fbpx
Zhvillimi i ePacket ndërkombëtar dhe standardi i tij i tarifimit
04 / 20 / 2017

Lëvizja E-Commerce dhe Rritja e Transportit Drop

Rritja dhe zhvillimi i tregtisë elektronike nuk do të befasojnë (dhe shokojnë) konsumatorët dhe bizneset njësoj. Shitësit me pakicë po shohin më pak dhe më pak blerës që bëjnë blerje brenda dyqaneve, ndërsa blerjet në internet janë gjithnjë e më fitimprurëse. Produktet dhe shërbimet që dikur konsideroheshin të pamundura (ose të pamundura) për të blerë në internet (d.m.th., ushqim, veshje, makina, midis shumë të tjerave) tani janë duke u blerë në internet në një numër më të madh se personat personal. Opinioni publik ka rënë në një ndalje të bashkuar duke sugjeruar që tregtia elektronike ka arritur një kapak në potencialin e tij sepse ka vazhduar të mahnisë përsëri kohën dhe kohën.
Lehtësia dhe komoditeti i blerjeve në internet (nga këndvështrimi i konsumatorëve) fut dhe plotëson aq shumë nevoja dhe tendenca natyrore njerëzore, sa nuk është për t'u habitur që ajo vazhdon të ketë sukses, evoluojë dhe bëhet gjithnjë e më i përshtatshëm si për konsumatorin ashtu edhe për shitësin. Këto tendenca përfshijnë dëshirën tonë për të bërë më pak përpjekje për të arritur të njëjtin rezultat (p.sh., dembelizmin natyror njerëzor) dhe dëshirën tonë për të kënaqur nevojat tona dhe dëshiron të përdorim mjete më të shpejta dhe më të lehta (d.m.th., kënaqësi e menjëhershme). Praktikisht, çdo shërbim që u vihet në dispozicion të qenieve njerëzore që sigurojnë që të marrim atë që dëshirojmë, shpejt, dhe me më pak përpjekje nga ana jonë është e sigurt që do t'ju jepet një vend i rëndësishëm (dhe me gjasë i përhershëm) në jetën tonë. Atëherë është folur shumë për faktorin e shoqërisë sonë të shpejtë, e cila krijon edhe një arsye tjetër pse ne gravitojmë në komoditetin dhe efikasitetin e tregtisë elektronike.
Hulumtimi, lajmet, artikujt, blog-o-sfera dhe opinioni i përgjithshëm publik duan të diskutojnë dhe parashikojnë të gjitha zbulimet dhe piketa të reja dhe interesante që do të ndodhin dhe që do të jenë në dispozicion për ne deri në vitin 2020. E njëjta gjë zakonisht ndodh para viteve të tjera historike të së kaluarës. Por kur bëhet fjalë për tregtinë elektronike, është e sigurt të thuhet se do të vazhdojë të formojë një akoma më të madhe dhe më të rëndësishme për jetën tonë nga lehtësia gjithnjë e në rritje në mënyrën se si dorëzohen mallrat dhe shërbimet konsumatorit.
E-commerce gjithashtu vazhdon të ofrojë përfitime më të mëdha për furnitorët, shitësit me pakicë, bizneset e vogla, dhe madje edhe mundësi për një person mesatar që dëshiron të fillojë një treg në internet me pak kërkesa për kosto fillestare. Mundësitë janë të pafundme për fenomenin e tregtisë elektronike, i cili nuk është më një trend, por një nga lëvizjet më të mëdha të kohës sonë.
Transporti i pikave lejon praktikisht cilindo që ka mendje të duhur biznesi të bëhet një sipërmarrës në internet. Ajo që më parë dekurajoi tregtarët e mundshëm në internet nga vendosja e biznesit të tyre (p.sh., kostot e fillimit, zyra dhe hapësira e magazinimit) tani është zgjidhur duke lejuar bizneset në shkallë të vogël të blejnë mallra kur blerësi vendos porosinë (dhe jo më parë). Porositë dorëzohen direkt tek prodhuesi dhe më pas i dërgohen blerësit, ndonjëherë jo edhe duke arritur në duart e pronarit të biznesit.
Kjo i lë sipërmarrësit në Internet të bëjnë atë që bëjnë më së miri: Marketingu, shërbimi ndaj klientit dhe administrimi i pranisë suaj në internet (d.m.th., uebfaqja dhe media sociale). Bizneset në internet mund të drejtohen në çdo mjedis, duke kërkuar vetëm lidhje interneti dhe një kompjuter. Disa ndërmarrje të mëdha tashmë janë duke përdorur transportin droge, sepse ata kanë zbuluar se është me kosto më efektive të dërgoni mallra direkt te konsumatori nga qendrat e shpërndarjes sesa të mbajnë vetë inventarin. Transporti i pikave ka potencialin për të prodhuar më shumë vende pune, për të plotësuar vendet ekzistuese të punës dhe për të ndryshuar mënyrën e funksionimit të njerëzve. Drejtimi i një biznesi në internet nuk duhet të jetë një ëndërr afatgjatë për të cilën mendoni dhe pastaj dekurajoheni kur llogaritni kostot e para të përfshira. Tani është e mundur të përdorni talentin dhe kreativitetin tuaj për të sjellë në jetë një punë për të cilën jeni pasion dhe që gjithmonë e keni parashikuar për veten tuaj.

CJDropshipping është një burim i besueshëm i anijeve rënie dhe kompani përmbushëse. Ne nuk jemi të mirë në Ads në Facebook. Nëse doni të filloni fushatën tuaj në Facebook, duhet të mësoni nga diku tjetër, si Youtube, Facebook Group ose Kursi i Paguar. Këtu janë disa kanale që unë i dija (Ato kanale janë vetëm për referencë, duhet të mësoni dhe vendosni vetë).

Ads Facebook

Ads Facebook

Kanale falas

  1. Youtube : Mund të kërkoni në Youtube me fjalen kyçe ads Reklama në Facebook
  2. Facebook Group: Mund të kërkoni në Facebook Group me fjalen kyçe — Reklama në Facebook

Kursi i paguar

  1. Metoda e papjekur - Studimi i Caseështjeve Manual i Tenderimeve për Reklama në Facebook.
Komente Facebook
Andy Chou
Andy Chou
Ju shesni - ne anije burim dhe anije për ju!