fbpx
CJDropshipping hjelper Dropshippers som vil skalere opp selger til USA i Q4
10 / 09 / 2019
Kommisjonsraten for CJ-tilknyttet program dobbelt økt for ny tilknyttet konto og henvisninger i de påfølgende 6 månedene
10 / 11 / 2019

Hvorfor sporingsnummeret mitt ikke synkroniseres med Shopify?

Mange kunder reflekterte i disse dager sporingsnummeret som ikke ble synkronisert med Shopify-butikker med hell, noe som forårsaket enorme ulemper for virksomheten. Etter at vi hadde foretatt en grundig sjekk, fant vi at årsaken var at Shopify-plattformen hadde endret API-koden som begrenser at du må velge Shopify eller cjdropshipping som produktbeholdningssjef, eller at ordrene dine ikke kan oppfylles av CJ selv om du velger CJ som lagerbehandler senere. Hvis du for eksempel velger andre oppfyllingsplattformer som Oberlo eller ingenting spesielt valgt i begynnelsen, og du bestemmer deg for å legge inn bestillinger på CJ-plattformen, vil sporingsnummeret ikke bli synkronisert til Shopify på grunn av endringen av Shopify-policyen, selv om du velger cjdropshipping som lagerstyring etter at du ikke har funnet noen sporingsinformasjon synkronisert.

Hvis kan sjekke hvilke ordrer som har blitt lagt til CJ, men sporingsnummer er ikke lastet opp til din Shopify-butikk ved å installere CJ kromutvidelse:

Den gode nyheten er at vi har løst dette problemet nå. Vi har lagt til en kompatibel oppdatering med tredjeparter, noe som betyr at selv om du velger en tredjepartsplattform som Oberlo som produktbeholdningssjef i begynnelsen, kan vi fremdeles oppfylle ordrene dine fra Shopify-butikker og sporingsnummeret vil bli synkronisert til Shopify som det pleide å være.

En mer anbefalt måte er imidlertid å velge cjdropshipping som varebeholdningssjef i Shopify-styringssystemet med tanke på at det vil være mer stabilt og sikret. Ingen kan sørge for at alt skal fungere bra. Så lenge noe uventet skjedde, vil dropshipper fra Shopify lide stort tap, spesielt for nybegynnere mens de står overfor hundrevis av refusjoner.

Hvordan la CJ bli din lagerstyring?

1. Logg inn ditt Shopify-styringssystem, og klikk deretter Produkt > Varelager, vil du se produktene dine her. Etter det, velg ditt spesifikke produkt fordi du må angi hvert produktbeholdning.

2. Når du hopper til varebeholdningssiden, finner du bare lagerstyringsdelen som den markerte delen viser. Du kan velge cjdropshipping eller Shopify, men cjdropshipping anbefales. I tillegg kan du merke at det er to “CJ”, CJDropshipping og cjdropshipping. Bare legg “CJDropshipping” til side, velg cjdropshipping, vær så snill.

3. Ikke glem å gjøre med alt ferdig Spar eller det du har gjort er forgjeves.

Har du ikke angitt CJ som lagerstyring? Gå nå!

Facebook Kommentarer