fbpx
Hvorfor sporingsnummeret mitt ikke synkroniseres med Shopify?
10 / 11 / 2019
ELITES: Hjelp deg å bli elite i Dropshipping
10 / 16 / 2019

Kommisjonsraten for CJ-tilknyttet program dobbelt økt for ny tilknyttet konto og henvisninger i de påfølgende 6 månedene

CJ-tilknyttet program er dedikert til å hjelpe de som motiverer folk som driver med dropshipping-virksomheten. Med mange tilknyttede partnere som blir med oss ​​og den raske veksten av dropshipping-virksomheten vår, bestemmer vi oss for å doble provisjonsrenten fra 1% til 2% for nyregistrerte brukere i de påfølgende 6 månedene. Det betyr at du kan få 2% av inntektene til bestillinger på CJDropshipping fra de nye henvisningene dine, som studenter eller venner nå, mens du bare kan få 1% av inntektene før. Ved å få 2% av provisjonen, må du opprette en ny CJ-tilknyttet konto og få nye henvisninger.

Merknader

Denne muligheten fungerer bare for CJDROPSHIPPING DEFAULT MODELL og ORIGINAL MODELL

Bestillingene fra brukere som er registrert før, blir ikke beregnet i denne nye aktiviteten. Du må opprette en ny tilknyttet konto for å få denne nye provisjonssatsen. Bestillingene som er lagt inn av de nylig registrerte brukerne basert på den nye tilknyttede kontoen, kan du få 2% av disse ordreinntektene.

Hvorfor velge CJ Affiliate Program?

1. Tilpasset side

Vi lar deg erstatte https://app.cjdropshipping.com til ditt eget domene som https://yourdomain.com der du kan ha din egen logo, banner og produkter. Du kan legge til alle produktene du liker.

2. Enkel start

Etter at du har registrert en konto for vårt tilknyttede program, trenger du bare å fullføre noen innstillinger og deretter invitere flere til å registrere seg. Vi overtar alt annet.

3. Rask vekst

Når CJDropshipping utvikler seg raskt, er det hundrevis av nye brukere registrert hver dag for nå. Vi har titusenvis av bestillinger per dag, og antallet øker stadig.

4. Ingen investering nødvendig

Vi krever ingen gebyrer for deg hvis du vil delta i vårt CJ-tilknyttede program. Det eneste du trenger å gjøre er å la plattformen vår bli kjent og lære de nybegynnerne å gjøre dropshipping-forretninger. Basert på det er alle vinneren.

5. Fin utbetaling

Vi betaler deg 2% av inntektene til ordrene som nylig registrerer seg på ditt domenenettsted. Så lærer dropshipping nybegynnere hvordan du har en CJ-konto, hvordan du jobber med oss ​​og hvordan du kan selge flere produkter.

Det er fire modeller du kan velge. Den første er standardmodellen som er den mest praktiske. Dernest kan du hente alle produktene du liker, som vil være skjult for andre nettsteder og butikker. I denne private produktmodellen kan du sette opp en hvilken som helst pris. Jo høyere inntekt, jo høyere provisjon. Enkeltproduktet er den tredje modellen der du bare selger ett populært produkt på nettstedet ditt. Hvis du tror på dommeren din mot et produkt, kan du bare legge et produkt på nettstedet. Er du ikke fornøyd med alle modellene over? Sjekk ut vår fjerde originale modell! Dette nyter stor popularitet fordi brukere kan tilpasse nettstedet sitt, men ikke trenger å velge produktene.

Dropshipping er et enormt marked. I følge Forrester Research vil størrelsen på detaljhandel på nettet være $ 370 milliarder dollar ved utgangen av 2017. Dessuten vil 23 prosent komme fra dropshipping-virksomheter, som tilsvarer $ 85.1 milliarder dollar. Denne store størrelsen alene er attraktiv for mange gründere, inkludert startups.
CJDropshipping kommer til å gå inn i en ny fase og vi tror vi kan komme lenger. Derfor håper vi flere kan bli med oss ​​for å hjelpe folk med å starte sin virksomhet uten noen investeringer.

La oss samarbeide for å oppnå en større drøm nå!

Facebook Kommentarer