fbpx
Thailand - CJ's Another New Warehouse
10 / 28 / 2019
POD - Legg din logo til produkter og emballasje
11 / 06 / 2019

Hvordan søke eller kildes et produkt etter bilde på CJ?

søk eller kild et produkt etter bilde

Er du bekymret for hvordan du kan beskrive varene du nøyaktig liker eller du vil finne?

Føler du deg frustrert når du ikke kan søke i noe som skriver inn ganske vanlige nøkkelord om produktene dine, til og med lignende produkter?

Har du noen gang forestilt deg at du kan søke hva du vil bare ved å bruke bildet?

Ville det ikke være mye praktisk for deg hvis du bare kan knipse et bilde av noen av disse produktene og ta det med til CJs nettsted og bruke bildet til å søke? Du trenger ikke skrive noe. Bare ta et bilde, så kan du få det du ønsker og lignende.

Break News

Den gode nyheten er at alle bekymringene ovenfor er løst.

De CJ nettsted har lagt til en ny bildesøkingsfunksjon, som lar våre kunder søke eller kildeartikler ved hjelp av bilder i stedet for søkeord. I det siste må kundene våre skrive inn nøkkelord for produktene sine. Det er så frustrerende når kundene våre ikke får noe eller ukorrekte resultater når de vil søke eller få noen produkter de planlegger å selge. Uansett produktene du finner på andre nettsteder eller møter noen heldige ting i livet ditt, bare skjermbilde, bilde det og søk på CJ nettstedet. Systemet vårt vil gjenkjenne hva det er og gi relaterte produkter, som bare tar noen få sekunder.

Hvordan bruke bildesøk?

1. Gå til CJDropshipping nettstedet, finn det lille kameraikonet som du kan laste opp produktbildet ditt gjennom.

2. Last opp produktbildet ditt, så får du det du vil finne om CJ allerede har hatt dette produktet. Hvis dette produktet ikke finnes, vil lignende produkter komme for deg som referanse.

Hvordan kildes et produkt etter et bilde?

Når du ikke finner produktet du vil selge, vær så snill kilde til det på CJ. Etter at du har kommet inn på innkjøpssiden, kan du laste opp produktbildet, så viser det deg de samme eller lignende produktene. Du kan klikke på Vis mer for å sjekke om det er et akseptabelt produkt.

Med denne billedinnsamlingsfunksjonen kan kundene våre få stor bekvemmelighet fordi du ikke trenger å skrive anerkjente produktbeskrivelser. Du legger bare bildet og kan få det søkt, noe som betyr at du kan ignorere språkbarrierer. Hvis du finner et produkt hvis beskrivelse er på thailandske språk eller andre språk, bare ta det til CJs nettsted for å finne det uten å bruke tid på å bruke oversettelsesverktøy. Det er ganske nyttig.

Nå, ta med deg bildet, kom til CJ for å søke!

Facebook Kommentarer