fbpx
CJ må utsette påfyll av ordrer for lengre på grunn av Coronavirus
02 / 08 / 2020
Hvordan bruke CJ US Warehouses for å øke Dropshipping
02 / 18 / 2020

Hvordan legge inn manuell dropshipping-ordre til CJ?

CJ utviklet en funksjon som gjør det mulig for CJ-kunder bare for å opprette bestillinger på CJ-plattformen.

Hvorfor CJ utviklet en slik funksjon?

1. Noen dropshippers kommer til CJ for å spørre om de kan samarbeide med CJ. De vil bruke CJs system og service, men de har ikke egne nettbutikker, slik at de ikke kan autorisere butikker til CJ, noe som er en forutsetning for å liste opp produkter og automatisk få ordrer oppfylt. Kundeservicen vår forteller vanligvis disse kundene at de kan importere bestillinger ved å laste opp en CSV- eller Excel-fil. Noen kunder gjør det mens andre ikke.

2. Å opprette ordrefunksjon vil også være ganske nyttig når du er kan ikke importere butikkordrene dine fra plattformer som Woocommerce, eBay, Amazon, etc. Når det gjelder de integrerte plattformene, er Shopify den mest populære og stabile. Hvis du ikke trekker ordrene dine inn i CJ-systemet, slipper folk alltid ned selv om du kan legge inn bestillinger via CSV- eller Excel-fil.

3. Mange kunder feilplassering av dropshipping-ordrer til engrosbestillinger i innkjøpslisten. Noen kunder føler forvirret om måten å legge inn dropshipping-ordre og grossistordre på slik at de tar dropshipping-ordrene til innkjøpslisten og betaler der. Noen vet ikke at de kan laste opp fil for ordrer som ikke importeres på en eller annen måte. Og noen andre føles vanskelig å legge inn bestillinger etter CSV- eller Excel-fil. Derfor foretrekker de å legge engrosordrer i innkjøpslisten. Hvis en kunde imidlertid ikke plasserer fraktordre til engrosbestilling, behandlingsprosedyren er helt annerledes, forårsaker mange problemer etter ettersalg som forsinket behandling, feil emballasje, for kort tid for forbehold.

Nå gir CJ et sted for dropshippers å plassere disse spesialbestillingene mer praktisk. Hvis du har bestillinger uten nettbutikker og ikke har importert ordrer uansett, vennligst logg inn på kontoen din og opprett bestillinger nå.

Hva er forskjellen mellom dropshipping ordre og engros ordre?

Dropshipping rekkefølge kommer vanligvis fra nettbutikker og mottakerne er vanligvis endelige kjøpere i stedet for dropshippers. Sikkert, den nye funksjonen til CJ tillater bestillinger som ikke er fra nettbutikker. I tillegg er produktmengden av dropshipping-ordrer liten.

Engrosordre er i de fleste tilfeller vant til kjøp produkter med stor mengde for dropshippers selv. Hvis du vil kjøpe privat varelager, fullfør den der. Engrosordre er også vant til foreta en testordre for dropshippers som første gang besøker CJDropshipping nettsted.

Her kommer en konklusjon, the mengde produkter inkludert i bestillinger og målmottakere er de to store forskjellene.

Hvordan opprette bestillinger for disse spesialbestillingene?

1. Logg inn CJ-kontoen din og skriv inn Dropshipping Center.

2. klikk Opprett bestillinger og Legg SKU. Velg deretter Spesifikasjon og Antall.

3. Etter å ha klikket Sjekk ut, vennligst fyll ut all nødvendig adresseinformasjon. Det siste trinnet er å klikke Opprett bestillinger.

Det er introduksjonen av den nye funksjonen Opprett bestillinger. CJ håper du liker denne funksjonen!

Facebook Kommentarer