fbpx
Slik dropper jeg til Sverige, Norge uten at kunden betaler skatt?
08 / 26 / 2019
925 sølvsmykker er en ny trendy kategori for dropshipping
08 / 30 / 2019

Uttak fra USA fra Universal Postal Union: Hvordan hopper du over prisforhøyelse i forsendelsen?

Oktober 17, 2018, kunngjorde Trump-administrasjonen planer om å trekke seg fra Universal Postal Union-traktaten av den grunn at det er en tvist om de nedsatte postsatsene som belastes kinesiske pakker sendt til USA. Flyttingen er en del av administrasjonens pågående innsats for å utjevne lekefeltet mellom kinesiske og amerikanske virksomheter. Uttaket trer ikke i kraft på et år. Og i løpet av året har forhandlingene pågått, og det er håp om at partene kan komme til en tilfredsstillende avtale for å opprettholde USAs deltakelse i Universal Postal Union (UPU).

Hva er UPU

Universal Postal Union opprettet ved traktaten av Bern av 1874 er et spesialisert byrå for FN som koordinerer postpolitikk blant medlemslandene, i tillegg til det verdensomspennende postsystemet. Den har 192 medlemsland nå. UPU-konstitusjonen etablerte organisasjonen og dens styringsrammer. Innenfor disse rammene er UPU-kongressen den viktigste beslutningsorganet for organisasjonen, og forumet for medlemslandene å forhandle om UPU-saker, inkludert fremtidige regler for internasjonal postutveksling. Ved å bruke ett land, en stemmeprosess, holder UPU-kongressen typisk et kvart årsmøte for å sette retningslinjer for den kommende fireårsperioden.

Hvorfor Is Than USA Withdrawing From Than UPU

Prinsippet om at rike land skulle bære mer av kostnadene for å flytte post rundt om i verden, innebygde UPU-rammen, og utviklingsland skulle få rabatter. Og selv om det har blitt verdens nest største økonomi og største produsent, har Kina fortsatt på UPUs liste over utviklingsland, noe som gjør det mulig å overføre mye av sin postbyrde til USA og EU. Trump-administrasjonen har estimert at USA bruker 300 millioner dollar per år for å subsidiere forsendelser fra Kina.

I tillegg inngikk USPS i 2011 avtaler med posttjenestene i Hong Kong og Kina om å opprette en ny kategori av førsteklasses post for pakker opp til 4.4 pund. Den nye tjenesten, kalt ePacket, var spesifikt “strukturert for å fremme vekst i e-handel,”. Dette fikk ePacket-forsendelsen til å eksplodere. Kostnaden for å sende en 4.4-pund pakke fra Kina til USA er mindre enn at en amerikansk e-handelsselger skal sende den samme varen til en USA-adresse. Og den lave prisen er attraktiv for både kjøpere og selgere. En liten vare fra en kinesisk selger på eBay, eller fra en på Amazons tredjeparts markedsplass uten å bruke Amazons oppfyllelsestjeneste, er sannsynligvis en ePacket-forsendelse. Mens USPS ikke bryter ut P&L for ePacket som en artikkel, sa den at tjenesten genererte ytterligere $ 493 millioner i omsetning for regnskapsårene 2014 til 2016 i en 2018-revisjonsrapport. Det er ikke rart at theUS ønsker å endre situasjonen.

Hva er innflytelsen av uttaket

Etter hvert som oktober 17 nærmer seg, har administrasjonen gitt UPU et ultimatum, at de: enten lar USPS fastsette priser for Kina-post som ankommer USA, eller så vil USA offisielt forlate UPU på 17th oktober.

Det er mest sannsynlig at UPU flinches og verden gjør innrømmelser som gir en grunn til at USA forblir i traktaten. Priser, spesielt de som er på kinesiske små pakker, kan øke for å hindre klager fra amerikanske kjøpmenn som er urettferdig vanskeliggjort av dagens fraktpriser. Og hvis USA forlater UPU på oktober 17, kan det godt være at det legges opp et sett med egne priser for hvert enkelt land basert på hvilken standard de ser passende. Andre land kan godta eller avvise disse prisene basert på hvor mye de verdsetter muligheten til å sende post til USA. Det er ingen tvil om at de vil øke satsen for kinesiske pakker.

Uansett, ultimatumet som administrasjonen har gitt midler fra og med oktober 17, er ikke lenger billig kinesisk skipsfart som direkte påvirker ePacket. Selv om ePacket-serviceavtalene ble forhandlet bilateralt, er disse satsene knyttet til UPU-traktaten. De må betale de samme innenlandske prisene som oss når e-pakkene deres kommer hit. Og ønske, kinesiske e-handelsselgere, Ali-express osv. Vil bli påvirket av endringen av den grunn at deres viktigste forsendelsesmetode er ePacket.

Slik løser du problemet med økning i leveringsraten

Vil imidlertid endringen virkelig kontrollere netthandel fra Kina til USA?

Det er en god nyhet som vil muntre opp kjøpere og selgere som vil sende fra Kina til USA, spesielt dropshippers som dropship fra Kina til USA. CJPacket som leverer levering av små pakker blir kunngjort for å opprettholde den opprinnelige fraktprisen når du sender til USA fra Kina. Det gir også en logistisk sporing fra opprinnelse til en destinasjon som du kan angi sporingsnummeret og sjekke pakkeens logistikkinformasjon. Og det er en av fordelene med CJDropshipping som er en dropshipping-plattform som leverer produkter, innkjøp, ordrebehandling og frakt til dropshippers fra Kina til hele verden.

Finn vinnende produkter å selge på app.cjdropshipping

Facebook Kommentarer