnen consumenten overtuigen om de laatste stap te zetten en uw producten te kopen. Als u niet tevreden bent over de productafbeelding en -video's, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze fotograaf.

Facebook Comments