fbpx
Pse Informacioni Ndjekja i Paketës sime azhurnon kaq ngadalë?
06 / 12 / 2017
Pse nuk i marr produktet me kohë edhe më shumë se Muaj 2?
06 / 23 / 2017

A do të humbasin ngastrat gjatë dorëzimit?

Disa klientë gjithmonë shqetësohen për këtë nëse ngastrat humben gjatë lindjes, atëherë çfarë duhet të bëjnë ata. Sot le të flasim për këtë problem.

Së pari, do të ekzistojë rreziku i humbjes së porosisë 1-3% gjatë dorëzimit nëse përdorni Paketën e Vogël të Rregullt të Kinës postar të zakonshëm, ne nuk do të pranojmë asnjë ankesë ose rimbursim kur zgjidhni këtë metodë të transportit, sepse kjo metodë e transportit detar nuk ka numër gjurmimi dhe gjithmonë zgjat shumë kohë. Me keqardhje jemi sa nuk pranojmë asnjë ankesë për sendet e marra nëse klienti juaj nuk mbështet për të pastruar zakonin.

Së dyti, nëse klientët përdorin epacket, DHL, USPS, China Posta të Regjistruara të Ajrit, ne mund të marrim numrat e përcjelljes dhe në mënyrë që të kontrollojmë informacionin për ju nëse parcelat janë dërguar shumë kohë. Ndonjëherë ka disa faktorë të pakontrollueshëm që çojnë në urdhrin që mungon me metodën e mësipërme të transportit, atëherë ne do t'ia rimarrim porosinë përsëri tek klienti juaj, ose do t'ju japim rimbursimin drejtpërdrejt tek ju.

Pra, mos u shqetësoni për këtë problem, nëse transportoni produkte përmes epacket, DHL, USPS, China Mail Postuar me Postë Ajrore dhe metodë tjetër që mund të dërgoni numrin e përcjelljes, ne do të marrim përgjegjësi në lidhje me humbjen e parcelës.

Faleminderit për kohën dhe vëmendjen tuaj.

Komente Facebook