fbpx
Vil du legge logoen din til varer?
11 / 06 / 2019
Hvordan bruker jeg CJ-leverandørsystem?
11 / 20 / 2019

Nedlastbar Dropshipping-avtale for eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Det må innrømmes at dropshipping er en av de mest lønnsomme og enkle måtene å komme i virksomhet på. Fra statistikken som er vist på Google Trends, fortsetter dropshipping fortsatt sterkt mens det hadde en dukkert i fjor, noe som også til en viss grad er avhengig av standardene for hver online shopping-plattform, bortsett fra selvregulering av dropshippers.

For å gjøre enhver dropshipping-virksomhet lovlig og gjennomsiktig, krever mange e-handelsplattformer som eBay, Amazon, Shopify, Lazada, Shopee og andre drop-shippers for å laste opp Dropshipping Agreement eller Fulfillment Agreement for å starte sin virksomhet. I tillegg krever noen online betalingsplattformer eller finansinstitusjoner som Paypal og Stripe også en avtale om å åpne en mottakerkonto.

Gitt at CJ, som en raskt voksende dropshipping-plattform, er villig til å gjøre en innsats for å bygge et lyd og et perfekt dropshipping-marked. Fra nå av vil CJ tilby drop shipping-avtalen for å laste ned for alle registrerte og gyldige brukere som selger produkter eller legger inn bestillinger fra CJ.

I avtalen blir brukeren pålagt å fylle ut navn, butikknavn, adresse og andre aktuelle felt som bildet viser for å sikre at det er deg selv. Det skal også bemerkes at ikrafttredelsesdatoen er dagen da du opprettet din CJ-konto.

Det viktigste er at avtalen trer i kraft etter at den er blitt påført den offisielle selen til CJ. Du må kontakte agenten din for dokument med forseglingen for å validere den. Enhver avtale vil være ugyldig uten forseglingen eller utarbeidet av en partner som ikke er CJ.

For bedre forbedring av dropshipping-miljøet, ønsker vi å gjøre med alle styrkene våre. Vi håper også mange droppforsendere jobber sammen med oss.
Klikk her for å laste ned:

Facebook Kommentarer