fbpx
Topp 10 Dropshipping leverandører i USA
04 / 29 / 2019
Koble CJDropshipping med Amazon-selgerkontoen din
05 / 13 / 2019

Slik bekrefter du e-postadressen din etter registrering

Av sikkerhetsgrunner må e-posten din bekreftes etter registrering.

Etter å ha fylt ut registreringsskjemaet, får du et popup-vindu med 'Registrerings suksess'.

Det vil vi også sender deg en bekreftelses-e-post til innboksen din som nedenfor. E-postadressen din blir verifisert automatisk etter deg Klikk på “Aktiver e-post”-Knappen. Du vil da motta varselet om "Bekreftelse lyktes".

Dette bildet har et tomt altattributt; filnavnet er image-9-1024x486.png

Hvis du ikke bekreftet e-posten din etter registreringen, er det det en annen måte å bekrefte e-posten din. Du blir ledet til hjemmesiden for å logge inn på kontoen din. Ved å klikke på setningen den viser, vil vi sende deg en e-post med en 6-sifret bekreftelseskode. E-postadressen din kan bekreftes etter at du har fylt ut koden.

Etter at bekreftelsen lykkes, vil du få en side som denne. Klikk "Bekreft" for å omdirigere hjemmesiden.

Når du endre e-postadressen din og sende inn, må du bekreft e-posten din igjen som trinnene ovenfor.

I tillegg, hvis du ikke bekreftet e-posten din ennå, vil det være en pop-up til minne deg om å bekrefte e-post når du klikker 'Min CJ'.

Hvis du ikke kunne bekrefte det, vennligst merk av for søppelpostboksen først! Hvis du fremdeles ikke mottok den, vær så snill send en epost til support@cjdropshipping.com or ANDY@CJDROPSHIPPING.COM med e-posttittel: Vennligst verifiser e-posten min med innhold: Mitt brukernavn er ####. (erstatt #### med brukernavnet ditt). Vi vil se det på 1 arbeidsdag.

Facebook Kommentarer