fbpx
Ndjekja ASN Mars 2018
03 / 21 / 2018
Transporti i Biznesit të Transportit
Si të lidhni dyqanet e blerjeve me app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018

Si të Postoni Kërkesën Ndihmuese në app.cjdropshipping.com

  • Për përdoruesit LV1: 5 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.
  • Për përdoruesit LV2: 10 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.
  • Për përdoruesit LV3: 20 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.
  • Për përdoruesit LV4: 50 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.
  • Për përdoruesit LV5: kërkesa të pakufizuara për burime të disponueshme çdo ditë.
  • Për përdoruesin VIP: kërkesa të pakufizuara për burime të disponueshme çdo ditë.
Për të postuar një kërkesë ndihmuese në faqen tonë të internetit, së pari duhet të regjistroheni në app.cjdropshipping.com
Këtu është një video mësimore për ju:

Ju gjithashtu mund të ndiqni udhëzimet këtu,

Hapi 1: Klikoni në "Ndihmim" në faqen e parë

Hapi 2: Klikoni në Ndihmimin në panelin e majtë dhe pastaj "Post Kërkesa Ndihmuese" në këndin e sipërm të djathtë.

Hapi 3: Klikoni në "Produkt individual"

Shënim: ekziston një mundësi për burimin duke klikuar në "Dyqan Ekziston Produkti", megjithatë, ky opsion është në dispozicion vetëm për përdoruesit që e lidhën Dyqanin e tyre të Shopify në faqen tonë të internetit. Për të mësuar se si mund ta lidhni dyqanin tuaj Shopify me aplikacionin tonë, ju lutemi shikoni tutorialin: "Si ta lidhni Dyqanin tuaj të Shopify në app.cjdropshipping.com".

Hapi 4: Plotësoni informacionin e kërkuar, ju lutemi mos harroni se çmimi i synuar është çmimi që ju po kërkoni dhe përfshin koston e transportit në vendin specifik ku dëshironi të dërgohet produkti.

Hapi 5: Pasi të keni postuar me sukses kërkesën për burim, mund të ktheheni në faqen nën panelin e majtë "Sourcing" në panelin e majtë dhe të shikoni statusin e produktit që dëshironi nga ne për një burim. Dhe mund të klikoni "Shiko detajet" për të parë informacionin e këtij produkti.

 • Në ndihmuese - Kërkesa juaj për burim është pranuar, ekipi ynë do t'ju kthehet brenda 24 -48 orë gjatë ditëve normale të punës.
 • Suksesi ndihmues - Ekipi ynë ishte në gjendje të burojë produktin specifik që keni kërkuar, ju mund të shikoni detajet e këtij produkti për të parë çmimin e produktit dhe variantet në dispozicion.
 • Ndihmimi i dështimit - Ekipi ynë nuk ishte në gjendje të gjente një prodhues për produktin specifik.

CJ gjithashtu ju ndihmon të buroni nga viti 1688, Taobao, Aliexpress

Instaloni shtesën Chrome këtu: Instaloni shtesën nga Google Web Store.

Nëse jeni hera e parë për të dërguar kërkesën ndihmuese në CJ dhe me nxitim, ju mund ta postoni kërkesën ndihmuese në CJ pa regjistrim.

Formulari i kërkesës për burim më poshtë nuk u rekomandohet përdoruesve të regjistruar në CJ.

Komente Facebook