fbpx
Løsningen av nødvendig avgiftsnummer for pakker til Brasil
12 / 24 / 2019
Hvordan utvide virksomheten din med CJ COD?
01 / 02 / 2020

Hvordan redusere effekten av kinesisk nyttår for dropshipping-virksomheten din?

Kinesisk nyttår, også kalt Spring Festival, er en viktig ferie for kinesere å tilbringe tid med familiene og vennene sine, akkurat som juledag. Det betyr også at nesten alle arbeidere vil reise hjem igjen for å feire denne spesielle ferien.

Nyttår 2020 i Chinses finner sted lørdag 25. januar 2020. Fra 22. til 29. januar tar varehusene våre 8-dagers fri, så alle forsendelser i Kina vil stoppe i løpet av den perioden. Hvis du kommer fra Kina, er det helt sikkert at ingen oppfyllelse og ingen produksjon vil gjøre.

Hvilke effekter vil det kinesiske nyttåret gi?

For det første, fra 1. januar, vil mange leverandører slutte å produsere og godta bestillinger i ukene frem til ferien. Derfor kan bestillinger før datoen bli forsinket, spesielt ordrer i løpet av uken til det kinesiske nyttåret.

For det andre, selv om leverandørene på forhånd har produsert for følgende ordre, vil det ikke være flere tilgjengelige leveringsmetoder i løpet av denne ferien. Dermed kan de ikke bli berørt i tillegg, bortsett fra ikke å oppfylle ordrer.

For det tredje tar godsselskapene ferie. Så pakker vil ha en forsinkelse med å spore eller få refusjon eller sende på nytt.

Endelig kan det hende at vår agent og kundeservice ikke gir rettidige svar på spørsmålene dine, inkludert problemer med produkt, app, ordre.

Hva vil du håndtere disse problemene?

Når du møter disse vanskeligheter, kan det hende at den mulige løsningen på det er å stenge butikkene for denne uken. Eller du kan gi ut en kunngjøring til kundene dine om at du ikke kan motta ordrer midlertidig. Selv du må pause Facebook- eller Google-annonsene dine. Men det er ikke nødvendig å gjøre det siden det ikke bare påvirker virksomheten din, til og med skremmer kundene dine.

Hva CJ kan gi i løpet av perioden?

For CJDropshipping er en av våre konkurransefortrinn at vi har utlandslager. Se for deg når kollegene dine må stanse virksomheten på grunn av aksjemangel i løpet av kinesisk nyttår prestocked dine vinnende produkter på lageret vårt. Hvilken stor bekvemmelighet vil det gi deg!

Det som også bør bemerkes, er våre ansatte i USA, og thailandske varehus vil fortsatt være på deres plikt. Det betyr at hvis produktet allerede sitter komfortabelt i vårt amerikanske lager; I det øyeblikket du legger inn en bestilling, kan vi behandle den samme dag eller dagen etter. Og den blir levert til kundene dine via USPS førsteklasse eller prioritert post på 2–5 dager.

Så hvordan lagre produktene dine i vårt utenlandske lager?

For tiden har du en mulig måte å bruke vårt utenlandske lager.

Du kan betale for produktene du ønsker på forhånd til lager, og vi vil kjøpe og sende for deg i vårt amerikanske lager. Du vil bare måtte betale oss forsendelseskostnadene når du har en ordre om å behandle.

Den gode nyheten er MOQ for ett produkt faller ned til 250 stk fra 500 stk, or de totalbeløp til $ 1500 fra 3000 dollar fra nå til det kinesiske nyttåret.

Det viktigste er at du ikke trenger å betale lastingsgebyr, lageravgift, lagringsgebyr. Vi sender dine produkter med den raskeste veien til vårt utlandslager.

* Merk: Denne beholdningsverdien er omsettelig under forskjellige omstendigheter, snakk med CJ-agenten direkte.

Fordelene ved å bruke privat lager i det amerikanske lageret inkluderer også:

Tilstrekkelig varebeholdning for varene som selges varmt selv om produsenten er på ferie;
Pakker som skal leveres rettidig av USPS under CNY;
Unngå pakker som sitter fast ved den kinesiske skikken under CNY;
Forsikring / beskyttelse av frakten fra Kina til USA og også for lageret som er på lageret!

På vegne av CJ dropshipping, vil vi uttrykke vår takknemlighet for din langvarige støtte og forståelse. Håper Dropshipping-virksomheten din går bra i løpet av det kinesiske nyttåret. Beste ønsker til deg og din familie!

Facebook Kommentarer