fbpx
Hvordan legge inn manuell dropshipping-ordre til CJ?
02 / 14 / 2020
5 Store dropshipping-feil å unngå / For det første 2020
02 / 20 / 2020

Hvordan bruke CJ US Warehouses for å øke Dropshipping

Dropshipping er en type forretningsmodell som gjør det mulig for dropshippers å gjøre forretninger uten å opprettholde produktbeholdningen og å måtte sende produktene sine til kundene sine selv. Leverandørene og oppfylle selskapet vil lagre produkter og sende dem direkte til sluttkunder.

Imidlertid, hvis du ønsker å skille seg ut og bli dropshipping-virksomheten større, kan du ikke bare publisere annonser og legge inn bestillinger, og deretter vente i kø for ordrenes behandling, spesielt i høysesongen og det kinesiske Lunar New Year og til og med dette uventede coronavirus. Du må forberede produktlager til lager uavhengig av ditt eget eller andre lager som CJs lager på forhånd for høysesong og leverandørferie. Bare på den måten kan du øke butikkordrene og normalt sende dem ut uten forsinkelser.

CJ har allerede to lager i USA. CJ bygger det sjette lageret i Indonesia og planlegger å bygge det syvende lageret i Europa.

Hvorfor trenger du et lager?

1. Rask ordrebehandling og levering. Den generelle dropshipping-prosedyren er at leverandøren sender bestillingen etter at du har kommet til bestillingen. Det er fornuftig i normale dager, men det vil være noen problemer i høysesongen. I høysesongen må leverandører behandle ordrer etter betalt tid fordi mange kjøpere kjøper samtidig. Du kan ikke få løfte om at ordrene dine kan behandles raskere, noe som utvilsomt vil føre til forsinkelser for noen kunder.

2. Kontinuerlige annonser på ferier. Ved å kjøpe varelager til lager før ferien, kan du kontinuerlig publisere annonser for produktene dine mens noen uten aksjer må stoppe. For eksempel er det store flertallet av dropshippers som må midlertidig suspendere Facebook-annonser under kinesisk Lunar New Year-ferie fordi kinesiske leverandører og logistikkfirmaer er på ferie.

3. Oppfylle behovene til noen landssensitive kunder. Ved å bruke lokalt lager kan pakker merkes fra lokale. Landsfølsomme kunder vil ikke ha pakker fra noen bestemte stater eller regioner som Kina.

CJ-lager er satt til disse formålene. Hvis du tar CJ amerikanske lager som et eksempel, kan du glede deg over 2-4 leveranser ved å kjøpe varelager der av USPS + fra det tidspunktet du bestilte pakken mottatt, noe som er en stor attraksjon for amerikanske kunder sammenlignet med de som tar uker til og med måneder å ankomme til USA, og du kan fremdeles publisere annonser og legge inn ordre som normalt under CNY fordi amerikanske lager og amerikansk forsendelse tjenesten vil ikke bli berørt av CNY. Det siste, men ikke minst, er at du kan imøtekomme landssensitive kunders behov hvis de ikke vil at pakker blir sendt fra Kina, spesielt etter COVID-spredningen i Kina.

Hva er policyen om å bruke CJ amerikanske lager?

1. Produktbeløpet for en SKU er ikke mindre enn 10 stk for en variant og ikke mindre enn 100stk totalt.

2. Varene kan ikke være måle last.

3.Customers legg inn USAs lagerordrer og betaler bare for produkter, så sender vi dem til USAs lager.

Hvor mye belaster CJ ved å bruke CJ amerikanske lager?

1. Hvis produktene dine er det hentet fra CJ, det er helt gratis å bruke CJ lager. Ingen installasjonsgebyr, ingen månedlig avgift, ingen lagringsgebyr. Det er gratis. De eneste kostnadene for deg er produktkostnader og fraktkostnader.

2. Hvis du har produktleverandøren din, men ønsker å bruke CJ-lager, som er CJ oppfyllelsestjeneste, CJ vil ta betalt serviceavgift for eksempel behandlingsgebyr og lagringsgebyr.

Hva er fremgangsmåten hvis jeg vil kjøpe varelageret til amerikanske lager?

Hvis du er fast bestemt på å kjøpe noe lager til CJ amerikanske lager, bare gå til siden vår og Følg stegene. Det trenger du bare betale for produkter på det tidspunktet. Etter å ha mottatt kjøpsforespørselen din, vil CJ klargjøre produkter og sende dem til CJ US lager av DHL. Deretter kan du begynne å publisere annonsene dine med innenriks forsendelsestjeneste og lovende 2-4 levering. Når du har fått konverterte ordrer og legge fradragsordrer til CJ der du bare trenger betale forsendelsesgebyr av USPS + uten å betale for produkter, CJ vil behandle ordrene med raskeste hastighet.

Hvis du velger å bruke normal ordreoppfyllelsestjeneste, er prosedyren at CJ vil behandle ordrer og sende dem ut fra Kina-lageret til sluttkunder etter å ha bekreftet ordrene dine, som vanligvis tar 7-15 dager av CJPacket.

For å øke dropshippers 'vekst ytterligere, fjerner CJ begrensningen om at bare VIP kan søke om CJ amerikanske lagre så vel som andre lager som Thailand lager. Bare på den måten kan dropshippers benytte seg av CJs tjenester til fordel for hverandre og komme videre.

Facebook Kommentarer