fbpx
Growing CJPacket - Beste og pålitelige fraktalternativ i Kina og USA
04 / 15 / 2019
Hvordan bruker jeg privat inventar på CJ Dropshipping?
04 / 28 / 2019

Kom i gang - Oversikt over CJDropshipping.com

CJ Dropshipping er et omfattende nettsted som hjelper alle avsendere fra start til suksess. Produkt sourcing, lager, ordrebehandling og frakt, bokstavelig talt alt det dreier seg om. Nå, vennligst la oss vise deg hvordan alle disse fungerer på vår hjemmeside> app.cjdropshipping.com

For å gjøre alle ting mer oversiktlige lager vi et enkelt flytskjema for å dekke de generelle trinnene. Her er det.

1. Produktsourcing

Det aller første spørsmålet du måtte ha, handler om produktet ditt. Du kan søke i det bare ved produktnavnet for å se om produktet ditt finnes på CJ. Hvis ikke, vennligst bare legg inn en forespørsel om innkjøp.

For startende brukere er sourcing på 'Individual Product' mer egnet, siden 'Store Existed Product' er for brukere med autoriserte butikker. (Detaljer om vår innkjøpstjeneste kan være sett her.)

Når du har produktdetaljene og er fornøyd med tilbudet vårt, er neste ordre. Det er imidlertid to forskjellige ordrebehandlingsmetoder, avhengig av om du har autoriserte butikker til CJ. Hvis du er interessert i vår automatiske ordrebehandling, er det nødvendig at du lærer 'Butikkgodkjenning' og 'Produktoppføring / tilkobling'. Hvis ikke, kan du ganske enkelt hoppe til del 5 'Bestill opplasting via Excel / CSV-fil'.

2. Butikkautorisasjon

Det er åtte typer butikker som kan integreres i CJ. De er Shopify, eBay, Shipstation, WooCommerce, Amazon, Wix, Lazada, Shopee butikker. For hver butikktype har vi gjort de generelle og detaljerte autorisasjonstrinnene tilgjengelige på samme side.

3. Produktoppføring / tilkobling

For å identifisere produktene fra butikkordrene dine, må vi opprette en forbindelse for produktene dine og disse hos CJ. Hvis produktet ikke finnes i butikken din, er vår oppføringsfunksjon til stor hjelp. Bare klikk på "List" -knappen på CJ produktside og angi noen detaljer. Produktet blir lagt til i butikken din og det opprettes en automatisk tilkobling.

Hvis produktet allerede er i butikken din, er det nødvendig med en produktforbindelse. (Vennligst se denne videoen for detaljert veiledning.)

4. Automatisk ordreimport

Når du er ferdig med butikkautorisasjon og produktforbindelse, blir ordrer på disse produktene fra butikken din trukket inn på CJ-kontoen din automatisk. Velg ordrene du vil at vi skal håndtere, og legg dem i handlekurven. Bekreft dine valgte bestillinger og betal, så tar vi vare på alt etterpå.

5. Bestill Last opp via Excel / CSV-fil

For brukere uten autoriserte butikker er den eneste måten å sende oss ordrene dine ved å laste opp et regneark. I dette tilfellet må du legge produktene til SKU-listen, som også kan oppnås på produktsiden.

Velg deretter "Importer Excel-bestillinger" her og last ned malen for å fylle ut bestillingsdetaljene. Når ordrene dine lastes opp, må du legge dem i handlekurven og betale for den.

Vi behandler dem umiddelbart etter mottakelse. Sporingsnummer og etter-salgstjeneste er tilgjengelig for hver bestilling.

Håper du vil like vår tjeneste!

Facebook Kommentarer