fbpx
Uttak fra USA fra Universal Postal Union: Hvordan hopper du over prisforhøyelse i forsendelsen?
08 / 29 / 2019
Hva er poengbelønning og hvordan bruker du det?
09 / 04 / 2019

925 sølvsmykker er en ny trendy kategori for dropshipping

925 sølvsmykker er en ny trendy kategori for dropshipping. Billig tilbehør er ikke lenger et alternativ. 925 sølvsmykker brukes i alle typer smykker som kan tenkes å skape utseende som kan være både tidløse og trendy. Og den er allsidig, sofistikert og tidløs. Moderne smykkedesignere strømmer også til dette edle metallet fordi det er den perfekte kombinasjonen av formbarhet, skjønnhet og holdbarhet. Artikkelen vil introdusere fordelene med dropship 925 sølvsmykker spesielt.

Det er mange alternativer og støtte for tilpasning

Det er lett for gullsmeder å forme og eksperimentere med fordi sølv er et relativt mykt metall. Og 925 sølv er et rimelig og brukbart metall så vel som populært blant designere. Dette betyr at det stadig kommer nye design. Og det brede spekteret av stiler og design i 925 sølvsmykker betyr at du helt sikkert vil finne noen stiler å droppe og gi kundene så mange alternativer.

Dessuten støtter den også for tilpasning. Du kan uttrykke de eksakte spesifikasjonene dine om 925 sølv som du vil slippe, og det vil bli designet og laget. Dermed vil kundene ha flere alternativer. Kunder kan også designe dem for å lage smykkene som de vil uten å bryte budsjettet, noe som kan gjøre dem mer sannsynlig å gjøre en bestilling. For eksempel kan en kunde ønske seg et halskjede stemplet eller gravert med sine barns initialer, og du kan droppe tilpassede 925 sølvsmykker og tilfredsstille hennes etterspørsel.

Det er holdbart for kunden

925 sølvsmykker kan vare livet ut hvis det blir tatt vare på riktig. Det kan se nøyaktig likt selv etter førti år. Ekte sølvsmykker av 925 er ikke billig. Ekstra kostnadene er mer enn verdt det for smykkens kvalitet og levetid. Følgende er hvordan 925 sølvs holdbarhet fungerer med fire av de vanligste typene smykker, inkludert halskjeder, øreringer, armbånd og ringer.

  • Halskjeder: I halskjeder gir sterlingsølv et sterkt materiale som ikke vil ripe eller plette lett. Lett nok til å ha på seg hele dagen, men holdbart nok til å motstå slitasje.
  • Ørepynt: 925 sølvøreringer er vakre, elegante og tøffe nok til å motstå bøyning.
  • Armbånd: holdbarheten til 925 sølv gir tøffe armbånd som vil motstå bøying og riper.
  • Ringer: 925 sølvringer er sterke og lette og holder formen selv når de bæres hele dagen.

I tillegg, selv om det ser skittent eller misfarget ut etter å ha sittet i en smykkeskrin litt for lenge, er det enkle måter å gjenopprette den opprinnelige glansen på. De fleste håndverksbutikker eller jernvareforretninger har en lakk som vil fungere med 925 sølv. Å rense smykkene med lakk og en frisk klut får sølvet til å glitre. Og hvis kunder ofte bruker dem, trenger de ikke å bekymre seg for det skitne utseendet, fordi det å bruke dem faktisk kan bidra til å forhindre søl. Å bruke sølvsmykker er ofte den beste måten å holde det ser lyst og glitrende ut.

Det er av høy kvalitet med allergivennlig

En nikkelallergi kan føre til frustrerende symptomer, for eksempel irritert og kløende hud og skabbing. Andre billige metaller som messing kan også forårsake en allergisk hudreaksjon, forårsake rødhet, hevelse og blemmer. I motsetning til brikker som er laget av rimelig nikkel, messing eller andre uedle metaller, inneholder ikke sølvsmykker av 925 sølvtilsetninger som kan forårsake en allergisk reaksjon. Det er laget av 92.5 prosent fint sølv og er et perfekt allergivennlig alternativ. Og metalltilskuddet til 925 sølv er vanligvis kobber, noe som ikke er like sannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon. Personer som er allergiske mot metaller som nikkel og eller messing, kan bruke sterlingsølvsmykker uten mye bekymring. Dette er spesielt viktig for tilbehør som øreringer.

Det er Nyttig og Beautifully Packaged

Mange velger 925 sølvsmykker til seg selv og som gaver til andre. Noen har til og med smykkesamling. Den har ofte en vakker pakke. 925 sølvsmykker fungerer utmerket til bryllup, kveldsfester og til vanlig hverdag. Det kan brukes på kontoret, ute på byen eller til og med hjemme. Dessuten kan den brukes med alt fra de fineste aftenkjolene til hverdags-t-skjorter og blå jeans. Allsidigheten skyldes den vakre fargen og det brede utvalget av stiler. Selv om designene kan endre seg, vil ingenting redusere populariteten til dette fleksible metallet. 925 sølvsmykker er perfekt for alle tider, da de aldri går ut av stilen. Du kan også finne dens vedvarende popularitet fra Google Trend. Følgende bilde viser populariteten de siste 10 årene. Mens dropshipping 925 sølvsmykker, kommer du inn i et etablert marked som henvender seg til alle slags motekunder.

Fraktprisen er billig

925 sølvsmykker er lette og små. Selv med den vakre pakken er den fremdeles lett sammenlignet med andre varer. Dermed er fraktprisen billigere, noe som betyr at kostnadene vil være lavere hvis du slipper den. Og du kan sende mange 925 sølvsmykker med forskjellige stiler samtidig. I tillegg er det rimelig og er billig sammenlignet med gullsmykker. Hvis du kjøper noen prøver for å se kvaliteten og stilene før dropshipping, vil det ikke koste deg mye.

Finn vinnende produkter å selge på app.cjdropshipping


Facebook Kommentarer