fbpx
Hvordan legge inn manuell dropshipping-ordre til CJ?
02 / 14 / 2020
5 Store dropshipping-feil å unngå / For det første 2020
02 / 20 / 2020

Hvordan bruke CJ US Warehouses for å øke Dropshipping

Dropshipping er en type forretningsmodell som gjør det mulig for dropshippers å gjøre forretninger uten å opprettholde produktbeholdningen og å måtte sende produktene sine til kundene sine selv. Leverandørene og oppfylle selskapet vil lagre produkter og sende dem direkte til sluttkunder.

Imidlertid, hvis du ønsker å skille seg ut og bli dropshipping-virksomheten større, kan du ikke bare publisere annonser og legge inn bestillinger, og deretter vente i kø for ordrenes behandling, spesielt i høysesongen og det kinesiske Lunar New Year og til og med dette uventede coronavirus. Du må forberede produktlager til lager uavhengig av ditt eget eller andre lager som CJs lager på forhånd for høysesong og leverandørferie. Bare på den måten kan du øke butikkordrene og normalt sende dem ut uten forsinkelser.

CJ har allerede to lager i USA. CJ bygger det sjette lageret i Indonesia og planlegger å bygge det syvende lageret i Europa.

Hvorfor trenger du et lager?

1. Rask ordrebehandling og levering. Den generelle dropshipping-prosedyren er at leverandøren sender bestillingen etter at du har kommet til bestillingen. Det er fornuftig i normale dager, men det vil være noen problemer i høysesongen. I høysesongen må leverandører behandle ordrer etter betalt tid fordi mange kjøpere kjøper samtidig. Du kan ikke få løfte om at ordrene dine kan behandles raskere, noe som utvilsomt vil føre til forsinkelser for noen kunder.

2. Kontinuerlige annonser på ferier. Ved å kjøpe varelager til lager før ferien, kan du kontinuerlig publisere annonser for produktene dine mens noen uten aksjer må stoppe. For eksempel er det store flertallet av dropshippers som må midlertidig suspendere Facebook-annonser under kinesisk Lunar New Year-ferie fordi kinesiske leverandører og logistikkfirmaer er på ferie.

3. Oppfylle behovene til noen landssensitive kunder. Ved å bruke lokalt lager kan pakker merkes fra lokale. Landsfølsomme kunder vil ikke ha pakker fra noen bestemte stater eller regioner som Kina.

CJ-lager er satt til disse formålene. Hvis du tar CJ amerikanske lager som et eksempel, kan du glede deg over 2-4 leveranser ved å kjøpe varelager der av USPS + fra det tidspunktet du bestilte pakken mottatt, noe som er en stor attraksjon for amerikanske kunder sammenlignet med de som tar uker til og med måneder å ankomme til USA, og du kan fremdeles publisere annonser og legge inn ordre som normalt under CNY fordi amerikanske lager og amerikansk forsendelse tjenesten vil ikke bli berørt av CNY. Det siste, men ikke minst, er at du kan imøtekomme landssensitive kunders behov hvis de ikke vil at pakker blir sendt fra Kina, spesielt etter COVID-spredningen i Kina.

Hva er policyen om å bruke CJ amerikanske lager?

1. The product amount for one SKU is no less than 10pcs for a variant and no less than 100pcs for total.

2. The goods cannot be measurement cargo.

3.Customers legg inn USAs lagerordrer and pay only for products, then we will ship them to the USA warehouse.

Hvor mye belaster CJ ved å bruke CJ amerikanske lager?

1. If your products are sourced from CJ, det er helt gratis to use CJ warehouse. No setup fee, no monthly fee, no storage fee. It’s FREE. The only costs for you are product cost and shipping cost.

2. If you have your product supplier but want to use CJ warehouses, which is CJ’s oppfyllelsestjeneste, CJ vil ta betalt serviceavgift such as processing fees and storage fees.

Hva er fremgangsmåten hvis jeg vil kjøpe varelageret til amerikanske lager?

If you are determined to purchase some inventory to CJ US warehouses, simply go to our site and Følg stegene. Det trenger du bare pay for products at that time. After receiving your purchase request, CJ will prepare products and ship them to CJ US warehouses by DHL. Then you can start to run your ads advertising with domestic shipping service and promising 2-4 delivery. Once you get converted orders and legge fradragsordrer to CJ where you only need to pay shipping fees av USPS + without paying for products, CJ will process the orders at the fastest speed.

Hvis du velger å bruke normal ordreoppfyllelsestjeneste, er prosedyren at CJ vil behandle ordrer og sende dem ut fra Kina-lageret til sluttkunder etter å ha bekreftet ordrene dine, som vanligvis tar 7-15 dager av CJPacket.

For å øke dropshippers 'vekst ytterligere, fjerner CJ begrensningen om at bare VIP kan søke om CJ amerikanske lagre så vel som andre lager som Thailand lager. Bare på den måten kan dropshippers benytte seg av CJs tjenester til fordel for hverandre og komme videre.

Facebook Kommentarer