fbpx
Hvordan bruker jeg en ny egendefinert pakkefunksjon?
09 / 09 / 2019
Hvorfor oppføringen til eBay-butikken mislykkes, og hva bør jeg gjøre?
09 / 24 / 2019

Hvordan koble din Shopee-butikk til CJ Dropshipping APP?

Shopee, funnet i 2015, er en online e-handelsplattform med hovedkontor i Singapore. Det er viet til å tilby fantastiske tjenester for kjøpere og selgere fra Sør-Asia og Taiwan. Nå har den utvidet markedene i Malaysia, Thailand, Indonesia, Taiwan, Vietnam og Filippinene.

Stoler på store data og AI-teknologier, er Shopee forpliktet til å integrere data om kjøperens surfing og innkjøpsinformasjon for å gi effektive anbefalinger for kundene og forbedre brukeropplevelsen, noe som gir dem et godt omdømme i bransjen.

Nylig avslutter vi integrasjonen med Shopee, noe som betyr at du kan koble din Shopee-butikk med CJ Dropshipping og nyte de utmerkede tjenestene vi tilbyr for deg. Følgende er de konkrete trinnene for hvordan du kobler din Shopee-butikk til CJ Dropshipping.

1. Logg Inn CJDropshipping og gå inn i dashbordet. Finn autorisasjon > Shopee > Legg til butikker

2. Klikk på Legg til butikker, autorisasjonssiden vil hoppe til innloggingssiden slik bildet nedenfor viser. På denne siden må du fylle ut ønsket informasjon inkludert markedet for din selgersenterkonto, din e-postadresse og passord.

3. Etter at du har fylt ut nødvendig informasjon, vil siden vise følgende side for å bekrefte at du er villig til å tillate oss å bruke dataene i butikken din. Du må klikke på "Ja" for å fortsette.

Deretter vil du motta en melding om "Autoriseringssuksess", som betyr at du knytter en forbindelse mellom din Shopee-butikk med vår plattform. Etter det kan du koble til eller liste produkter som veiledningen sier, som du kan finne på hjemmesiden til CJDropshipping.

Ovennevnte handler om hvordan du kobler din Shopee-butikk til CJ App. Håper integrasjonen mellom Shopee og CJ vil gi kundene mer komfort og hjelpe dem med å utvikle karrieren. CJ vil alltid tilby gode produkter og perfekte tjenester.

Facebook Kommentarer