fbpx
Dropshipping-leverandør i Hangzhou, Shenzhen, Kina - Wiio og Tan Brother
08 / 02 / 2019
Hvordan generere en faktura som inneholder bestillinger i løpet av en viss tid?
08 / 02 / 2019

Hvordan overføre butikker til en annen CJ-konto?

Tatt i betraktning at noen kunder trenger tjenesten ved å overføre autoriserte butikker der noen klienter uten tid og energi kan invitere noen som er villige til å autorisere butikker og deretter overføres, legges det til en ny funksjon på CJ-systemet som autoriserte butikker kan overføres. Så hvordan overføre autoriserte butikker?

Les følgende prosedyrer.

Merk:
Operasjonene skal utføres av mottakeren av den autoriserte butikken som er satt for sikkerhet. Hvis A for eksempel vil overføre den autoriserte butikken til B, bør B være den som utfører følgende trinn.


1. Klikk på CJ-dashbordet autorisasjon, og klikk Shopify, klikk deretter Overfør butikk. Hvis butikken ikke er på Shopify mens du er på Woocommerce, eBay, Shipstation og annet, kan du klikke på andre plattformer, trinnene er de samme.

2. Etter å ha klikket på Overfør butikk, neste side vises. Mottakeren må fylle ut informasjonen til den autoriserte butikkens konto, pass, navn. Når mottakeren klikker Sende, vil e-postbekreftelseskoden bli sendt til den nåværende butikkeieren. Derfor må mottakeren be den nåværende butikkeieren om bekreftelseskoden i løpet av ti minutter fordi bekreftelseskoden utløper etter ti minutter. Hvis den utløper, må bekreftelseskoden sendes på nytt, og mottakeren må legge inn den siste koden.

Inntil alt er gjort riktig, vil den autoriserte butikken overføres fra en person til en annen person.

Facebook Kommentarer