fbpx
Hoe uw bedrijf te laten groeien met CJ COD?
01 / 02 / 2020
Hoe perfecte productfoto's en video's verkopen naar uw winkel stimuleren?
01 / 09 / 2020

Hoe CJ APP op Shopify te gebruiken om Dropshipping gemakkelijker te maken

Het nieuwjaarsgeschenk voor 2020 van CJ is bezorgd. Kom het zien!

In het verleden probeerde CJ een app op Shopify te regelen om dingen gemakkelijker te maken. Onlangs is het met succes geslaagd voor de beoordeling. Dit betekent dat u de relatief complexe autorisatieprocedures niet hoeft te gebruiken. Ga kijken hoe het werkt:

Stap 1: zoeken CJDropshipping-app hier of zoek de CJ-app in de Shopify App Store.

Stap 2: klik op 'App toevoegen'en log in op uw Shopify-account, waarna deze naar de bevestigingspagina gaat. Klik 'Installeer app.

Stap 3: Daarna maakt het automatisch een CJ-account voor u aan met uw Shopify-geregistreerde e-mailadres als uw gebruikersnaam. Op de omgeleide startpagina van de CJ-app moet dit wel stel uw CJ-accountwachtwoord in wanneer u voor het eerst de CJ-website bezoekt of initialiseer uw bestaande CJ-accountwachtwoord als je het vergeet.

Vanaf dit moment is uw installatieproces voltooid. U kunt genieten van de services die CJ biedt, net als andere gebruikers die voor het eerst CJ-accounts hebben gemaakt. Wat handig is, is dat u geen CJ-account hoeft aan te maken en deze vervolgens kunt autoriseren bij CJ. Met deze app kunt u de autorisatie en het maken van een account voltooien met slechts twee klikken. U kunt ook de moeilijkheden vermijden, zoals het niet ontvangen van verificatiecode bij het registreren van CJ of het mislukken van de autorisatie.

Als je een CJ-account hebt voordat je ons machtigt, kun je de app ook toevoegen aan je Shopify. Wanneer u zich aanmeldt bij deze twee accounts, zal de installatie een automatische verbinding tot stand brengen.

Met deze app kunt u de services van CJ ervaren als andere gebruikers, zoals het plaatsen van een inkoopaanvraag, het vermelden van producten, het toevoegen van productverbindingen of het automatisch verwerken van bestellingen. Trouwens, CJ heeft er ook veel add-on diensten voor jou om te verkennen.

CJ werkt altijd aan het leveren van one-stop services en perfecte services voor u. Als je onze service hebt gebruikt en onze app goed vindt, willen we je graag hebben beoordelen op deze app!

Facebook Comments