fbpx
Transporti i Biznesit të Transportit
Si të lidhni dyqanet e blerjeve me app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018
CJ DropShipping depo amerikane
Tarifa e shërbimit të CJDropshipping
03 / 28 / 2018

Si të importoni një mënyrë Excel ose CSV

Për të paraqitur porosi që vijnë nga një platformë e-tregtie, përveç Shopify, do të duhet të importoni me dorë porositë tuaja duke përdorur Modelin tonë Excel.

Nëse jeni duke përdorur platformën Shopify, mundeni lidh dyqanin tuaj Shopify me aplikacionin tonë dhe urdhërat mund të rikthehen automatikisht në sistemin tonë.

Hapi 1: Hyni në aplikacionin tuaj.cjdropshipping.com> klikoni në CJ My

Hapi 2: Para se të importoni ndonjë porosi të shkëlqyeshme, sigurohuni që produktet që dëshironi të porosisni nga ne janë në Listën tuaj SKU.

Ka mënyra 2 për të sjellë produkte në Listën tuaj SKU:

  1. Produkte që ne kemi burim me sukses për ju pasi të keni postoi kërkesën tënde ndihmuese
  2. Produktet që shihni në faqen tonë të internetit mund të shtohen në listën tuaj SKU kur të keni kontaktuar me agjentin tuaj persoanl dhe ta njoftoni atë / ajo SKU për produktin që dëshironi të renditni nën Listën tuaj SKU, ose ju lutemi dërgoni me email SKU në support@cjdropshipping.com, ju lutemi tregoni në Linjën e Subjektit: Shtoni në listën time të CJ SKU + numrin tuaj ID CJ ose emrin tuaj të përdoruesit të CJ.

Hapi 3: Nën menunë "Qendra DropShipping"> panelin në anën e majtë "Urdhrat e Importuar"> në këndin e sipërm të djathtë klikoni "Import Excel Order"> Zgjidhni "Import i ri".

Hapi 4: Klikoni në ikonën Excel File. Shënim: nëse dëshironi, gjithashtu mund të zgjidhni opsionin e kopjimit dhe ngjitjes.

Hapi 5: Klikoni "Shkarkim" ngjitur me Modelin e Urdhrave të Excel për të shkarkuar modelin tonë> Klikoni Konfirmo.

Hapi 6: Hapni skedarin e Excel-it "CJDropshippingExcelOrderTemplate.xlsx"

Hapi 7: Mos e hiqni / ndryshoni rreshtin e sipërm të theksuar në të gjelbër.

  • Numri i porositjes - Numri i porosisë nga dyqani juaj i e-tregtisë
  • SKU
    • Për produktet që kanë VARIANCE, sigurohuni që varianca të përfshihet në SKU. Për shembull: CJABCDEF12345-Red-XXL.
    • Për produktet që nuk kanë VARANC, sigurohuni që "-procesi" të përfshihet prapa numrit SKU. Për shembull: CJABCDEF12345-parazgjedhur.
    • Varianca do të thotë që produkti mund të ketë modele, ngjyra, madhësi të ndryshme etj.

Pasi të jetë mbushur e gjithë fusha përkatëse, ruani skedarin excel.

Hapi 8: Kthehuni te llogaria CJ dhe klikoni në "Importoni urdhërat e Excel"> klikoni në "Ngarko"> Konfirmoni

Hapi 9: Nëse jeni mbushur me sukses në modelin excel, do të shihni një ekran që shfaqet duke treguar numrin e porosive të importuara me sukses. Pasi të klikoni në "Konfirmo", do të shihni renditjen në "rubinetin e kërkuar nga procesi" siç tregohet më poshtë.

Kontrolloni urdhërat që dëshironi të vazhdoni dhe klikoni "Shto në shportë".

Nëse sistemi ynë zbulon një gabim në skedarin excel që keni ngarkuar, ju lutemi ndiqni hapat më poshtë për të rregulluar gabimet.

Hapi 10: Një ekran i gabimit do të shfaqet, kliko në "Konfirmo"

Hapi 11: Ekrani "Dështoi në Draft" do të tregojë fushën që është e gabuar me nënvizimet e kuqe. Sigurohuni që të rregulloni T ALL GJITHA fushat e nënvizimit të kuq përpara se të riparoni përsëri. Kur të gjitha gabimet janë rregulluar, kontrolloni urdhërat që dëshironi të importoni.

Hapi 12: Klikoni "Po" për të rivendosur urdhrat

Hapi 13: Urdhërat që janë paraqitur saktë pasi të keni bërë ndryshimin do të zhduken nga faqja "Dështuar në Draft".

Kur të keni mbaruar importimin e porosive, do ta shihni nën trokitje e lehtë e "Procesit të Kërkuar". Kontrolloni urdhërat që do të donit të përpunonim ne, dhe kliko "Shto në Shportë" për të bërë pagesën.

Ju lutemi vini re, ne nuk mund të përpunojmë asnjë porosi para se të marrim pagesa në porosi.

Komente Facebook