fbpx

Polityka prywatności

Ta polityka prywatności została opracowana, aby lepiej służyć tym, którzy są zainteresowani tym, jak ich "Informacje personalne" (PII) są wykorzystywane online. PII, opisane w amerykańskim prawie prywatności i bezpieczeństwie informacji, to informacje, które można wykorzystać samodzielnie lub z innymi informacjami do identyfikowania, kontaktowania się lub znajdowania pojedynczej osoby lub do identyfikowania danej osoby w kontekście. Przeczytaj dokładnie naszą politykę prywatności, aby zrozumieć, w jaki sposób gromadzimy, używamy, chronimy lub w inny sposób radzimy sobie z informacjami umożliwiającymi identyfikację użytkownika zgodnie z naszą witryną.

Produkty zapewniające prywatność, o których musisz wiedzieć o Prywatnych i Publicznych.

Wysyłając nam prośbę o pozyskanie produktu, poświęcimy czas na jego pozyskanie i uczynienie z niego produktu prywatnego, który będzie widoczny tylko dla Ciebie! Jeśli nie wysłałeś do nas zamówienia na ten produkt w ciągu 2 tygodni, prawdopodobnie podamy ten produkt do publicznej wiadomości, co oznacza, że ​​będzie on widoczny dla innych osób. W międzyczasie, jeśli sprzedajesz ten produkt i poprosiłeś nas o zachowanie dla Ciebie dużej ilości zapasów zgodnie z twoją umową, a nie jesteś w stanie sprzedawać tych zapasów w regularnych odstępach czasu, podamy to również do publicznej wiadomości.

Czasami, gdy wysyłasz zapytanie o pozyskiwanie do CJ. Produkt mógł już istnieć i zostać opublikowany w CJ, ale go nie znalazłeś. Oznaczymy to jako prośbę o sourcing, a zobaczysz produkt jako status publiczny, co oznaczało, że będzie on widoczny dla wszystkich użytkowników podczas wyszukiwania.

Jakie dane osobowe zbieramy od osób, które odwiedzają naszą blogu, stronie internetowej lub aplikacji?

Przy zamawianiu lub rejestracji w naszej witrynie, w zależności od przypadku, możesz zostać poproszony o podanie swojego imienia i nazwiska, adresu e-mail, adresu do korespondencji, numeru telefonu, informacji o karcie kredytowej, numerze ubezpieczenia społecznego, identyfikatorze Google Analytics lub innych danych, które pomogą ci w korzystaniu z usługi.

Kiedy zbieramy informacje?

Zbieramy informacje od Ciebie podczas rejestracji w naszej witrynie, złożenia zamówienia, subskrypcji biuletynu, odpowiedzi na ankietę, wypełnienia formularza, skorzystania z usługi Live Chat, otwarcia biletu pomocy technicznej lub wprowadzenia informacji na naszej stronie.

Dostarcz nam opinii na temat naszych produktów lub usług

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

Możemy wykorzystać te informacje, które zbieramy od Ciebie podczas rejestracji, dokonać zakupu, zapisz się do naszego newslettera, odpowiedzi na ankiety lub marketingowej komunikacji, przeglądania strony internetowej, lub użyć jakiegoś innego stronie znajduje się jeden z następujących sposobów:

  • Aby spersonalizować swoje doświadczenie i pozwolić nam dostarczać rodzaj treści i oferty produktowe, w których najbardziej Cię interesują.
    • Udoskonalenie naszej strony internetowej w celu lepszej obsługi.
    • Aby umożliwić nam lepszą obsługę w odpowiedzi na prośby o obsługę klienta.
    • Aby przeprowadzić konkurs, promocję, ankietę lub inną witrynę.
    • Aby szybko przetworzyć transakcje.
    • Żądanie oceny i opinii o usługach lub produktach
    • Aby nawiązać z nimi kontakt po korespondencji (czat na żywo, e-mail lub zapytania telefoniczne)
Jak mamy chronić swoje dane?

Nie używamy skanowania i / lub skanowania w zabezpieczeniach w standardach PCI.
Dostarczamy tylko artykuły i informacje.

Twoje dane osobowe są zawarte za zabezpieczonych sieci i jest dostępna tylko przez ograniczoną liczbę osób posiadających specjalne prawa dostępu do takich systemów i są wymagane, aby informacje poufne. Ponadto, wszystkie wrażliwe / informacja kredytowej podać są szyfrowane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL).

Wprowadzamy wiele środków bezpieczeństwa, gdy użytkownik wprowadza zamówienie, przekazuje lub uzyskuje dostęp do swoich informacji w celu zachowania bezpieczeństwa Twoich danych osobowych.

Wszystkie transakcje są przetwarzane przez dostawcę bramy i nie są przechowywane lub przetwarzane na naszych serwerach.

Czy używamy plików cookie?

Tak. Pliki cookie to małe pliki, które witryna lub dostawca usług przenosi się na dysk twardy komputera za pośrednictwem przeglądarki sieci Web (jeśli zezwala), która umożliwia systemom dostawcom witryn lub usługodawców rozpoznawanie przeglądarki i przechwytywanie i zapisywanie niektórych informacji. Na przykład używamy plików cookie, które pomagają nam zapamiętać i przetworzyć elementy w koszyku. Są one również używane w celu ułatwienia nam zrozumienia Twoich preferencji w oparciu o dotychczasową lub bieżącą aktywność w witrynie, co pozwala nam na uzyskanie lepszych usług. Używamy również plików cookie, które pomagają nam w gromadzeniu zbiorczych danych dotyczących ruchu w witrynie i interakcji w witrynie, dzięki czemu w przyszłości możemy oferować lepsze doświadczenia i narzędzia dotyczące witryn.

Używamy cookies, aby:
• Pomoc w zapamiętywaniu i przetwarzaniu produktów w koszyku.
• Zrozum i zapamiętaj preferencje użytkownika dotyczące przyszłych wizyt.
• Śledź reklamy.
• Skompiluj zbiorcze dane o ruchu w witrynie i interakcjach z witrynami, aby w przyszłości oferować lepsze doświadczenia i narzędzia. Możemy również korzystać z zaufanych usług stron trzecich, które śledzą te informacje w naszym imieniu.

Możesz zdecydować, czy komputer ma być ostrzegany za każdym razem, gdy plik cookie jest wysyłany lub możesz wyłączyć wszystkie pliki cookie. Robisz to za pomocą ustawień przeglądarki. Ponieważ przeglĘ ... darkę jest trochę inne, zajrzyj do Menu pomocy w przeglĘ ... darce, aby dowiedzieć się poprawnego sposobu modyfikowania plików cookie.

Jeśli wyłączysz pliki cookie, niektóre funkcje zostaną wyłączone. Nie wpłynie to na wygodę użytkownika, dzięki czemu Twoja witryna będzie bardziej wydajna i może nie działać poprawnie.

Nadal jednak będziesz mógł korzystać z naszych usług.

Ujawnienie przez stronę trzecią

Nie sprzedajemy, nie handlujemy ani w żaden inny sposób nie przekazujemy stronom trzecim Twoich danych osobowych, chyba że powiadomimy użytkowników z wyprzedzeniem. Nie obejmuje to partnerów hostingowych witryn internetowych i innych stron, które pomagają nam w prowadzeniu naszej witryny internetowej, prowadzeniu działalności lub obsłudze naszych użytkowników, o ile strony te zgadzają się zachować poufność tych informacji. Możemy również ujawniać informacje, gdy jest to zgodne z prawem, egzekwować zasady naszej witryny lub chronić nasze, lub inne prawa, własność lub bezpieczeństwo.

Jednak nieosobowe informacje o odwiedzających mogą być udostępniane innym stronom do marketingu, reklamy lub innych zastosowań.

linki stron trzecich

Od czasu do czasu, według własnego uznania, możemy włączyć lub oferować produkty lub usługi innych firm na naszej stronie internetowej. Te strony innych firm mają oddzielne i niezależne polityki prywatności. Mamy zatem nie ponosi odpowiedzialności za treści i działania tych stron powiązanych. Niemniej jednak staramy się chronić integralność naszej stronie i zapraszamy każdą opinię na temat tych stron.

Google

Wymagania reklamowe Google można podsumować za pomocą zasad reklamowych Google. Wprowadzono je, aby zapewnić użytkownikom pozytywne wrażenia. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Używamy Google Reklama AdSense na naszej stronie internetowej.

Google, jako dostawca stron trzecich, korzysta z plików cookie do wyświetlania reklam w naszej witrynie. Korzystanie z plików cookie firmy DART Google umożliwia wyświetlanie reklam użytkownikom w oparciu o poprzednie wizyty w naszej witrynie i innych witrynach w internecie. Użytkownicy mogą zrezygnować z korzystania z plików cookie firmy DART, odwiedzając zasadę prywatności Google Advertising Content Network.

Wdrożyliśmy następujące czynności:
• Remarketing z Google AdSense
• Raportowanie wyświetleń w sieci reklamowej Google
• Raportowanie danych demograficznych i zainteresowań
• Integracja platformy DoubleClick

My wraz z dostawcami innych firm, takimi jak Google, używamy plików cookie innych firm (takich jak pliki cookie Google Analytics) i plików cookie innych firm (np. Plików cookie DoubleClick) lub innych identyfikatorów innych firm, aby zebrać dane o interakcjach użytkowników z wyświetleń reklam i innych funkcji usług reklamowych związanych z naszą witryną internetową.

Rezygnacja:
Użytkownicy mogą ustawić preferencje dotyczące sposobu, w jaki Google reklamuje się za pomocą strony ustawień Google Ad. Możesz też zrezygnować, odwiedzając stronę rezygnacji z Network Advertising Initiative lub korzystając z dodatku do przeglądarki Opt Analytics Google.

Jak nasza witryna obsługuje sygnały Do not Track?

Szanujemy nie śledzaj sygnałów i nie śledzaj, zakładaj plików cookie lub używaj reklam, gdy mechanizm przeglądarki przeglądarki Do not Track (DNT) jest na swoim miejscu.

Czy nasza strona umożliwi stronom trzecim śledzenie zachowań?

Należy również pamiętać, że zezwalamy na śledzenie zachowań stron trzecich

COPPA (Dzieci Online Privacy Protection Act)

Jeśli chodzi o gromadzenie danych osobowych od dzieci w wieku poniżej 13, ustawa o ochronie prywatności w Internecie dla dzieci (COPPA) stawia rodziców w kontroli. Federalna Komisja Handlu, agencja ochrony konsumentów Stanów Zjednoczonych, egzekwuje Regułę COPPA, która określa, co muszą zrobić operatorzy stron internetowych i internetowych usług w celu ochrony prywatności i bezpieczeństwa dzieci w Internecie.

Nie wprowadzamy do obrotu dzieciom w wieku poniżej 13.

CAN SPAM Act

Ustawa CAN-SPAM jest prawo, które określa zasady komercyjnych e-mail, ustanawia wymagania dotyczące komunikatów handlowych, daje odbiorcom prawo do e-maili zatrzymany przed wysłaniem do nich i literuje trudne kary za naruszenia.

Zbieramy swój adres email w celu:
• Wyślij informacje, odpowiadaj na zapytania i / lub inne prośby lub pytania
• Przetwarzaj zamówienia i wysyłaj informacje i aktualizacje dotyczące zamówień.
• Prześlij dodatkowe informacje związane z twoim produktem i / lub usługą
• Wprowadź na naszą listę mailingową lub kontynuuj wysyłanie wiadomości e-mail do naszych klientów po wystąpieniu pierwotnej transakcji.

Aby być zgodnym z CANSPAM, zgadzamy się co następuje:
Jeśli w dowolnym momencie chcesz zrezygnować z otrzymywania w przyszłości wiadomości e-mail, możesz napisz do nas
i niezwłocznie usuniemy Cię z wszelkiej korespondencji.

Komentarze facebook