fbpx
Topp 10 Hot-selling Trykk-på-forespørsel smykker for Drop Shipping i 2018
12 / 18 / 2018
Hvordan koble eBay Store til CJ Dropshipping APP?
12 / 20 / 2018

Slik bruker du CJs Print on Demand-funksjon for å utvide din dropshipping-virksomhet - Design av kjøpere

Vi har introdusert hvordan selgere designer produkter fra vår markedsplass i forrige artikkel. Men hva hvis kundene ønsker å designe litt? La oss nå utforske den andre delen av vår utskriftsfunksjon (design on demand) - design av kjøpere.

Til å begynne med, må du sjekke om du har aktivert POD-funksjonen i butikken din. Gå til autorisasjonssiden i 'Min CJ', og hvis du fremdeles kan se knappen 'Legg til POD-funksjon' ved siden av butikken din, kan du klikke på den for å slå på den.

Egentlig er de fleste delene av prosedyrene ligner på selgerenes design. Produktene som kan skrives ut på forespørsel, finner du på samme sted - 'Print on Demand' -området på vår hjemmeside. Siden produktene vil være designet av kjøpere, kan du imidlertid bare liste alle produkter direkte til butikkene dine som vanlig.

På listesiden må du velge butikk, produktkategori, leveringsmetode og destinasjonsland. Og angi produktprisen også. Etter det kan du gå videre til 'Liste det nå'. (PS Design av kjøpere av POD-funksjonen støttes bare med Shopify-butikker. Flere butikktyper vil bli lagt til i løpet av en nær fremtid. Din tålmodighet blir satt pris på.)

Når produktet er oppført, kan du se det i listen "My CJ"> "Print on Demand"> "Buyers Design".

Og nedenfor er en eksempelside som kundene dine vil se om de tilpassede produktene.

Når kundene dine har bestilt og disse ordrene er importert til CJ, kan du sjekke det i 'DropShipping Center'. Det er det samme som bestillinger på normale produkter.

Håper du vil like denne funksjonen. Og vær fri til å vise oss dine tanker om kommentarer nedenfor.

Facebook Kommentarer