fbpx
Hva er de vanlige problemene med Woocommerce Store, og hva bør jeg gjøre?
09 / 24 / 2019
Hvorfor sporingsnummeret mitt ikke synkroniseres med Shopify?
10 / 11 / 2019

CJDropshipping hjelper Dropshippers som vil skalere opp selger til USA i Q4

Målet med enhver dropshipper er å effektivt skalere opp selger som inntektene vokser, spesielt i høye trafikkperioder som for eksempel ferien. Skalering av operasjoner kan imidlertid by på sjeldne muligheter så vel som noen unike utfordringer.

Har du noen gang tatt hensyn til følgende spørsmål før du planlegger å skalere opp din online virksomhet? Kan firmaet ditt håndtere det økte oppfyllelsesplikter når virksomheten er oppskalert? Har du nok innkjøp av varer å utvide virksomheten din overfor utgående ordrer? Kan du fremdeles gi kundeservice av høy kvalitet når du når din forventede vekst?

Disse spørsmålene må tenkes utenfor boksen før du skaller opp salget. Mens du øker kundebasen og produktkatalogene, er det også veldig viktig å opprettholde kundeservicen på et høyt nivå. Hvordan kan vi takle det høye trykket på oppfyllelsesteamet ved å pakke og frakte på en raskere måte?

Få CJDropshipping for hjelp i de tre følgende aspektene!

1.Stabiliteten til din Facebook-annonsekonto

For mange bedrifter som er klare til å skalere, kan dropshipping effektivt utvide produktutvalget ditt uten å øke kostnadene. Folk som driver med dropshipping vet alle at Facebook-annonser er en effektiv måte å tiltrekke seg trafikk for nettbutikkene dine. Jeg tror de fleste av dere noen gang har opplevd slike problemer som dine Facebook- eller PayPal-konto er stengt uten grunn eller uklar grunn noen ganger. Så irriterende! Hvorfor? Egentlig er det relatert til informasjonen på ekspressarket. De fleste produkter levert fra Kina til USA er merket at forsyningskilden kommer fra Kina, noe som kan være i strid med reguleringen eller policyen til Facebook eller PayPal. Men når du først velger logistikkmetoden USPS, kan problemet løses lett.

2. Den sterkt rabatterte prisen for frakt

For dropshippers kan Shipping være det mest tidkrevende og energitappende å drive en nettbutikk, spesielt når virksomheten skaleres opp. Vi hører hele tiden fra dropshippers som har spørsmål om fraktmetoder, sporingspakker, og så videre. CJDropshipping kan hjelpe deg med å øke inntektene mens du skalerer opp ved å gi en betydelig rabatt for levering og redusere fraktkostnadene.

Gitt den økende populariteten til kinesiske varer i USA, letter vi frakt av pakker til USA, og vi er glade for å tilby våre kunder utrolig kostnadseffektive forsendelsespriser. CJDropshipping kan hjelpe deg med å få en god del på leveringspakker til USA ved å la deg bruke en fraktkalkulator. Vi har tjenester til USA med USPS og så videre. Fokuser på USPS og USPS + i dag.

Frakt fra China Warehouse og 10-30% OFF med USPS Frakt Frakt fra amerikanske lager og 10-30% OFF med USPS + Frakt

Tips om USPS +

USPS + er metoden CJ bruker for å sende ut amerikanske pakker for kunder som velger å lagre lager i vårt amerikanske lager).

Pris: $ 2.00 - $ 2.50 mer per ordre (dette inkluderer bulk forsendelsesavgift fra Kina til USA) Leveringstid: 2-5 dager. Leveringshastighet: 2-5 dager er 99% Tilgjengelige land: USA Pris for ikke-leverte pakker: 0.01%

Hvis du bestemmer deg for å lagre varelageret ditt i våre amerikanske lager, behandler vi bestillingen din neste dag via USPS, og som du kan se, på 5th Day, ser vi på 99.9% leveringsgrad. Det viktigste er at vi ikke belaster noe lagergebyr, lagringsgebyr eller noe gebyr, den eneste prisen vi belaster er innskuddet (som vil bli returnert tilbake til deg når varelageret tømmer til $ 0), prisen på produktet + USPS + fraktgebyr.

- Lagre varelageret ditt ved å sette 30% ned som et innskudd. Vi vil sørge for en bulkforsendelse for å sende lageret ditt til vårt amerikanske lager. Når inventarinformasjonen lastes opp til CJ-plattformen din, kan du begynne å legge inn bestillinger som blir levert innen 2-5 dager av USPS +. Innskuddet på 30% vil bli 100% tilbake til deg når lageret ditt tapper til $ 0. Den eneste grunnen til at vi belaster dette er fordi vi vil forsikre deg om at du ser alvorlig på å selge produktet og ikke bare iscenesette det på lageret vårt for å samle edderkoppnett til Halloween ...

- Du kan velge å legge ned 100% på varebeholdningen, og varebeholdningen per SKU kan reduseres til $ 1,000. Hvis du velger denne ruten, kan du be CJ-agenten om de kan gi deg noen rabatter på frakt. Samme ordning for at bulkforsendelsene kommer til vårt amerikanske lager, og vi vil behandle ordrene dine neste dag i USA og få de levert til dine kunders hender i løpet av 2-5 dager.

3. Sourcing av trendy og vinnende produkter

CJ kan finne kvalitetsprodukter for dropshipping-virksomheten din. Abonnementet på produkter er tilgjengelig, og POD-tjenester leveres slik at du kan tilfredsstille kundenes behov. Ett klikk gjennom https://app.cjdropshipping.com/ kan hjelpe deg med produktlegging og ordrebehandling. Oppdatering av sanntids hot selling-produkt kan oppnås, noe som gjør at du kan følge med motetrender og øke produktsalget. Med rundt hundrevis av samarbeidede fabrikker og amerikanske lager kan du levere et stort utvalg av produkter til kundene dine til en lavere pris uten å lagre dem. Alle disse tjenestene kan hjelpe deg med å skalere opp dropshipping-virksomheten.

Det er ikke tvil at CJ er din Man fredag ​​mot den kommende høysesongen. Prøv nå!

CJPacket tilgjengelige land er som nedenfor:https://app.cjdropshipping.com/calculation.html

* Merk: Den raskeste fraktmetoden er USPS +, en amerikansk innenriks fraktmetode

Facebook Kommentarer
Andy Chou
Andy Chou
Du selger - vi sender kilde og sender for deg!