fbpx
A do të humbasin ngastrat gjatë dorëzimit?
06 / 15 / 2017
Farë lloj produktesh dëshironi të lëshoni anije
07 / 08 / 2017

Pse nuk i marr produktet me kohë edhe më shumë se Muaj 2?

Ne takuam disa klientë që kanë këtë pyetje kohët e fundit: nëse ngastra nuk ka marrë pas muajve 2, çfarë e bën atë të ndodhë dhe çfarë duhet të bëj?

Në përgjithësi, koha jonë mesatare e shpërndarjes në SH.B.A. është ditë 7-20 me ditë ePacket dhe 14-25 nga Posta Ajrore e Regjistruar në Kinë. Sidoqoftë, është një shifër mesatare që do të thotë se do të ketë pak vonesa gjatë transportimit për disa parcela të pafat. Ndonjëherë për shkak të festivalit, motit serioz, inspektimit të sigurisë etj. Kështu që ekziston një probabilitet i vogël për të shpenzuar gjatë muajve 2 për të dorëzuar mallrat. Por mos u shqetësoni për këtë, ne do të marrim përgjegjësinë për këtë. Ne do t'ua dërgojmë klientëve numrin e përcjelljes pasi të paguajnë, ose t'i ndihmojmë ata të kontrollojnë direkt informacionin e përcjelljes. Nëse kërkon shumë kohë në rrugë, ne do të kontaktojmë me kompaninë e transportit. Nëse ngastra humbet, ne do të rivendosim ose do t'ju japim një rimbursim për klientët.

Sidoqoftë, ne gjithmonë do t'i ndjekim këto urdhra vonesash për ju. Dhe kjo situatë rrallë ndodh.

Faleminderit për kohën dhe vëmendjen tuaj.

Komente Facebook