fbpx
925 sølvsmykker er en ny trendy kategori for dropshipping
08 / 30 / 2019
Hvordan bruker jeg en ny egendefinert pakkefunksjon?
09 / 09 / 2019

Hva er poengbelønning og hvordan bruker du det?

Point Rewards er en nylig lagt tjeneste på CJDropshipping. Ved å legge inn bestillinger på CJDropshipping-systemet, kan du få visse poeng i henhold til salgsmengden. For eksempel, hvis salgsbeløpet er 1000 dollar, kan du få 100 poeng som vises i CJ-dashbordet. Etter at du har samlet noen poeng, kan du bruke disse punktene for å få relevant service i Kina, noe som vil gi deg en stor bekvemmelighet hvis du kommer til Kina eller planlegger å reise i Kina.

Så hva er inkludert i Point Rewards-tjenesten? Hvordan bruke det?

Hva er disse fordelene?

1. Hentingstjeneste

Når du skal komme til Kina, ordner vi en taxi for å vente på flyplassen før ankomst. Vår spesielle taxi vil ta deg dit du vil. Tar vi Hangzhou-kontoret som et eksempel, vil sjåføren vår ta deg fra flyplassen til vårt kontor. Pickup-flyplassen må imidlertid være innen 2-timers bilavstand langt borte fra vårt Hangzhou-kontor. Hvis flyreisemålet ditt er Beijing flyplass, beklager vi at du ikke henter deg i Beijing.

2. Hotellservice

Vi vil også tilby hotellbookingstjeneste for deg. Når du føler deg forvirret over å bestille et kinesisk hotell på forhånd, vil vi gjerne tilordne noen til å gjøre det for deg. Uansett om det er et trestjerners hotell eller et femstjerners hotell, vil vi perfeksjonere alt for deg. Det kan være lurt å vite om du kan kombinere hentetjeneste med denne. Svaret er ja. Du kan velge hentetjeneste og hotelltjeneste sammen.

3. Matservering

Når vi snakker om kinesisk mat, er det mange av dere som kjenner Chuan-kjøkken som er kjent for krydderet. Det er riktig, Chuan-kjøkken er det beste blant de berømte 8 store kjøkkenene. Faktisk, foruten Chuan-kjøkken som stammer fra Sichuan-provinsen, er Zhe-kjøkken fra Zhejiang-provinsen et viktig kjøkken i Kina, så vel som Dongpo Pork, som er ganske populært i Sørøst-Kina. Hvis du vil prøve kinesisk mat, vil denne tjenesten være et utmerket valg for deg.

4. Oversettelsestjeneste

Redd for å ikke kunne forstå kinesisk og snakke kinesisk? Det er ikke verdt å fange bekymringene. Vi tilbyr profesjonell oversettelsestjeneste for deg. Vi vil utnevne en dyktig oversetter sammen med deg for å gi deg en god opplevelse. Generelt vil tjenesten være kinesisk-engelsk og engelsk-kinesisk oversettelse. I fremtiden vil vi kanskje støtte andre språk, som også avhenger av antall krav.

5. Turtjenester

Du kan komme til Kina for dropshipping-virksomheten din. Men fantastisk kinesisk landskap fortjener også å ta en titt. I Hangzhou er West Lake et må-gå-sted for turister. Hvis du liker et rolig og vakkert landskap, er West Lake et perfekt sted å besøke. Og den gode nyheten er at West Lake er en helt gratis attraksjon. Vi kan også bestille et gruppebesøk til et annet interessant sted for deg.

Hvordan du bruker den?

Du kan finne punktbelønning-delen på CJDropshipping-dashbordet, slik bildet nedenfor viser, og klikk på punktet.

Når du planlegger å bruke en tjeneste som Hotel Services, er det bare å plassere musepekeren der, og så vil siden bli til der du kan velge hotelltype, romnummer og personer. Etter at du har valgt all nødvendig informasjon, vil poengene som trengs beregnes og vises automatisk på hjørnet. Du kan velge andre tjenester på samme måte.

Når du har fullført trinnene for plukking, trenger du bare å slippe til Send.

Så vil reservasjonsgjennomgangen vises for deg å bekrefte. Hvis alt stemmer, kan du klikke på Send. Men det vil mislykkes hvis de tilgjengelige poengene dine ikke er nok til å betale for tjenesten, derfor må du forbedre salgsbeløpet for å få flere poeng.

Til slutt vises siden for reservasjonssuksess som følgende bilde. Hvis du vil bestill flere tjenester, klikker du bare på knappen den vises på bunnen.

Point Rewards er helt ny og gratis tjeneste for CJDropshipping-kunder. I det siste tilbyr vi utmerket sourcing og frakt service for våre kunder. Du selger, vi kjøper og sender for deg. Nå, i tillegg til fantastisk sourcing og frakttjeneste, vil vi også tilby en fantastisk besøkstjeneste som dekker flyplasstransport, hotellreservasjoner, reiser, oversettelse og forskjellige kinesiske matvarer. Så lenge du planlegger å besøke Kina, kan du få de kule tjenestene ved å bruke poengene dine uten å bruke en krone.

Selg flere produkter nå!

Facebook Kommentarer