fbpx
Oversikt over Sørøst-Asia sitt netthandelsmarked
06 / 20 / 2019
10 Beste leverings-, logistikk- eller fraktselskap leverer fra Kina til hele verden
06 / 21 / 2019

Flere forretningsmodeller, forskjellige tilknyttede meritter

Siden oppdateringen av CJ Affiliate i slutten av mai, regner jeg med at dere alle har opplevd fordelene i noen grad. Ut fra det jeg har lært er brukergrensesnittdesignen mer kortfattet som muliggjør en bedre samhandling; pausene er enda kortere på grunn av en jevn drift; forskjellige dataanalyser er lagt til i oversikten for å hjelpe deg med å forstå virksomheten din tydelig. Derimot. alle disse er bare tillegg. Den viktigste nye funksjonen er våre tre nye forretningsmodeller for å tilby deg enten ekstremt enkelt oppsett eller eksklusive produkter med kjekk fortjeneste.

Det er fire forretningsmodeller totalt nå. Uansett hvilken modell du velger, kan du imidlertid alltid være trygg på produktene, ordrebehandlingen, forsendelsen og etter-salgstjenesten - vi vil ta vare på dem alle og holde deg fokusert bare på å oppskalere virksomheten. La oss først løpe gjennom forskjellene i disse modellene.

1. Original modell

Denne har minst begrensninger på nettbutikken din. Du står fritt til å designe hovedgrensesnittet på nettstedet ditt, velge produkter du vil selge etter kategorier og justere produktprisen og provisjonssatsen. Hvis du er interessert, kan du sjekke denne artikkelen for mer informasjon> https://cjdropshipping.com/2019/03/05/cj-affiliate-program-new-interface-for-being-dropshipping-suppliers/ Vær oppmerksom på at hvis Hvis du allerede er tilknyttet medlem før, blir Original Model valgt som standard i den nye versjonen.

2. CJDropshipping Standard

Vil du ikke sette opp noe for tilknyttet nettsted? Mer fordel for å tjene penger på den enkleste måten? I dette tilfellet vil vår standardmodell passe best for deg. Det kreves ingen annen operasjon enn registrering og legging av din mottatte kontoinformasjon. Dine kunder vil direkte kjøpe produkter fra CJs offisielle webside til vår pris via din delte lenke, og 2% av bestillingsverdien deres blir talt som din provisjon. Det er det. Superenkelt, ikke sant?

3. Private produkter

Med denne modellen kan du velge 40 stykker av forventede trendprodukter fra CJDropshipping. Disse utvalgte produktene blir skjult på CJDropshipping fra noen andre og bare synlige på nettstedet ditt. Dette lar deg være mer konkurransedyktig i markedet siden produktene er eksklusive for deg. Derfor kan du sette opp prisen etter hvilken som helst provisjonssats. Dessuten er grensesnittfunksjonen også tilgjengelig, slik at du kan ha din egen logo, banner og domene for nettstedet ditt.

4. Enkelt produkt

Det tilpassede grensesnittet er også tilgjengelig i denne modellen. Hvis du er ganske trygg på bare ett produkt, det vinnende, så tren dine studenter eller venner til å selge det for å få en sjenerøs mengde utbetalinger. Rått! Bare angi hele nettstedet med bare ett privat produkt og tilpass profittfrekvensen som du vil. Du kan legge inn forespørsel om sourcing på alle produkter til oss og fullføre produktene som importeres med vårt kraftige system. Produktet er aldri en plage for deg lenger.

Et annet høydepunkt i tilknytningsprogrammet vårt er det tilpassede domenet. Det er tilgjengelig for private produkter, enkeltprodukter og originalmodell. Derfor må du først velge en modell og deretter sette opp domenet. Vær oppmerksom på at når domenet er konfigurert eller det er registrerte kunder relatert til din tilknyttede konto, vil ikke forretningsmodellen din kunne endres. Nye tilknyttede kontoer er påkrevd for å bytte modell. Så se nærmere på beskrivelsen av disse fire modellene ovenfor og ta et valg nøye.

Hvis du velger en modell med tilgjengelig domenefunksjon, er det neste du kan bry deg om hvordan du kobler domenet ditt til grensesnittet vårt. Så her er den!

I 'Nettbutikk'> 'Generelle innstillinger', klikk 'Tilpass' under Gjeldende domene. Angi domenet ditt med http: // eller https: // og fortsett til 'Neste'.

For å bekrefte domenet ditt, følg trinnene i vanlige spørsmål, kopier og legg til informasjonen til din DNS-administrasjon og oppgi Pem / Key-filene om nødvendig.

Etter dette, i 'Online Store'> 'Detaljert innstilling', kan du sette opp butikknavnet, bruksvilkårene og personvernreglene slik at kundene dine kan forstå og føle seg trygge på nettstedet ditt.

Sist, men ikke minst, kan du lure på hvor mye du vil tjene på dette tilknyttede programmet. Når du velger forretningsmodell, vil du se en del som heter 'Commission Rate'. Dette bestemmes faktisk av produktprisen. Hvis prisen din er nøyaktig den samme som vår, er prisen 2% av verdien. Hvis prisen er høyere enn vår, er prisforskjellen din provisjon. Uansett pris, kan provisjonen trekkes bare når det er ti betalte kunder på kontoen din. Og du kan glede deg over overskuddet fra en bestemt kunde i et helt år fra første bestilling.

Det er ganske mye det. Gi meg beskjed hvis du fremdeles har relaterte spørsmål ved å kommentere nedenfor. Ha det gøy!

Facebook Kommentarer