fbpx

CJPacket har fullført integrasjonen med Aftership

Er Dropshipping Dead i Q4 2019?
08 / 13 / 2019
Hvordan koble din Lazada-butikk til CJ Dropshipping APP?
08 / 19 / 2019

CJPacket har fullført integrasjonen med Aftership

Gjennom vårt samarbeid med Aftership-teamet i flere måneder, er integrasjonen mellom CJpacket og Aftership etter hvert avsluttet. Det betyr at du kan sjekke bestillingssporingsinformasjon levert av CJPacket på Aftership-plattformen, noe som vil gi våre kunder en god bekvemmelighet.

Hva er Aftership?

Aftership er en sporingsinformasjonsplattform, grunnlagt ved 1st oppstarthelg Hong Kong i november 2011. Siden AfterShip ble grunnlagt i 2011, har det hjulpet over 10,000 forhandlere og markedsplasser som Wish, Etsy, Lazada og Zalora med å forbedre kundeopplevelsen av forsendelsessporing. Den 2014 juli mottok AfterShip $ 1M serie A-finansiering fra IDG-Accel.

Den støtter for tiden 576 budfirmaer over hele verden inkludert DHL. USPS, og nå CJPacket. Den kan automatisk oppdage kurer basert på sporingsnummerformat.

Hva er CJPacket?

CJPacket er en rederi etablert av CJDropshipping som spesialiserer seg på forsendelsen. Leveringstiden vår er vanligvis 5-10 dager. Vi er opptatt av å tilby bedre forsendelses- og sporingstjenester for våre kunder.

Så hvordan kan du sjekke sporingsinformasjon om Aftership?

1. skriv CJPackets side om Aftership.

2. Skriv sporingsnummeret og sjekk det. Deretter viser det kontrolleresultatet hvis det er oppdatert.

Enda viktigere, hvis du allerede har eid en butikk på Shopify, eBay eller Woocommerce, trenger du bare å installere et Aftership-plugin på den plattformappen, hvoretter du kan glede deg over en øyeblikkelig varslingstjeneste for logistikk så lenge det er en oppdatering.

CJDropshipping er alltid dedikert til å gi en fantastisk opplevelse for våre kunder. Vi er alltid på vei, akkurat som Steve Jobs sa: “Hold deg sulten, vær tåpelig”. Denne gangen er CJpackets integrasjon med Aftership, hva blir det neste?

Facebook Kommentarer