fbpx
CJ moet het uitvoeren van orders langer uitstellen vanwege het Coronavirus
02 / 08 / 2020
Hoe CJ US Warehouses te gebruiken om dropshipping te stimuleren
02 / 18 / 2020

Hoe een handmatige dropshipping-bestelling bij CJ plaatsen?

CJ heeft een functie ontwikkeld waarmee CJ-klanten kunnen werken gewoon om bestellingen te creëren binnen het CJ-platform.

Waarom heeft CJ een dergelijke functie ontwikkeld?

1. Sommige dropshippers komen naar CJ en vragen of ze met CJ kunnen werken. Ze willen het systeem en de service van CJ gebruiken, maar zij geen eigen online winkels hebben, zodat ze geen winkels aan CJ kunnen autoriseren, wat een voorwaarde is om producten te vermelden en automatisch bestellingen te laten uitvoeren. Onze klantenservice vertelt deze klanten meestal dat ze bestellingen kunnen importeren door een CSV- of Excel-bestand te uploaden. Sommige klanten doen dat terwijl anderen dat niet doen.

2. Het maken van een orderfunctie zal ook erg handig zijn als u dat bent niet in staat om uw winkelbestellingen van platforms te importeren zoals Woocommerce, eBay, Amazon, enz. Wat de geïntegreerde platforms betreft, is Shopify de meest populaire en stabiele. Als u uw bestellingen niet in het CJ-systeem haalt, worden mensen altijd teleurgesteld, hoewel u bestellingen kunt plaatsen via een CSV- of Excel-bestand.

3. Veel klanten misplaats dropshipping bestellingen naar groothandel bestellingen in de inkooplijst. Sommige klanten denken in de war over de manier om dropshipping bestellingen en groothandel bestellingen te plaatsen zodat ze de dropshipping-bestellingen naar de aankooplijst brengen en daar betalen. Sommigen weten niet dat ze bestanden kunnen uploaden voor bestellingen die op de een of andere manier niet zijn geïmporteerd. En enkele anderen voel je lastig om bestellingen te plaatsen via CSV of Excel-bestand. Daarom geven ze er de voorkeur aan om groothandelsorders in de inkooplijst te plaatsen. Als een klant echter een dropshipping-bestelling misplaatst naar een groothandelsbestelling, de verwerkingsprocedure is totaal anders, waardoor veel after-sales problemen ontstaan, zoals vertraagde verwerking, onjuiste verpakking, te korte tijd voor geschillenreservering.

Nu biedt CJ dropshippers een plek om die speciale bestellingen gemakkelijker te plaatsen. Als u bestellingen heeft zonder online winkels en bestellingen niet hebt geïmporteerd log in ieder geval in op uw account en maak nu bestellingen aan.

Wat is het verschil tussen dropshipping bestelling en groothandel bestelling?

Dropshipping-bestelling komt over het algemeen van online winkels en de ontvangers zijn meestal uiteindelijke kopers in plaats van dropshippers. De nieuwe functie van CJ maakt het zeker mogelijk om bestellingen niet uit online winkels te plaatsen. Bovendien is de producthoeveelheid van dropshipping-bestellingen klein.

Wholesale-bestelling is in de meeste gevallen gewend koop grote hoeveelhedenproducten voor dropshippers zelf. Als je wilt koop privé inventaris, vul het daar in. Groothandel wordt ook gebruikt plaats een testbestelling voor dropshippers die voor het eerst de CJDropshipping-website bezoeken.

Hier komt een conclusie, de hoeveelheid producten inbegrepen in bestellingen en doelontvangers zijn de twee belangrijkste verschillen.

Hoe orders te maken voor die speciale orders?

1. Log in op uw CJ-account en voer in Dropshipping Center.

2. klikken Bestellingen maken en Add de SKU. Kies vervolgens de Specificaties en Aantal .

* Zorg ervoor dat het product is geweest toegevoegd aan SKU-lijst eerst en sluit dan het pakket aan als je voorraad voor hebt.

3. Na het klikken op Betalen, vul alstublieft alle vereiste adresgegevens in. De laatste stap is klikken Bestellingen maken.

Vervolgens wordt de bestelling weergegeven onder 'Vereist proces'. U hoeft het alleen maar aan het winkelwagentje toe te voegen en te betalen zoals normaal. Als het naar 'Verwerken' gaat, betekent dit dat we uw bestellingen verwerken, inclusief het voorbereiden van de producten en het genereren van trackingnummers.

Dat is de introductie van de nieuwe functie Bestellingen maken. CJ hoopt dat het u zal helpen uw dropshipping-bedrijf gemakkelijk te starten!

Facebook Comments