fbpx
Isfarë është urdhërat e transportit nga pikat CSV
Isfarë është urdhërat e skedarit CSV?
06 / 07 / 2017
A do të humbasin ngastrat gjatë dorëzimit?
06 / 15 / 2017

Pse Informacioni Ndjekja i Paketës sime azhurnon kaq ngadalë?

Disa klientë gjithnjë hutuan për pyetjen se pse informacioni i përcjelljes së paketës sime mbetet në një vend për një kohë të gjatë pa pasur ndonjë ndryshim. Sot po flasim për këtë pyetje.

Për transportin ndërkombëtar, zakonet janë një rol shumë i rreptë. Ata gjithmonë janë duke inspektuar ngastrat me shumicë në vend të një nga një. Kur ata gjejnë një artikull të rrezikshëm në një kuti kartoni të madh, dhe ndodhi që një prej ngastrave tona - megjithëse jemi zakonisht produkte - janë gjithashtu në këtë kuti - atëherë ata do të ndalojnë së miratuari kartonin e madh dhe do t'i marrin mënjanë. Hapi tjetër, ata do t'u bëjnë atyre një inspektim më të përparuar, ata do të hapin kartonin dhe do t'i inspektojnë ato një nga një. Për këtë periudhë do të duhet shumë kohë, kjo është arsyeja pse informacioni i përcjelljes mbetet ende pa lëvizur.

Pra, kur klientët tanë vendosin një porosi dhe paguajnë, ne do t'u dërgojmë atyre numrin e përcjelljes, në mënyrë që ata të kontrollojnë informacionin e gjurmimit me bindje. Ne gjithashtu mund t'i ndihmojmë klientët të kontrollojnë nëse ata kërkojnë, dhe ne gjithmonë përdorim 'gjurmën 17', është një uebfaqe efikase për të kontrolluar informacionin e transportit.

Sidoqoftë, ne do të përpiqemi të bëjmë çmos për të parandaluar humbjen e produkteve dhe premtimin e shpërndarjes së mallrave në kohë me klientët.

Faleminderit për kohën dhe vëmendjen tuaj.

Komente Facebook