fbpx
Hvordan bruke oppfylling av Amazon (FBA) med CJ Dropshipping App
12 / 14 / 2018
TOPP 10 Trykk på etterspørselsselskaper i verden
12 / 18 / 2018

Slik bruker du CJs Print on Demand-funksjon for å utvide din dropshipping-virksomhet - Design av Merchants

God dag alle sammen! Etter måneder med hardt arbeid, er vi glade for å informere deg om at POD-funksjonen (Print on Demand) er tilgjengelig nå! Denne typen funksjoner lar deg og kundene dine legge til spesielle design til våre produkter i 'Print on Demand' -området.

Imidlertid er det noen små forskjeller mellom design fra selgere og av kjøpere. Derfor vil hele funksjonen bli introdusert i to separate artikler. Og denne fokuserer på hvordan selgere legger ut designene sine på et spesifikt produkt.

Bare søk og velg hvilket som helst produkt du er interessert i fra markedsplassen Print on Demand og klikk på. Og fortsett deretter til 'Start Design' på produktdetaljsiden.

Du kan laste opp og justere bildet ditt på samme side. Legg til tekst til produktet på designsiden foran og bak. Vær oppmerksom på at størrelsen på designbildet ikke kan være mindre enn 1000 * 1000. Når alle er satt, klikker du bare på "Lagre". Du kan se effekten av bildet ved å endre fargen på elementet (noen elementer, ikke alle har denne fiksjonen).

På produktinformasjonen kan du endre produktnavnet, velge variantfarger og forsendelsesmetode for det unike produktet ditt. Klikk deretter "Lagre" for å sende oss ditt design. Det kan ta noen sekunder å fullføre på grunn av størrelsen på bildet.

Etter det kan du sjekke ditt eget design i 'My CJ'> 'Print on Demand'> 'Design Myself' -listen. Og ved å klikke på bildet eller navnet på produktet, kan du se alle detaljene på neste side.

Som du ser av dette skjermdumpet, er produktet designet på egen hånd eksklusivt for deg. Selv SKU er kun generert for deg. Enhver annen kunde kan ikke få tilgang til den fra vår plattform.

Før du viser de designede produktene til butikken din, kan du gå til autorisasjonssiden for å sjekke om POD-funksjonen er aktivert. Hvis du kan se 'Legg til POD-funksjon'-knappen, betyr det at denne funksjonen ennå ikke er slått på. Dermed må du klikke på knappen. Autoriser butikken din.

Du kan angi knappestil i butikken din ved å klikke på POD-innstillingen på autorisasjonssiden.

Nå kan du bare legge dem til ved å klikke på 'Liste' og fylle ut noen emner på produktsiden eller i forrige 'Design meg selv' liste.

Endelig kan kunden se dette produktet fra butikken din, akkurat som vårt eksempelprodukt nedenfor.

Vel, jeg er virkelig en dårlig designer… Noen av dere kan gjøre det bedre enn meg. Så vil du ta en prøve på denne utskriftsfunksjonen fra CJ Dropshipping?

Facebook Kommentarer