fbpx
Hvordan utvide virksomheten din med CJ COD?
01 / 02 / 2020
Hvordan perfekte produktbilder og videoer gir salg til butikken din?
01 / 09 / 2020

Hvordan bruke CJ APP på Shopify for å gjøre Dropshipping enklere

2020s nyttårsgave fra CJ er levert. Kom og se det!

I det siste prøvde CJ å ordne en app på Shopify for å gjøre ting enklere. Nylig har den bestått gjennomgangen endelig. Det betyr at du ikke trenger å betjene de relativt kompliserte autorisasjonsprosedyrene. Gå og se hvordan det fungerer:

Trinn 1: Finn CJDropshipping-app her eller søk CJ-app i Shopify App Store.

Trinn 2: Klikk på 'Legg til app'og logg inn Shopify-kontoen din, så vil den direkte til bekreftelsessiden. Klikk på 'Installer app'.

Trinn 3: Etter det vil det opprette en CJ-konto for deg automatisk med din Shopify-registrerte e-post som brukernavn. På omdirigert hjemmeside for CJ App, må du angi passord for CJ-kontoen når du først besøker CJ nettsted eller initialiser ditt eksisterende passord for CJ-kontoen hvis du glemmer det.

Fra og med dette er installasjonsprosessen fullført. Du kan glede deg over tjenestene som CJ tilbyr som andre brukere som først opprettet CJ-kontoer. Det som er praktisk er at du ikke trenger å opprette en CJ-konto og deretter autorisere den til CJ. Denne appen vil hjelpe deg med å fullføre autorisasjonen og opprettelsen av kontoen med bare to klikk. Du kan også unngå vanskeligheter som ikke å motta bekreftelseskode når du registrerer CJ eller autorisasjonssvikt.

Hvis du har en CJ-konto før du autoriserer oss, kan du også legge appen til din Shopify. Når du logget på disse to kontoene, vil installasjonen produsere en automatisk forbindelse mellom dem.

Med denne appen kan du oppleve CJs tjenester som andre brukere, som å legge inn forespørsel om innkjøp, legge ut produkter, legge til produktforbindelse eller automatisk behandle bestillinger. Dessuten har CJ også mange tilleggstjenester for deg å utforske.

CJ jobber alltid med å tilby one-stop-tjenester og perfekte tjenester for deg. Hvis du har brukt tjenesten vår og synes appen vår er bra, vil vi gjerne ha din gjennomgang på denne appen!

Facebook Kommentarer