fbpx
Pse të përdorni një Shërbim Dropship dhe Shërbimet më të Mira të Dropshipit të 2017
04 / 22 / 2017
Vendosja e Rrjetit të Filialeve të Admitad
04 / 28 / 2017

Si ta lidhni ShipStation me CJ Dropshipping?

Shipstation është një kompani softuerësh që ndihmon sipërmarrësit në tregti elektronike më efikase në përpunimin, përmbushjen dhe dërgimin e porosive të tyre. Ai kombinon përpunimin e porositjes, prodhimin e etiketave të transportit dhe komunikimin e klientëve në platformën ShipStation.

I përdor të dyja Shipstation dhe CJ, si mund t'i lidh?

1. Hyni në llogarinë tuaj CJ dhe shkoni te CJ ime.

2. click Autorizim > ShipStation > Shtoni dyqane

3. Plotësoni API kryesore dhe Sekreti i API-së.

Si të merrni sekretin API Key dhe API?

1. Hyni tuaj ShipStaion

2. Faqja e Mirëseardhjes> Lundrimi> Vendosja e llogarisë> Llogaria> Vendosja e API> Keyelësi API> Gjenerimi i çelësave API

3. Kopjoni dhe ngjitni çelësat API & API Sekret në fushat e kërkuara dhe klikoni Autorizo


4. Ju duhet të kontaktoni agjentin tonë për vendosjen e mëtejshme pasi të autorizoni suksesin

Pas përfundimit të hapave të mësipërm, mund të kontrolloni nëse ShipStation juaj është i autorizuar me sukses këtu:

Komente Facebook