fbpx
CJPacket har fullført integrasjonen med Aftership
08 / 15 / 2019
Slik dropper jeg til Sverige, Norge uten at kunden betaler skatt?
08 / 26 / 2019

Hvordan koble din Lazada-butikk til CJ Dropshipping APP?

15th juli publiserte vi en artikkel: CJ skal integrere med Lazada for Dropshippers for å kunngjøre at vi vil begynne vår integrasjon med Lazada-plattformen. Etter en måned fullfører vi integrasjonen med Lazada som betyr at du kan koble din Lazada-butikk med CJ Dropshipping og vi kilder og sender for deg. Fra i dag kan vi samarbeide for å øke dropshipping-virksomheten.

Deretter er her saken om hvordan du kobler din Lazada-butikk til CJ Dropshipping.

1.Logg inn CJDropshipping og gå inn i dashbordet. Finn autorisasjon > Lazada > Legg til butikker

2. Klikk på Legg til butikker, autorisasjonssiden vises som bildet nedenfor. På denne siden kan du velge English, kinesisk og Vietnamesisk språk. Fyll deretter ut den nødvendige informasjonen inkludert Land, e-post og passord. Hvis det er noe galt med landinformasjonen din, kan du velge Grenseoverskridende som landet, men dette kan ikke gi deg en så jevn service som andre spesifikke land.

Til nå er de nødvendige trinnene i Lazada-butikkgodkjenningen fullført. Imidlertid er det en funksjon som bør vekke oppmerksomhet på grunn av Lazadas begrensninger.

Når du gjennomfører vår Liste funksjon som direkte kan sette vår produktbeskrivelse på din Lazada-butikk, kan du plassere produktet du ønsker i forskjellige kategorier det tilhører fordi noen kategorier ikke er tilgjengelige som ikke påvirker hele oppfyllelsen av ordrene dine. For eksempel på bildet spiller det ingen rolle at varen som er klassifisert som kjøkkenoppbevaring kan legges på vesker og reise.

Det handler om hvordan du kobler din Lazada-butikk til CJ APP. CJDropshipping vokser raskt, vi er ferdig med integrasjonen med plattformer som Shopify, eBay, Woocommerce Shopee og i dag Lazada og andre. Når vi har fullført disse, vil vi absolutt fortelle dere det umiddelbart. CJDropshipping fortsetter alltid å bevege seg.

Facebook Kommentarer