fbpx
10 Toppselgende sommerprodukter i 2019
05 / 29 / 2019
Topp 8 beste t-skjorte dropshipping leverandører for din t-skjorte virksomhet
05 / 30 / 2019

Lag pakksporingsside med Come Orders-app for Shopify

Hva er det beste nettstedet for sporing av pakker? Er det noen app som kan spore leveringsinformasjonen til alle transportører? Selvfølgelig med Kom bestillinger, vil sporing være mye enklere.

For øyeblikket bruker de fleste av Shopify-brukerne 17track.net eller AfterShip for å tilby pakkesporingstjeneste for forbrukerne, fordi disse to er de mest inkluderende nettstedene i deres felt. Det har vi imidlertid Kom bestillinger som et alternativ nå. Ikke bare er dette nye nettstedet så kraftig som det ovennevnte, men det er integrert med CJPacket.

Gjennom samarbeidet vårt kan selgere som deg skjule alt relatert til frakt fra kjøpere totalt. Dessuten kan kunder enkelt spore sine bestillinger på butikksiden din når de ser på ordreinformasjonen og klikker sporingsnummeret. Vil du prøve det nå? Bare følg trinnene nedenfor!

1. Installer app fra nettstedet

Besøk ComeOrders.com og registrere en konto der. Deretter kan du navigere for å autorisere Shopify-butikken gjennom rullegardinmenyen ved siden av brukernavnet ditt.

Etter dette vil en sporingsside med navnet 'Komme bestillinger' bli opprettet i Shopify-administratoren.

Kundene kan imidlertid ikke besøke eller bruke den fra nettbutikken din umiddelbart før du har satt opp en 'inngang' for den. Vel, her er neste trinn!

2. Legg til elementer i hoved- / bunntekstmenyen

I Shopify-administratoren din, finn 'Online Store'> 'Navigation', og klikk deretter inn i 'Main menu' eller 'Footer menu' for å legge til et underordnet element. For å gjøre sporingsfunksjonen mer merkbar, anbefaler vi deg å velge hovedmenyen som skal brukes.

På neste side klikker du på "Legg til menyelement" og oppgir et navn for sporingssiden i Navn feltet og velg Kom bestillinger fra sider in link felt. Bekreft deretter å legge den til og lagre disse endringene for nettbutikken din.

3. Sjekk fra Storefront

Når varen legges til i navigasjonslinjen, kan du sjekke den fra nettbutikken din og teste den litt.

Installer, skap og nyt bekvemmeligheten!

Facebook Kommentarer