fbpx
Hva er poengbelønning og hvordan bruker du det?
09 / 04 / 2019
Hvordan koble din Shopee-butikk til CJ Dropshipping APP?
09 / 12 / 2019

Hvordan bruker jeg en ny egendefinert pakkefunksjon?

Vil du designe din egen tilpassede pakke for merkevarebygging og hvit etikettformål?

Hva er den tilpassede pakken?

Tilpasset pakke er en funksjon som vi tilbyr for våre kunder som ønsker å sende bestillinger ved hjelp av egne emballasjer som inneholder som en tilpasset logo, nettbutikk og annen tilpasset informasjon. I det siste lar den tilpassede pakkefunksjonen våre kunder ganske enkelt velge det ekstra tilpassede emballasjeproduktet som gir begrenset valg.

Nå, her er et stykke gode nyheter for deg å designe din egen tilpassede pakke som vår oppdaterte funksjon støtter ditt design av tilpassede ting på CJDropshipping-appen. Du kan designe din tilpassede pakke ved hjelp av vårt designverktøy.

Hvordan bruker jeg denne nye funksjonen?

Merk:
Før du logger inn CJDropshipping-systemet for å designe din egen tilpassede informasjon, er det aller første du må snakke med agenten din og la ham eller henne laste opp pakkeproduktet, hvoretter du kan utføre den påfølgende utformingen. Hvis emballasjeproduktet du vil bruke til å sende bestillinger lastes opp av din personlige agent, vises det i Tilpasset emballasje-seksjon.

For dette eksempelet bruker vi en T-skjorte som emballasjeprodukt. ( Du kan laste opp andre emballasjeposer eller -bokser du vil bruke)

Etter at du kan finne emballasjeproduktet du ønsket på Tilpasset emballasje klikker du bare på utforming knapp. Etter det vil siden hoppe inn på designsiden slik bildet nedenfor viser.

Deretter er det bare å klikke Start design -knappen vises designverktøyet du kan redigere. Vi har to hoveddesignseksjoner, hvorav den ene Designlag. Den andre er Produktinformasjon. Du kan ta på deg hva du vil der. Imidlertid er det en Utskriftsområde som krever at du bare designer mønsteret eller teksten på dette området. Vær oppmerksom på ikke å krysse den begrensede grensen. Fullfør all unik oppretting, ikke glem å klikke på Lagre knapp.

Når det designede emballasjeproduktet er lagret, kan du finne det på Min tilpassede emballasje. Kontroller om det er det du har designet. Frem til da er prosedyren for å designe ditt eget emballasjeprodukt ferdig.

En ting til, for å sende bestillingene dine raskt og riktig med det designede emballasjeproduktet, anbefaler vi at du kjøper noe inventar uansett hvor du skal plassere, enten ditt eget lager eller CJ-lager. Uten lagerbeholdning, selv om produktene dine ankommer vårt lager, må vi vente på emballasjeproduktet som vil føre til forsinkelse i ordrenes raske utsendelse.

Husk at du snakker med din personlige agent hvis du har interesser i tilpasset emballasje fordi det aller første trinnet med å laste opp emballasjeproduktet gjøres av agenten din.

Oppdatert egendefinert emballasjefunksjon gir stor bekvemmelighet for de som er ivrige etter å bygge sitt eget merke, idet det tas i betraktning at merkevare og personlig produkt er en trend og har et enormt markedspotensiale. Faktisk, foruten tilpasset emballasje, støtter CJDropshipping POD-produkt. Hvis du kan benytte deg av CJ POD-produkter og tilpasset emballasje, må det være en lys vei foran deg for å bygge eget merke.

Relatert artikkel:
Slik bruker du CJs Print on Demand-funksjon for å utvide din dropshipping-virksomhet - Design av Merchants

Facebook Kommentarer