fbpx
Payssion— Een nieuwe populaire betaalmethode die nu beschikbaar is op CJ
12 / 17 / 2019
Hoe de effecten van Chinees Nieuwjaar op uw dropshippingbedrijf te verminderen?
12 / 26 / 2019

De oplossing van het vereiste belastingnummer voor pakketten naar Brazilië

Vanwege de vereisten van Brazilië Correios, kunnen alle pakketten alleen naar Brazilië worden verzonden nadat eerst het belastingnummer is ingevuld. Voor het uitvoeren van deze bestellingen moeten we uw bestellingen synchroniseren met het belastingnummer.

We hebben van sommige klanten gehoord dat er geen sectie is voor het invullen van belastingnummers in Shopify-winkel en Shopify zal dit niet recent toevoegen. Daarom bieden we deze oplossing voor het succesvol verzenden van pakketten.

Wanneer uw klanten bestellingen plaatsen, kunt u hen vertellen het belastingnummer in te vullen in het Bedrijf* veld. Dan kunnen uw bestellingen worden gesynchroniseerd met CJ normaal met het btw-nummer.

Sommigen van jullie kunnen de winkelwagenpagina aanpassen en deze zal CPF tonen in plaats van Bedrijf zoals de foto aangeeft. Het is ook mogelijk voor ons om de informatie te synchroniseren na het invullen van dat veld.

We hebben geleerd dat er twee soorten belastingnummers zijn: CPF voor individuele belastingbetalers en CNPJ voor bedrijven. De overeenkomstige formaten zijn relatief: 000.000.000-00 en 00.000.000 / 0000-00, die beide normaal kunnen worden herkend.

Facebook Comments