fbpx
Kommisjonsraten for CJ-tilknyttet program dobbelt økt for ny tilknyttet konto og henvisninger i de påfølgende 6 månedene
10 / 11 / 2019
Hvordan bruke CJ og Shopmaster for å starte Dropshipping
10 / 24 / 2019

ELITES: Hjelp deg å bli elite i Dropshipping

Dropshipping er enkelt. Med Elites, kan det være mye enklere.

Dropshipping er en teknikk for styring av forsyningskjeder der forhandleren ikke holder varer på lager, men i stedet overfører kundebestillinger og forsendelsesdetaljer til enten produsenten eller en grossist, som deretter sender varene direkte til kunden. Nullinvestering (det er vanskelig, men det er mulig) kan også fungere i dropshipping.

Du trenger bare å motta bestillingen fra forbrukere og kjøpe varer fra dropshipping-leverandørene dine. Det ser ut til at du "dropper" alle dine bekymringer og kompliserte prosedyrer. Du trenger ikke å bekymre deg for hvor du skal lagre disse produktene, du trenger ikke å bekymre deg for at du ikke har nok penger til å begynne med, og du trenger ikke å bekymre deg for frakten av dem.

Alle lærer at dropshipping er ganske enklere, sammenlignet med andre måter å starte en bedrift på. Er det virkelig det samme som du ønsker?

CJDropshipping, som samarbeider med mange kunder fra hele verden, har funnet ut at det er lignende bekymringer blant disse kundene. Selv om de har entusiasme i dropshipping, aner de ikke hvordan de skal øve. Har du noen gang tenkt på følgende spørsmål, når dropshipping gir oss?

 1. Grunnlaget for dropshipping er å ha din egen butikk, men hvor skal du begynne? Hvilken plattform vil du velge? Kjenner du til og med fordeler og ulemper med disse plattformene? Har du blitt kjent med policyen til disse plattformene?
 2. Etter å ha hatt din egen nettbutikk, må du fylle den med produkter. Hvordan finner du hvilket produkt som er lønnsomt med hundretusenvis av SKU? Gjør du dropshipping over landegrensene eller bare i ditt eget land?
 3. Etter at du har valgt produktet du ser på som lønnsomt og varmt salg, hvor vil du kjøpe disse produktene? Hvor fant du disse leverandørene? Hvordan kan du sørge for at kvaliteten på disse produktene er god, og hvordan kan du forsikre kundene dine om at det er nok produkter å kjøpe?
 4. Har du bestemt deg for hvor du skal kjøpe disse produktene, hva med databladet til produktet ditt? Skal du ta bilder av deg selv eller få dem fra leverandøren din? Hvilken leveringsmåte foretrekker du? Hvor lang tid vil det ta? Hva med kostnadene for frakt?
 5. Hvem er målforbrukeren din, og hvordan vet du det? Hvordan berører du målforbrukerne dine? Hvilken plattform kan du velge å lage annonser, Facebook eller Instagram? Hvor mye skal du investere? Vet du hva retargeting og SEO er?
 6. Når du har funnet ut alt, hva vil du gjøre hvis det ikke er salg i butikken din? Hvordan vil du gjøre konverteringer fra trafikk til salg?

...

Alle spørsmålene ovenfor, selvfølgelig, det er flere enn dem, er de spesifikke spørsmålene du vil møte opp. Bare det å tenke på dem vil gjøre folk gale. For å hjelpe med å slippe avsendere over hele verden, bygger CJDropshipping opp en plattform som heter ELITES, https://ELITES.cjdropshipping.com/ for å gjøre dropshipping mye enklere.

Her i ELITES, kan du det

 1. Søk i alle slags spørsmål om dropshipping og netthandel. Du er definitivt ikke den første som møter dette spørsmålet. I ELITES vil ELITES-tjenestemannen regelmessig legge ut dropshipping-relaterte artikler eller spørsmål. Dessuten vil det være mange andre relative spørsmål stilt av andre brukere. Jeg er sikker på at du kan finne det riktige svaret du ønsker.
 2. Legg noen spørsmål i ELITES. Uansett om det handler om leverandører, frakt eller betaling, må du gjerne spørre her. ELITES har laget mange forskjellige emner for brukere, og du kan velge emner du er interessert i, slik at du kan følge nøye med på nylige spørsmål under disse emnene.
 3. Del kunnskap med hverandre og lær av hverandre. Hvis du noen gang hadde det samme problemet og vet hvordan du skal løse det, kan du hjelpe andre å overvinne alle barrierer. Til gjengjeld kan du være populær i ELITES! Dette er bekreftelsen på dine profesjonelle ferdigheter! Her i ELITES kan du også møte dropshippers med forskjellige meninger enn deg. Er det ikke en fantastisk ting å snakke med dem og utveksle ideene dine med dem? Hvis du har et eple og jeg har et eple og vi bytter ut disse eplene, vil du og jeg fortsatt ha ett eple. Men hvis du har en idé og jeg har en idé og vi utveksler disse ideene, vil hver av oss ha to ideer.
 4. Bruk din innsats for å utvikle dropshipping. Dropshipping utvikler seg raskt og det er god plass til forbedringer både i dropshipping-systemet og i arbeidsmodus. Ditt råd eller vanskeligheter du har, spiller en viktig rolle i utviklingen av dropshipping. I ELITES vil vi kjempe med deg og dele gleden av å tjene penger med deg.

Flotte ting kan gjøres ved masseinnsats. Plikten til CJDropshipping inkluderer ikke bare å tilby kunder hundretusener av kvalifiserte varer med lav pris, lagerprodukter til kunder, frakt til kunder med et profesjonelt team og innkjøpsprodukter som kundene ønsker, men også å lære kundene å gjøre dropshipping, hvordan å tjene penger og hvordan skalere opp salg. Det er CJs mål og plikt å hjelpe dropshippers fra hele verden med å tjene penger og leve et bedre liv, til og med komme ut av fattigdom. Derfor bygger vi opp ELITES. Det er vårt mål å klare det

 1. Professional. ELITES vil vie all sin innsats for jakten på sannhet. CJDropshipping, som har mange kunder fra hele verden, hjelper utallige brukere til å oppfylle sine dropshipping-drømmer, og er ganske profesjonell på dette feltet. Vi håper gjennom vår innsats kan vi tilby service for flere og flere dropshippers. CJDropshipping vil være plattformen som kombinerer innkjøpsprodukter, leverer produkter, lagerføringsprodukter, fraktprodukter med veiledning om å gjøre dropshipping, noe som vil gi stor bekvemmelighet for kundene.
 2. Pålitelig. Ikke bare ELITES, men CJDropshipping vil sette kundenes interesse i utgangspunktet. Vi lover at vi vil legge igjen størst mulig fortjeneste for kundene våre. Vi lover at verdien for pengene er høy i CJDropshipping. Din tillit og støtte er den største oppmuntringen og anerkjennelsen av vårt arbeid!

Det er kanskje ikke perfekt nå, men vi gjør fremskritt. CJDropshipping gjør dropshipping enkelt for brukere og ELITES vil gjøre dropshipping mye enklere! Velkommen til ELITES, https://ELITES.cjdropshipping.com/

Facebook Kommentarer