fbpx
Hvordan overføre butikker til en annen CJ-konto?
08 / 02 / 2019
Hvorfor Trumps tariffer ikke påvirker DropShipping-virksomheten
08 / 06 / 2019

Hvordan generere en faktura som inneholder bestillinger i løpet av en viss tid?

Som kjent er det en funksjon på CJ-systemet som klienten kan generere sin faktura for hver ordre. Noen kunder ønsker imidlertid å generere en faktura for ordrer i løpet av en viss tid, for eksempel bestillinger i løpet av en uke og en måned. Derfor, for å gi bedre service for CJ-klienter, oppdateres funksjonen i CJ-systemet at klientene kan generere en faktura som inneholder bestillinger i løpet av en viss tid.

Hvordan gjøre det?

Følg trinnene.

1. Klikk på CJ-dashbordet lommebok på høyre topp.

2. Etter å ha klikket på lommebok, klikk deretter Faktureringshistorikk, neste side vises. Etter det velger du begynnelsestid og sluttidspunkt når ordrene vil bli inkludert på fakturaen. Klikk til slutt Generere og fakturaen som inneholder bestillinger i løpet av en viss tid vil bli generert.

Hvis alt ovennevnte er gjort riktig, vil du få en faktura som inneholder bestillinger i løpet av en viss periode.

Facebook Kommentarer