fbpx
Slik jobber du med CJDropShipping
05 / 03 / 2018
Hvordan sette opp automatisk slippe fraktbehandlingsbehandling fra CJ APP
05 / 05 / 2018

Topp 10 International Fulfillment Center eller Logistics Company for dropshipping i Kina

Mange drop shippers bruker den tradisjonelle metoden for å bruke DHL, UPS, FedEx, TNT eller oversea container for å sende bulkordrer til deres utenlandske lager og deretter bruke lokale oppfyllingssenter for å sende bestillinger til kundene.

Dette er en utdatert metode som ikke bare er ineffektiv, men også ineffektiv. Et bedre valg vil være å gå med et av Top 10 International Fulfillment Center som for øyeblikket får mye popularitet på drop shiping arena.

RANK NR. 1 - CJDROPSHIPPING.COM

Convenience - I stedet for å sende en container utenlands til forskjellige lokale oppfyllingssentre over hele verden, hvorfor ikke bare velge CJ Dropshipping hvor de kan sende varene du selger overalt i verden fra Kina? Kinas logistikk er sannsynligvis en av de mest avanserte infrastrukturen i Kina. Innenriks levering i Kina er maks. Samme dag til tre dager. Dette kutter ned leveringstiden, det forenkler logistikkprosessen, og du trenger bare å forholde deg til ETT oppfyllingssenter i stedet for 10 av de lokale.

lavere kostnader - CJ Dropshipping har et lager av 100,000 kvadratfot (og fremdeles utvides) for å huse alle varelager over produktene du leverer. De krever ikke noe lagergebyr hvis du kildes til produktet gjennom tjenesten deres (GRATIS). Alt du trenger å gjøre er å ta turen til https://app.cjdropshipping.com og registrer deg for å begynne å legge inn en forespørsel om innkjøp.

Ingen overskytende inventar - Når du sender en beholder med produkter til det lokale oppfyllingssenteret, vil de fleste av dem belaste deg en lageravgift eller lager som er foreldet. Siden CJ Dropshipping er godt forankret i Yiwu-varemarkedet, kan de forhåndsbehandle varer som du selger for å sikre at ordren behandles daglig, men de kan også returnere overflødig lager til fabrikker slik at du ikke trenger å bære kostnad for varelager som ikke selger. Å kontrollere lagernivået for dropshipping-butikken er en gratis tjeneste som er gratis når du velger å bruke plattformen deres: https://app.cjdropshipping.com

Forenkler prosessen - CJ Dropshipping forenkler også prosessen for deg. Det er mange mennesker som er involvert i backend for at produktet skal gå fra en fabrikk til kundens hender. Det er fabrikken eller produsenten, kvalitetskontrollselskapet, logistikkselskapet og oppfyllingssenteret. CJ Dropshipping inneholder alle disse stadiene, slik at de vil være det eneste kontaktpunktet ditt fra å kjøpe produktene dine fra produsenten til å kontrollere kvaliteten på produktene som ankom, til å ordne at produktet blir hentet og sendt av lokale transportører som deretter hjelper produktet å klare kunder slik at det kan komme hendene til kundene dine. CJ Dropshipping's plattform lar deg også overvåke statusen til et produkt fra sourcing til prosessering, til levering alt på ett sted. Du kan se hele økosystemet ved å registrere deg på https://app.cjdropshipping.com

Rask leveringstid - Fordi CJ dropshipping er den eneste som håndterer prosessen fra start til slutt, kutter den tiden til å kommunisere fra det ene trinnet til det neste. De har også sitt eget amerikanske lager og sin egen leveringsmetode som forkorter leveringstiden til 7-10 dager i stedet for de vanlige 12-20 dager av ePacket.

Integrerer med Shopify Stores - Deres plattform integreres sømløst med Shopify-butikker og kan automatisk hente bestillinger fra Shopify Stores slik at du kan plassere bestillinger på plattformen deres. Når bestillingen er blitt behandlet, blir sporingsnumrene automatisk befolket tilbake til din Shopify-butikk, slik at kundene dine kan spore statusen til deres pakker uten ekstra arbeid fra deg.

Ingen minimumsordre - Dette er et stort salgsargument for de som nettopp startet i dropshipping.

Norsk Kundeservice - Et av de mest frustrerende aspektene ved å ordne forsendelse via den tradisjonelle metoden er at du må kunne snakke kinesisk, eller at du må ha en veldig god forståelse av "Chinglish" for å kommunisere hva du vil til de andre leverandørene. CJ Dropshipping tilbyr profesjonell engelsk kundeservice.

CJ Dropshipping kommer lett som Top 1 som et internasjonalt oppfyllingssenter fordi de har posisjonert seg som en one-stop shop for drop shippers og eliminert mange av kompleksitetene knyttet til logistikkordninger.

Opplæringen: Hvordan bruke CJ-oppfyllelsestjeneste.

RANK NR. 2 - CJDROPSHIP.COM

Du kan komme over CJDropship.com som et alternativ til CJDropshipping.com. CJDropship var den opprinnelige skaperen av CJDropshipping.com. CJ Dropshipping er et erfaren selskap som kan håndtere alle trinnene du vurderer internasjonale oppfyllelsessentre.

Bare for å gjenta, her er fordelene ved å bruke CJ Dropship.com

 1. Ingen overskytende beholdning mens du fremdeles leverer samme dagsprosess
 2. Gratis kvalitetskontroll av produkter
 3. Hurtig leveringstid
 4. Videoinnhold på produkter på forespørsel, men generisk videoinnhold er tilgjengelig for nedlasting mot en liten avgift
 5. US Warehouse - reduserer sjansen for manglende pakker og forkorter leveringstiden
 6. Gratis innkjøp!
 7. Ingen minste mengde - ide for deg som vil teste markedet med forskjellige produkter
 8. Engelsk kundesupport

Opplæringen: Hvordan bruke CJ-oppfyllelsestjeneste.

RANK NR. 3 - CUTEJEWLERY.CN

Hvis du for øyeblikket bruker Aliexpress for å gjøre dropshipping-oppfyllelsen din, kan du vurdere cutejewlery.cn som et alternativ for din oppfyllelsespartner. De har samarbeidet med Alibaba (Aliexpress er under samme eierskap som Alibaba) kunder siden 2015 og fått mye kundegrunnlag siden den gang.

Ting du kan gjøre via cutejewlery.cn:

 • Legg inn forespørsel om produktinnkjøp og slipp alt de ikke har
 • Plasser bulk CSV- eller EXCEL dropshipping-bestillinger, slik at du kan ordre behandlingen
 • Aliexpress-butikk tilgjengelig for synkronisering med ordrehåndteringsapplikasjoner som Oberlo
 • API som integreres med Shopify Stores
 • Siste nisjeanbefalinger for å holde deg oppdatert på varesalg av varer
 • Tjenester for videoproduksjon eller fotografering er tilgjengelige på forespørsel for produkter du oppgir i din e-butikk.

RANK NR. 4 - Kina registrert innlegg EMS (e-pakke)

Epacket er en populær metode blant dropshippers. Dropshippers har imidlertid et kjærlighetshat-forhold til å bruke denne metoden for å oppfylle ordrene sine på grunn av lang leveringstid og økning i prosentandelen av skadede eller manglende pakker. Sporingsnumrene på en Epacket kan vise at den er på et bestemt sted i 15 dager, og sporingen gir ingen oppdateringer til statusen til pakkene. Denne typen situasjoner kan lett utløse kundeproblemer og paypal-tvister som ikke bare fører til tap i fortjeneste- og reklamekostnader, men også ytterligere straffer for ikke å oppfylle bestillingen fra Paypal eller Shopify.

EMS er en internasjonal posttjeneste for posttjenester, for dokumenter og varer, som tilbys av postoperatører av Universal Postal Union (UPU) som kobler til mer enn 180 land og territorier over hele verden.

 • En prioritert ekspresstjeneste - EMS prioriterer fremfor andre posttjenester.
 • Praktisk - EMS globale nettverk har flest kundetilgangspunkt i verden basert på Post Office-tellere.
 • Største leveransenettverk over hele verden - EMS-postoperatører har den største dekningen på milevis over hele verden som støttes av postleveringsnettverket for å nå hver virksomhet og innbygger i verden.

RANK NR. 5 - STO Express

STO-merke ble etablert i 1993. Selskapet er forpliktet til bygging og utvikling av nasjonale merkevarer, og forbedrer kontinuerlig det tredimensjonale driftssystemet til terminalnettet, transporttransportnettet og informasjonsnettverket. Basert på den tradisjonelle ekspressleveringsvirksomheten, kommer den fullt inn i feltet e-handel, med profesjonell service og streng kvalitetsstyring fremmer utviklingen av Kinas ekspressleveringsindustri.

Med utviklingen av Kinas ekspressleveringsmarked fortsetter STO Express å aktivt utforske fremvoksende virksomheter mens de leverer tradisjonelle ekspressleveringstjenester, og gir kundene lager, distribusjon, systemer, kundeservice og andre B2C ett-stopp logistikktjenester, betalingssamling, verdisaker kanaler, Kaldkjeden transport og andre tjenester har etablert et stort antall forretningsorganisasjoner som innsamling av informasjon, markedsutvikling, distribusjon av logistikk og ekspresslevering. Samtidig investerte STO Express også aktivt i å bygge et globalt utenlandsk lagerservicesystem for å gi grenseoverskridende e-handelsbedrifter one-stop supply chain-tjenester som head-to-head transport, tollbehandling, lagerstyring, lager kontroll, ordrebehandling, distribusjon av logistikk og tilbakemelding om informasjon. For tiden har STOs internasjonale virksomhet utvidet seg til USA, Russland, Australia, Canada, Sør-Korea, Japan, New Zealand, Indonesia, Nepal, Storbritannia, Nederland, Europa, Malaysia, Thailand, Bangladesh og andre land.

Etter mer enn 20 års utvikling har STO Express etablert et komplett og smidig, selvbetjent ekspressleveringsnettverk over hele landet. Fra og med januar 2018 hadde selskapet 1,899 uavhengige utsalgssteder og filialer, mer enn 20,000 servicekontorer og utsalgssteder, mer enn 15,000 township utsalg, over 90 direkte og ikke-direkte overføringssentre og luftfartsavdelinger, og mer enn 300,000 ansatte. Hvert år opprettes nesten 10,000 nye jobber.

I august 2017 utviklet og lanserte STO et nytt "STO Express" -system med uavhengige immaterielle rettigheter. Dette systemet er det viktigste operativsystemet til STO og inkluderer: ekspressleveringstjeneste, servicekvalitet, transportressurser, økonomisk oppgjør, dataanalyse, internasjonale systemer, automatisk sortering og mange andre funksjonelle moduler. Samtidig ble Shentongs uavhengige grunnleggende database gjenoppbygd for å ivareta informasjonssikkerheten i hele nettverket, enhetlige brukere, enhetlig autoritet, enhetlig autentisering og enhetlig sikkerhet. Tilbyr integrerte operasjoner, forespørsler, oppgjør og styringsfunksjoner for nasjonale og internasjonale virksomheter og distribusjonssentre for nettverk.

I 2017 oppnådde Shentong Express bemerkelsesverdige resultater innen smart logistikk og vitenskapelige og teknologiske applikasjoner. Automatisk sortering, skanning, veiing og måleutstyr ble tatt i bruk i store antall, spesielt i Yiwu, Zhengzhou, Tianjin og Linfen sorteringssystemer "Little Yellow". På et tidspunkt ble det Net Red, og la lyse farger til Kinas innovasjon av ekspressleveringsteknologi. I det grønne feltet ekspressleveringsindustri tok STO Express ledelsen med å lansere miljøvennlige chip-vesker. Sammenlignet med engangsvevde vesker, er de nye posene vanntette og slitesterke, noe som reduserer skader; resirkulering, kostnadsbesparelser; miljøbeskyttelsesmaterialer, enhetlige spesifikasjoner og mange andre fordeler. Fra august 2017, med unntak av Tibet-regionen, har STOs hele nettets omlastingssentre implementert bruken av byggesett for øko-vesker. Hver dag brukes 180,000 øko-vesker i hele nettverket, noe som betyr at det sparer 180,000 en gang om dagen. Sexposer er 1.971 milliarder i året. STO Express implementerer konseptet miljøbeskyttelse og miljøvennlig utvikling med praktiske tiltak.

I prosessen med kontinuerlig utvikling og utvidelse av selskapet praktiserer STO Express aktivt plikten til samfunnsborgere og påtar seg samfunnsansvar i forskjellige aspekter. Det har lansert en litenhjertet, varmhjertet studenthjelp, en-til-en-hjelp, omsorg for etterlatte barn og gratis transport for barn i trengende fjellområder. Materiell, donasjoner på 40 millioner, etablering av incentivmidler for utdanning og undervisning og mange andre sosiale velferdsaktiviteter. Selskapet har vunnet en rekke utmerkelser som "Charity Star", "Major Enterprise of Shanghai Express Industry Development Contribution", "Shanghai May Labor Award", etc. Det har vunnet omdømmet til industrien og spredt den positive energien fra industri.

For tiden er STO visepresident for China Express, Shanghai Express Industry Association og Zhejiang Express Industry Association, og franchisetakerne er også visepresidenter eller styrende organer i hver provins. I 2017 mottok STO 2017 China Express for samfunnsansvar, 2017 China China Express årlige merkepris og 2017 topp ti innovasjonspriser. I 2016 vant Shentong Express National 100 Logistics Enterprises, Top 100 skattebetalere i Qingpu District, Advanced Collective for Safe Driving Management i Shanghai, og den beste internasjonale forretningsutviklingsprisen for China Express. Ser frem til fremtiden, vil STO fortsette å opprettholde servicekonseptet "Caring for You and Me" og vil bruke teknologi og talenter som pådriver for å styrke servicefunksjonene og nivået i den kinesiske ekspressleveringsindustrien og delta aktivt i den nasjonale ”One Belt and One Road” -strategien og ekspresslevering. "Utvikling" til "vestover" og "utover" vil gjøre Shentong Express til et benchmarking-selskap for ekspressleveringsindustrien i Kina, Asia og til og med verden, slik at kunder fra hele verden kan glede seg over ekspressleveringstjenester av høy kvalitet i Kina .

RANK NR. 6 - Yuantong Express

Yuantong Express Co., Ltd. (heretter kalt Yuantong Express) ble grunnlagt den 19. mai 28. Det har nå blitt en storstilt bedriftsgruppe som tar i bruk ny ekspresslogistikk, ny teknologi, ny detaljhandel, nye økonomiske, nye helsevirksomhetssegmenter og internasjonal virksomhet. . Selskapets kjerneverdier er "integritet, innovasjon og deling"; posisjonering er "ekspressleveringsplattformen for Internett-informasjonsteknologi"; visjonen er "kinesisk ekspresslevering, og verden er innen fingertuppene".

På 20, 2016, var Yuantong ekspresslevering (600233.SH) den første som ble notert i bransjen. I 2017 kjøpte det det Hong Kong-børsnoterte selskapet Xianda International Logistics Holdings Limited (06123.HK), og februar 28, 2018, ble det endret til “Yutong Express (International) Holdings Co., Ltd.”.

Som et privat ekspressleveringsselskap med innenlandske flyselskaper, har Yuantong Aviation investert 10 egeneid lastfly og i utgangspunktet bygget et rutenettverk som dekker alle større regioner. Det totale antall bukhytteveier overstiger 1,000, og dekker mer enn 120 innenlandske byer.

I Kina har Yuantong nå mer enn 400,000 ansatte, 118 omlastingssentre og mer enn 68,000 leveringssteder. Dekningsgraden for urbane nettverk på og over fylkesnivå er 98%, og gjennomsnittlig daglig ekspressleveringsvolum overstiger 20 millioner. Markedsandelen er i bransjen i front. I det internasjonale samfunnet dekker Yuantong International Network fire kontinenter og har mer enn 60 internasjonale nettsteder for direkte drift som dekker mer enn 50 land og regioner. Mer enn 2,000 internasjonale ruter er åpnet og utenlandske nettverksagenter har brutt gjennom 1,000. Samtidig er Global Parcel Alliance (GPA) initiert av selskapet også den eneste internasjonale logistikk-ekspressleveringsallianseplattformen initiert av innenlandske logistikk ekspressleveringsselskaper.

Samtidig leverer selskapet også produkter og tjenester som dekker fem store virksomhetssegmenter, og er opptatt av å bygge en logistikkplattform som gir integrerte logistikkløsninger med ett stopp.

Innen vitenskapelig og teknologisk innovasjon insisterer Yuantong på at vitenskap og teknologi krever produktivitet, og teknologisk innovasjon leder selskapets fremtidige utvikling. Det neste trinnet er å ta ledelsen i felles konstruksjon av fordelene ved deling og deling av logistikkinformasjon og anvendelse av nasjonale ingeniørlaboratorier for å fremme en rask utvikling av vitenskap og teknologi.

Innen grønt miljøvern har Yuantong alltid etablert et grønt konsept, kontinuerlig utforske nye modeller for grønn ekspresslevering, aktivt fremme utviklingen av grønn logistikk gjennom grønn emballasje, kraftig fremme elektriske ekspressleveringsbiler og lansere grønne allianseaksjoner, og fortsetter å skape en bærekraftig "grønn" utvikling. Express logistikkfirma.

Samtidig leverer selskapet også produkter og tjenester som dekker fem store virksomhetssegmenter, og er opptatt av å bygge en logistikkplattform som gir integrerte logistikkløsninger med ett stopp.

RANK NR. 7 - ZTO Express

Zhongtong Express ble grunnlagt på mai 8, 2002. Det er et selskap i stor skala som integrerer ekspresslevering, logistikk, e-handel og trykkingstjenester. De registrerte varemerkene er “Zhongtong®” og “zto®”.

Under veiledning av kjerneverdiene "Bygge deling, tillit og ansvar, innovasjon og entreprenørskap", er alle Zhongtong-folk opptatt av å "bruke produktene våre for å skape flere menneskers velvære" og tilby effektive, trygge og økonomiske tjenester . Ekspressleveringstjenesten har vunnet tilliten og støtten fra alle samfunnslag. Det har vunnet mange ærefulle titler som “Kinas øverste 10 innflytelsesrike merkevarer i ekspressleveringsbransjen” og “Kinas øverste 10 merkevarer i ekspressleveringsbransjen.

"Berømte Kina, tilgjengelig for verden." Zhongtong Express vil gjøre sitt ytterste for at enhver ansatt kan glede seg over en "sunn kropp, et lykkelig arbeid og et lykkelig liv," og streber helhjertet for fordelen og utviklingen for hver kunde. Alle mennesker fra Zhongtong vil huske oppdraget, ta mot til å ta ansvar og jobbe hardt for å oppnå "en verdig, respektert leverandør av integrert logistikk i verdensklasse" og "for å videreføre den nasjonale ekspress" -drømmen.

De siste årene har Zhongtong kjøpt mer enn 3,000 mu jord over hele landet, bygget et storstilt distribusjonssenter, luftfartssenter og e-handelssenter, med en investering på 10 milliarder yuan; mer enn 1,000 dekar med land er under forhandling, og investeringene har økt. Disse investeringene har ikke bare lagt til et stort antall arbeidsplasser og skatteinntekter til forskjellige steder, men har også fremmet en vedvarende og sunn utvikling av Kinas ekspressleveringsindustri og Kinas økonomi.

Samtidig har Zhongtong kontinuerlig styrket informasjonsbyggingen, og informasjonssystemet for ekspresspost uavhengig utviklet er tatt i bruk. ERP-styringssystemet er aktivert, en enhetlig tjenestetelefon er åpnet, og bruken av GPS og håndholdte terminaler er blitt popularisert. Gjennom storskala investeringer og storskala bygging, vil Kina-Tongda-utvikling bli promotert.

RANK NR. 8 - BEST Inc Express

BES kombinerer internett, informasjonsteknologi og tradisjonelle logistikktjenester for å lage en ny forstyrrende forretningsmodell for å integrere Kinas enorme logistikkindustri og forbedre effektiviteten og anvendelsen av informasjonsteknologi. Hovedkvarteret til BES China er forankret i den vakre vestsjøen, Hangzhou, og har etablert et operasjonssenter på flere nivåer over hele landet. Distribusjonsnettet dekker hele landet og strekker seg til fylkes- og township-nivå. Gjennom et komplett og systematisk partnersertifiseringsstyringssystem, profesjonell design av forsyningskjedeløsninger, avansert informasjonsteknologi og selskapets egen integrerte driftsplattform GeniMax-system, tilbyr Best integrert supply chain design og logistikktjenester for innenlandske og utenlandske selskaper. Etter flere år med hardt arbeid, har omfanget av selskapet utvidet seg raskt. Hvert år tilbyr de syv store forretningsdivisjonene omfattende forsyningskjede, ekspresslevering, ekspresslevering og programvaretjenester. Fra og med mars 2017 er 678-operasjoner etablert over hele landet. Senteret og mer enn 420 millioner kvadratmeter lager og omlastingssentre, med mer enn 9,000 heltidsansatte og titusenvis av franchisetakere og samarbeidspartnere, lager- og distribusjonsnettverk som dekker hele landet, og utvidet til fylkes- og township-nivå. Selskapets kjernefilosofi er å investere i teknologi og mennesker.

BEST bringer revolusjonerende endringer i hele logistikkbransjen med internett, informasjonsteknologi og innovasjon. Det er opptatt av å bygge en one-stop logistikk- og leverandørkjede-tjenesteplattform, gi kundene effektive tjenester og opplevelser og bli den mest pålitelige og respektable logistikklederen.

RANK NR. 9 - YUNDA EXPRESS

Dette er det femte året på rad som Yunda Express har vunnet denne prisen i 2011, 2012, 2013 og 2014 etter at den ble tildelt “Top 100 Taxpayers in Qingpu District”.

Siden etableringen i 1999 har Yunda Express alltid vært opptatt av å tilby ekspressleveringstjenester av høy kvalitet for hundrevis av millioner kunder. Det holder seg til konseptet med å utvikle seg i Shanghai, mot hele landet, og utvikle seg i verden. Gjennom mer enn ti års utvikling har det alltid opprettholdt integritetstyring og betalt skatt i samsvar med loven. Alle aspekter er i forkant av ekspressleveringsbransjen og har gjort utrørende innsats for å fremme økonomisk og sosial utvikling.

Yunda Express vil bruke dette som en mulighet til samvittighetsfullt å implementere nasjonale lover og forskrifter, virkelig implementere den ”kundebehovsorienterte” forretningsfilosofien, kontinuerlig forbedre servicekvaliteten, kapasiteten og nivået, øke merkevarekjennskap og kundetilfredshet og strebe etter å bli en sterkere bedriften. Å gi et større bidrag til den økonomiske og sosiale utviklingen i landet vårt.

Nylig ble Shanghai Yunda Express Co., Ltd. (heretter kalt "Yunda Express") hedret av State Post Bureau som "Advanced Enterprise in Post Industry Statistical Work in 2014". Dette er også Yunda Express sin anerkjennelse for postindustriens statistiske arbeid i syv år på rad av State Post Bureau. Rhyme Express Network 14 utsalgssteder og 5 distribusjonssentre mottok også denne prisen. De er Beijing-selskapet, Fujian Zhangzhou-selskapet, Guangdong Guangzhou-selskapet, Guangdong Shunde-selskapet, Guangdong Jiangmen-selskapet, Guangdong Zhongshan-selskapet, Guangxi Liuzhou-selskapet, Henan Zhengzhou Company, Jiangsu Suqian Corporation, Qinghai Xining Corporation, Shandong Dezhou Corporation, Shanghai Songjiang District Xinqiao Corporation, Sichuan Neijiang Corporation, Zhejiang Tongxiang Corporation, Shanghai distribusjonssenter, Tianjin distribusjonssenter, Dongguan distribusjonssenter, Wuhan distribusjonssenter, Changsha distribusjonssenter, Shanghai Pudong distribusjonssenter.

I postbransjen fungerer statistikk i 2014, Yunda Express implementerte nøye kravene og arbeidet til State Post Bureau for statistisk arbeid i postbransjen under ledelse av State Post Bureau, provinser (autonome regioner og kommuner), prefektur-nivå byer og postadministrasjoner av utsendte institusjoner. Ordninger, sannhetssøkende og pragmatisk, streng, nøye, nøyaktig og rettidig fullføring av alle statistiske oppgaver. I følge den aktuelle ansvarlige for finansavdelingen i Yunda Express-hovedkvarteret, i det følgende arbeidet, vil Yunda Express fortsette å jobbe hardere, innovative måter å jobbe på, og streve for å oppnå større suksess i poststatistikkens statistiske arbeid.

RANK NR. 10 - SF. UTTRYKKE

I 1993 ble Shunfeng født i Shunde, Guangdong. Siden oppstarten har SF Express alltid fokusert på å forbedre servicekvaliteten, fortsatt å styrke infrastrukturbygging, aktivt undersøkt og introdusert høyteknologisk informasjonsteknologi og utstyr for å forbedre automatiseringsnivået i driften, og etablert en stor mengde informasjonsinnsamling og markedsutvikling hjemme og i utlandet. Logistikkdistribusjon, ekspresslevering og andre ekspresservicebyråer og servicenettverk.

På grunnlag av kontinuerlig styrking av den hurtige virksomheten, insisterer SFG på kundebehov som sin kjerne og utvider aktivt sin diversifiserte virksomhet. Den har utviklet en one-stop supply chain-løsning for forskjellige typer kunder, inkludert e-handel, mat, medisin, bildeler og elektronikk. Gi omfattende finansieringstjenester som betaling, finansiering, formuesforvaltning og forsikrede priser. Samtidig med å stole på sterke logistikkfordeler, etablerte vi SF Express for å gi kundene livskvalitetstjenester og skape en kvalitetsopplevelse for SF Express.

Gjennom årene har SF Express fortsatt å innovere og kontinuerlig skape serviceopplevelser av høy kvalitet for å gi kundene solid og sterk støtte for suksess.

Facebook Kommentarer