fbpx
Hvordan koble din Shopee-butikk til CJ Dropshipping APP?
09 / 12 / 2019
De vanlige Woocommerce-butikkproblemene og løsningene
09 / 24 / 2019

Hvorfor oppføringen til eBay-butikken mislykkes, og hva bør jeg gjøre?

Har du noen gang unnlatt å liste CJ-produkter til eBay-butikken din?

Hvis du har en eBay-butikk koblet til CJDropshipping og lidd flere feil i oppføringen, kan det hende du må lese denne artikkelen.

Som du kanskje vet, er det noen begrensninger fra eBay-plattformen, som er årsakene til at noen av dere alltid ikke klarer å liste opp produktene våre til butikkene dine. For disse problemene kan vi ikke løse disse problemene for deg selv. Det vi kan gjøre er å gi noen forslag til deg.

I disse dager har vi samlet mange utgaver med å liste CJDropshipping-produkter til eBay-butikkene dine. Og i tillegg til disse problemene nedenfor, vil vi tilby mulige løsninger og forslag.

La oss se på hva problemene og forslagene er.

1. Den valgte kategorien er ikke aktivert for varianter. Det indikerer at kategorien til produktet du vil liste ikke er aktivert for oppføring. I slike tilfeller er vårt forslag å prøve forskjellige kategorier av produktet. Det spiller ingen rolle selv om kategorien ikke er det produktet tilhører.

2. Den valgte kategorien er ikke en bladkategori. Det virker litt likt det første nummeret som ikke kan brukes til varianter. Derfor, for den mulige løsningen, kan du henvise til de første forslagene om at du endrer forskjellige kategorier for å få flere forsøk. Hvis det fremdeles ikke fungerer, kan du kontakte eBay-plattformen for hvordan du løser den.

3. Du godtar ikke den internasjonale salgsavtalen. Akkurat som tipset viser, kan du ikke liste varer på et annet nettsted der du registrerte deg da du avviste å godta den internasjonale salgsavtalen. Hvis du ikke vet hvor du skal godta den internasjonale salgsavtalen etter at du har prøvd flere ganger, men forgjeves, anbefaler vi deg å henvende deg for å få hjelp fra eBay kundeservice.

4. Tittelen og / eller beskrivelsen kan inneholde feil ord, eller oppføringen eller selgeren kan være i strid med eBay-policyen. Når du møter en slik situasjon, kan du prøve å lære om eBay-plattformpolitikken og deretter gjøre det manuelt. Du kan laste opp produktet på butikken din selv i samsvar med eBay-policyen og deretter koble produktet til det fra CJDropshipping.

5. Du kommer til å overskride det begrensede antallet varer og mengde du kan føre opp. I henhold til begrensningen kan du bare føre opptil 342 flere varer og 17,300.06 amerikanske dollar mer i totalt salg per måned. Du må ta denne begrensningen i betraktning og redusere mengden. Gå til eBay-butikken din for å sjekke det og gjøre tiltak for det.

6. E-postadressen du oppga er ikke koblet til en Paypal-konto. Når du mottar et slikt feiltips, kan du gå for å sjekke om e-postadressen din stemmer overens med Paypal-kontoen din i henhold til det som vises på siden.

7. E-postadressen du oppga kan ikke brukes til Paypal-betalinger på dette tidspunktet. Vi, CJDropshipping, kan ikke gjøre noe med dette problemet. Det krever at du henvender deg til hjelp fra eBay-plattformen eller Paypal-selskapet til og med e-postserveren din. Gjør det klart hvorfor e-postadressen din ikke kan brukes, hvoretter du kan starte din eBay dropshipping-virksomhet.

8. Formatet til PayPal-e-postadressen er ikke gyldig. Forsikre deg om at PayPal-e-postadressen er riktig når du mottar et slikt feiltips.

9. Det mangler mye informasjon. Den siste utgaven vi samlet inn virker som et teknisk problem som du trenger å spørre eBay kundeservice om hva disse kodene betyr og hvordan du løser det. Hvis du ikke vil spørre dem, og de ikke kan gi et godt svar. Vi anbefaler deg å koble til eBay-butikken på nytt og prøve igjen.

Alle feiltipsene vil vises når du ikke klarer å liste våre produkter til eBay-butikkene dine, men det varierer avhengig av forskjellige årsaker. Det du trenger å gjøre er å lese tipsene nøye og iverksette tiltak for å fikse det. Uansett om du gjør det på egenhånd eller henvender deg til eBay kundeservice, må du ta noen tiltak for at du kan starte din virksomhet så snart som mulig.

Hvordan koble eBay-butikken din til CJ?

Facebook Kommentarer