fbpx
Hvordan bruke CJ og Shopmaster for å starte Dropshipping
10 / 24 / 2019
søk eller kild et produkt etter bilde
Hvordan søke eller kildes et produkt etter bilde på CJ?
11 / 01 / 2019

Thailand - CJ's Another New Warehouse

CJ utvider rekkevidden over hele verden. CJ DropShipping virksomheten har nå fem lager, to i Kina, to i USA, ett i Thailand, hvor vi pakker og sender et utall varer til kundene. Thailand-lageret, som kan få fart på utviklingen av Sørøst-Asia, ble nylig bygd opp.

I løpet av de siste to årene har grenseoverskridende fremvoksende markeder i Sørøst-Asia spent ventet på. Ali, Tencent, Shopify, E-bay og andre internettgiganter har investert i markedet. En tid har Sørøst-Asia blitt det neste markedet for blå hav for selgere over landegrensene.

I følge statistikk er det 11-land i Sørøst-Asia, med en total befolkning på mer enn 600 millioner, antallet mellominntektsfolk i Sørøst-Asia har nådd 55% av den totale befolkningen med 2020, 52% av befolkningen under alder 30 og 350 millioner brukere av Internett, og andelen potensielle forbrukere er stor.

Med utviklingen av mobilt Internett begynte Sørøst-Asia brukere å kontakte nettverket direkte fra mobiltelefoninngangen, noe som førte til at 90% av de sørøstasiatiske brukerne konsentrerte seg om mobilsiden. Bruken av mobilt internett har økt, og mobile betalingsmetoder har blitt populære. Disse endringene vil gi store gevinstmarginer til e-handelsmarkedet.

“Good E-commerce, Logistics First”, den raske utviklingen av ekspressleveringsindustrien de siste årene, skyldes også utviklingen av e-start. Den som først kan oppnå et logistisk problem - bygge opp oversjøisk lager, kan okkupere stor skala i Sørøst-Asia markedet.

Så her er et stykke gode nyheter for dere alle. Vårt nye lager som som ligger i Thailand har blitt bygd opp, er de tilstrekkelige varelager klare for online-selgere. Ja, folk fra Sørøst-Asia kan ikke bare legge inn bestillinger på Kina-lageret, men også Thailand. Selvfølgelig policy for privat inventar jobber også i Thailand. Det kan bidra til å forkorte behandlingstiden for Asia-kunder og også utvide omfanget av virksomheten for deg. Med lager i hånden, kan gjenstandene leveres til hånden din raskt og trygt.

Vårt arbeid hjelper kundene våre med å spare mye dyrebar tid og energi og gjøre alle tilbudene mye enklere. Vi vil følge opp ordrene, inspisere varene og ordne alle fraktdokumenter og alle andre verk for våre kunder. Nå som import fra Kina blir enkelt og trygt, la oss komme i gang med det fra Thailand lager. Du selger, vi kjøper og sender for deg!

Facebook Kommentarer