fbpx
søk eller kild et produkt etter bilde
Hvordan søke eller kildes et produkt etter bilde på CJ?
11 / 01 / 2019

Vil du legge logoen din til varer?

Vi vet hvor viktig det er for merker å søke anerkjennelse fra kundene sine, og for å oppfylle dette formålet, gir vi deg skalerbare, mangefasetterte og smarte merkevareløsninger for alle dine behov. Vi hadde en tilpasset pakke service, som gir en kunde som ønsker å sende bestillinger ved hjelp av egne pakker som inneholder en tilpasset logo, nettbutikk og annen tilpasset informasjon.

For å perfeksjonere kravet til personlige produkter er den gode nyheten at du kan legge til logoen din til varene på CJDropshipping-appen. Du kan designe ditt personlige produkt ved å bruke vårt designverktøy- Lasergravering. Gravering er prosessen der materialer som metaller, glass, plast og tre er etset med tekst og design ved bruk av et diamantskjæringsverktøy. Det viktigste er at ingen minimumskrav til bestillinger - du kan bestille til og med ett.

Nysgjerrig på å lære mer? La oss dykke inn i den relaterte informasjonen om hvordan du legger logoen til et produkt.

materialer

For å gjøre produktet vakkert og perfekt, bør materialene være egnet til utskriftskrav. Nesten alt mulig materiale CJ kan trykke logo på, følgeavbildninger er noen eksempler:

1. Materialer som flanell, ikke-vevd stoff, pakking av esker, plastposer

LOGO-størrelse skal være mindre enn 20cm * 20cm;

Prisen er bare $ 0.46 per.

2. Materialer som silikon, plast, metall, tre, etc.

LOGO-størrelsen skal være større enn 20cm * 20cm;

Prisen er bare $ 0.5 per.

3. Materialer som er harde og produktet skal være en sylinder, som en glassflaske

360-graders rotasjon kan skrives ut;

Prisen er bare $ 0.53 per.

Pris

Hvordan kommer denne rimelige prisen? Følgende formel gir en veldig eksponering av prisen:

Tilpasse pris = Arbeidsavgift + blekkavgift + graveringsstørrelse + slitasje på maskinen

Du kan imidlertid lure på hva om jeg bare vil legge inn en bestilling med et lite volum. Ikke bekymre deg, vi kan fremdeles møte dine behov.

Det er ingen minimumskrav for ordre - du kan bestille til og med ett produkt. Det er ingen minimum bestillingsmengde. Hver bestilling er viktig for oss. Vi kan tilby deg tilpassede produkter ikke bare for massearrangementer som er preget av rekkefølgen på en større mengde produkter, men også for kunder som ønsker å kjøpe produkter i en liten mengde.

Flat og preging

Det finnes en rekke teknikker for å skrive ut din logo eller reklamemelding på varene dine. En av de mindre kjente teknikkene er preging, som innebærer å stemple et hevet design på et produkt. Det andre alternativet er flat skrift. Vi anbefaler kunder å oppgi HD-originalpiksel, så viser vi deg gjengivelsen før du begynner å trykke. Vår virksomhet starter ikke før du er fornøyd.

Enten du går med flatt eller pregetrykk, kommer du aldri til å gå av med en dud! Vårt team vil sørge for at varene dine blir fantastiske. Vi tror at et profesjonelt produkt med logo vil forbedre merkevarebyggingen din og gi deg en fordel over konkurrentene.

Facebook Kommentarer