fbpx
Hvordan starte en dropshipping-virksomhet med ShopMaster
07 / 30 / 2019
Topp 10 Oberlo Dropshipping Tool Alternative Growing Your E-commerce
07 / 31 / 2019

Hvordan bruker jeg CJ-oppfyllelsestjeneste?

Service produkt er en slags CJ-oppfyllelsestjeneste som lar deg sende dine egne produkter til vårt lager og vi pakker og sender for deg. Når du har noen bestillinger, kan du sende ordre direkte til systemet vårt, og vi sender dem fra vårt lager. Vi belaster bare noen serviceavgifter. Hvordan fungerer disse trinnene i CJDropshipping?

For det første må du søke serviceprodukt, følg trinnene nedenfor.

1. Gå til din CJ > Produkter > Serviceprodukter > Produkter > Bruk serviceprodukt

2. Etter klikk Bruk serviceprodukt, legg igjen meldingen eller send produktens URL til CJ og last opp produktbildet til vurdering. CJ vil vurdere det om de skal godkjenne. Du kan også sjekke det på Gjennomgang.

3. Det er tre statuser for apparatet ditt. Hvis den blir bestått, vil den vises på Mine. De to andre er Gjennomgang og Avvist. Hvis CJ ikke godkjenner apparatet, vil det vises på Avvist.

4. Etter at det er gått av CJ, må du gjøre det Legg til sporingsnummer. Sporingsnummeret er det du må oppgi selv, fordi det er du som kjøper varene og lar rederiet sende dem til CJ-lager. Sporingsnummeret er vanligvis fra rederiet.

5. På siden til Legg til sporingsnummerden lager må fylles riktig, ellers kan ikke produktene komme frem til lageret. Hvis du ikke har det sporingsnummer midlertidig kan du fylle ut det senest datoen da produktene dine ankommer lageret.

Og for Merkingsgebyr og Avgift for kvalitetskontroll, kan du velge å Aksepterer or Nekt. Etikettavgiften er en slags serviceavgift som vi merker produktene for deg. Kvalitetsinspeksjonsavgiften er en slags serviceavgift som vi gjør produktkvalitetsinspeksjonen for deg og tar betalt for. Hvis du ikke trenger at vi skal gjøre kvalitetskontrollen for deg, og produktene blir skadet når de er lagret, er vi ikke ansvarlig for de skadede produktene. Du må være ansvarlig for dem.

6. Etter at du har fylt ut all informasjonen, genereres et batchnummer automatisk. Du må skrive ut den og lime den på pakkene som er praktiske for lagerene å skille ut serviceproduktene og lagerbeholdningen i.

7. Det er fire statuser for sendingen din, Venter på levering, levert, fullført, avvist. På Avvist, når få produkter er skadet, hvis akseptabelt, kan du kommunisere med CJ eller velge å Godta å registrere deg for manuelt av dere selv til lager i.

Frem til nå er prosedyren for bruk av oppfylt tjeneste fullført. Hvis du har en butikk koblet til CJ, er trinnene for hvordan du legger inn en bestilling de samme som for dropshipping-ordre, og de tilhørende avgiftene vil bli trukket fra bestillinger som du har lagt inn. Hvis du ikke har en butikk koblet til CJ, kan du importere bestillinger via Excel eller CSV.

Merk:
Hvordan konfigurerer jeg automatisk slipp fraktordrerbehandling fra CJ APP?
Hvordan importere en Excel- eller CSV-ordre?

Facebook Kommentarer