fbpx
CJ skal integrere seg med Shopee for Dropshippers
07 / 15 / 2019
Chinabrands Real-anmeldelser, det er grunnen til at flere og flere flytter fra Chinabrands til CJDropshipping
07 / 15 / 2019

CJ Dropshipping, en e-handelsplattform som er integrert med produktinnkjøp, lager, trykking og frakt for kunder på Shopify, Oberlo, eBay, Amazon, Etsy, etc. Lazada, kjent som “Amazonas” i Sørøst-Asia, Asias nr. 1 online shopping og salg av destinasjoner, tiltrekker bred oppmerksomhet fra mye grenseoverskridende e-handelsutøvere: mer enn 4.5 millioner besøkende per dag og betjener mer enn 600 millioner kunder. CJ kommer til å integrere seg med Lazada!

Generell informasjon om Lazada Group

Sørøst-Asia nr. 1 Online shopping og salg av destinasjoner
Lazada ble lansert i 2012 av Rocket Internet, og er den største destinasjonen for online shopping og salg i Sørøst-Asia - til stede i Indonesia, Malaysia, Filippinene, Singapore, Thailand og Vietnam. Med 300 millioner SKU-er tilgjengelig, tilbyr Lazada det bredeste spekteret av produkter i kategorier fra skjønnhets-, mote- og forbrukerelektronikk til husholdningsvarer, leker, sportsutstyr og dagligvarer.

Fokusert på å levere utmerket kundeopplevelse, og tilbyr omfattende kundebehandling og problemfri avkastning gjennom sin egen første og siste mil leveringsarm støttet av omtrent 100 logistikkpartnere. Lazada Group er majoritetseid av Alibaba Group Holding Limited (NYSE: BABA).

Lazada hjelper mer enn 100,000 lokale og internasjonale selgere, så vel som 2,500-merker, betjene 560 millioner forbrukere i regionen gjennom sin markedsplattform, støttet av et bredt spekter av skreddersydde markedsførings-, data- og tjenesteløsninger. Lazada tilbyr en utmerket kundeopplevelse gjennom et bredt nettverk av logistikkpartnere og sin egen første og siste mil.

Utviklingen og prestasjonene til Lazada

Lazada Group er et sørøst-asiatisk e-handelsselskap grunnlagt av Rocket Internet i 2012 og eid av Alibaba Group. I 2014 drev Lazada Group nettsteder i Indonesia, Malaysia, Filippinene, Singapore, Thailand og Vietnam og hadde samlet inn omtrent $ 647 millioner dollar over flere investeringsrunder fra sine investorer som Tesco, Temasek Holdings, Summit Partners, JPMorgan Chase, Investment AB Kinnevik og Rocket Internett.

Nettstedene ble lansert i mars 2012, med en forretningsmodell for å selge varelager til kunder fra egne lager. I 2013 la den til en markedsmodell som gjorde det mulig for tredjepartsforhandlere å selge produktene sine gjennom Lazadas nettsted; markedet utgjorde 65% av salget ved utgangen av 2014.

I april 2016 kjøpte Alibaba Group kontrollerende eierandel i Lazada for å støtte Alibabas ekspansjonsplaner i Sørøst-Asia.
I august 2018 er Lazada den største e-handelsoperatøren i Malaysia, Vietnam, Thailand og Filippinene, basert på gjennomsnittlige månedlige nettbesøk. I desember 2018 ble Peng Lei erstattet av Pierre Poignant som administrerende direktør i Lazada, med Peng Lei som rolle som konsernsjef.

Kontorer i Lazada

Hovedkvarter: 8 SHENTON WAY, # 43-01 AXA TOWER, SINGAPORE 068811

Indonesia: KAPITALPLASS, 20TH, OG 21ST GULV, JALAN JENDERAL GATOT SUBROTO KAV 18, JAKARTA SELATAN 12710

Malaysia: Nivå 20, Menara over hele verden, 198 Jalan Bukit Bintang 55100 Kuala Lumpur

Singapore: 8 SHENTON WAY, # 43-01 AXA TOWER, SINGAPORE 068811

Filippinene: 23F Net Park Building, 5th Avenue, Bonifacio Global City, Taguig City 1634, Metro Manila, Filippinene

Thailand: 689 BHIRAJ TOWER, ENHET NR. 209, 29TH GULV, SUKHUMVIT RD. KLONGTON NUE, WATTANA, BANGKOK 10110

Vietnam: Floor 19, Saigon Center Building, Tower 2, 67 Le Loi Street, Ben Nghe Ward, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam

Hong Kong: 24 / F OVERSEAS TRUST BANK BUILDING, 160 GLOUCHESTER ROAD, WAN CHAI, HONG KONG

Lazada oppdaterer sitt slagord på 20th, 2019

Lazada lanserte en ny merkevarekampanje - Gå der hjertet ditt slår den 20th, 2019. Dette er den første oppdateringen for Lazada de fem foregående årene, og har som mål å løfte selskapets rolle fra handel og shopping til en "livsstilsdestinasjon". Det nye Lazada-slagordet med mer handlekraft og vitalitet ble utviklet og designet av et konsulentselskap - Superunion Singapore, og den påfølgende kampanjen ble lansert av et reklamefirma - Wunderman Thompson Singapore.

Det rapporteres at denne omplasseringen støttes av Lazadas “shoppertaining” -strategi (merkeunderholdning forbruk), som har som mål å forbedre handleopplevelsen for forbrukere, styrke selgere og fortsette samarbeidet med lokalsamfunn (for eksempel “mompreneurs” og landlige selgere).

Pierre Poignant, administrerende direktør i Lazada group kunngjorde at “som pioneren innen e-handel rundt om i området, introduserte vi først Lazada i Sørøst-Asia, noe som gir en enkel online shoppingopplevelse for kundene. Vi blir leder syv år senere, og vi tar sikte på å betjene 300 millioner kunder av 2030.

Fiskeutstyr, sykling og camping produkter har åpenbart potensiale i 2019

Det er kjent at etterspørselen etter sports- og friluftsprodukter øker hvert år i Sørøst-Asia. Så langt har den globale markedsstørrelsen på Lazada sports & outdoor nådd $ 110 millioner, og det er forventet at den globale markedsstørrelsen vil nå $ 300 millioner dollar i 2019. I fremtiden vil sport og friluftsliv ha en tendens til å være mer uformell, mer sannsynlig en livsstil, derfor vil sports- og friluftsprodukter med stort potensial bli nødvendige varer i dagliglivet.

* Tre kjerne kategorier av sport og utendørs produkter inkludert:
friluftsliv - utgjør 42% (hovedsakelig inkludert sykler, fiskeredskaper, campingprodukter, etc.);
sko og klær - står for 36%;
trenings- og treningsutstyr står for 17% (utstyr og tilbehør).

* Kjernemarked av sports- og friluftsprodukter på Lazada inkludert Thailand, Filippinene, Malaysia og Indonesia, samt Singapore og Vietnam, som vokser relativt raskt.

-Lazada er tilbøyelig til å fokusere mer på sko og klær i 2019 fra perspektivet til den sekundære kategorien. Alle relevante data, inkludert den globale andelen og gjenkjøpsfrekvensen, viser at denne kategorien har rask vekst, høy gjenkjøpsgrad og andel.
-Elektronikk og joggedrakter er den sterke vekstkategorien under kategorien sportsfritid.
-I tillegg fokuserer Lazada hovedsakelig mer på utekategorier, som fiskeutstyr, sykling og camping forårsaker rask utvikling og høy andel.
-70% av kjøperne er mannlige, og aldersgruppen er rundt 20-40 år gammel, mens 30% er kvinnelige i henhold til forbrukerportretter av Lazada. Det indikerer at det er et stort potensial for kvinnelige kjøpere innen sports- og friluftsprodukter.

Fire typer selgere som trengte og foretrakk på Lazada

For det første, vertikal kategori: hovedsakelig og spesialiserte kategorier, for eksempel sportssko, fiske, sykling, INGEN matbutikker.
Dernest, kostnadsytelse: For å imøtekomme behovene til massekonsumenter, er gjennomsnittlig pris omtrent RMB 50 - 100.
For det tredje merkevare type: lokalt inkubert merke eller forsendelsesmerke, har en ide om merkevaredriften.
Sist men ikke minst, høy kvalitet: god kvalitet, høy tilbakekjøpsfrekvens, og vinn deretter offentlig ros.

Viktige ferdigheter for handelsmenn av høy kvalitet på Lazada

For det første, produktposisjonering. Forstå markedets etterspørsel, utvikle konkurransedyktige og differensierte produkter som oppfyller kundenes krav.
Dernest, driftsevne. Bli kjent med operasjonserfaring for e-handel, inkludert bakgrunnsverktøy, dataanalyse, søk etter ord etter ord, optimalisering av varer og en annen grunnleggende operasjonsevne.
For det tredje butikker av høy kvalitet. Integrering av operasjon 4P (produkt, pris, sted og markedsføring) integritet, så vel som utviklingsplanlegging av annonsebutikker.
Sist, men ikke minst, evnen til grenseoverskridende lokalisering. Inkludert kjent med logistikk, avgiftssatser, policyer, slitebaneanalyse av lokale forbrukerpreferanser, ettersalg, kvalitetssikring, etc.

Ressurs fra:
https://www.lazada.com/
https://en.wikipedia.org/wiki/Lazada_Group
Relaterte oppføringer:
https://cjdropshipping.com/2019/07/04/five-hot-selling-camping-products-in-summer-as-well-as-notes-for-selection/

Facebook Kommentarer