fbpx
Si të Postoni Kërkesën Ndihmuese në app.cjdropshipping.com
03 / 25 / 2018
Si të importoni një mënyrë Excel ose CSV
03 / 26 / 2018

Si të lidhni dyqanet e blerjeve me app.cjdropshipping.com

Transporti i Biznesit të Transportit

Transportim Shopify

Klikoni këtu për instalim më të shpejtë: CJDropshipping në Shopify APP Store

Ju gjithashtu mund të kërkoni CJDropshipping në Shopify Dyqan APP

Autorizimi i aplikacionit tuaj për të tërhequr Dyqanet tuaja Shopify mund t'ju lejojë të 1. postoni me lehtësi kërkesë për artikuj që ekzistojnë në Shopify Shop tuaj; 2. lidhni artikujt në dyqanin tuaj me artikujt që kemi buruar me sukses për ju; 3. tërheq automatikisht urdhrat tuaj Shopify në aplikacionin tonë për përpunim. Pasi të jetë paguar dhe përpunuar porosia, numrat e ndjekjes do të sinkronizohen automatikisht në dyqanet tuaja Shopify.

Hapi 1: Për të lidhur dyqanet tuaja Shopify me ne, hyrni në llogarinë tuaj CJ, klikoni në "My CJ"

Hapi 2: Klikoni mbi Autorizimin

Hapi 3: Zgjidhni "Shopify" dhe kliko "Shto dyqan"

Hapi 4: Vendosni Adresën tuaj të Shopifikimit

Hapi 5: Hyni në llogarinë tuaj Shopify dhe ndiqni hapat në Shopify për të shkarkuar Aplikacionin tonë.

Duke e lidhur llogarinë tuaj Shopify me aplikacionin tonë, ju po na autorizoni të marrim emrin e Klientit tuaj, Adresën e Klientit, produktin (et) që ata blenë, sasinë e secilit produkt dhe numrin e porosisë të gjeneruar në dyqanin tuaj, të cilat do të na mundësojnë të gjenerojmë dhe përpunoni porositë tuaja Shopify në mënyrë efektive dhe automatike.

Hapi 6: Sapo të përfundoni instalimin e aplikacionit tonë në dyqanin tuaj Shopify, shihni një dritare që shfaqet dhe thotë "Autorizimi me sukses".

Hapi 7: Mund të ktheheni te "CJ My", duke klikuar në menunë "Autorizimi", duke parë statusin e Dyqanit tuaj që është aktivizuar.

Komente Facebook